|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út březen 17, 2015 4:10 am Předmět: |
|
|
| Vilakus napsal: | | dzanystr napsal: | 1. To, že cvičíš v poledne je úplně vpohodě, ale měl bys mít před tréninkem alespoň 2 jídla - snídani a pak před tréninkové jídlo (např. rýže s masem).
2. Pokud máš objem (podle toho, co píšeš, toho o cvičení moc nevíš), vyser se na gainer, teď ti akorát rozhodí inzulin, dej si DO 30 min po tréninku protein s pomletejma vločkama (30-40g) nebo protein samotnej a máš hotovo. Protein 45-60 min po tréninku je dle mého názoru blbost, je potřeba doplnit živiny ihned po tréninku a za hodinu má následovat pevné jídlo.
3. Pokud máš během hodinového tréninku hlad, tak je něco špatně - to předtréninkové jídlo dej hodinu - dvě před tréninkem (důležitý jsou sacharidy, nejlíp rýže, hoď jich 100g + maso a zaručuji ti, že hlad mít nebudeš.
4. Protein nepopíjej 15 minut, to je blbost. Je prokázáno, že je úplně jedno, jestli to exneš nebo to budeš vychutnávat. Normálně to vypij, jak se ti bude chtít, jak jsem říkal klidně 5 - 30 minut po tréninku.
5. Nezabývej se detailama. Minuta neminuta, je to stejně jedno, důležitý je tahat rance při tréninku a mít dost jídla. Bude ti určitě stačit protein, nic víc si nekupuj a zaměř se na stravu (maso, rýže, zelenina, ořechy, oliv. olej). |
Parádní odpověď díky. Ještě bych se chtěl zeptat na množství bílkovin denně.
Měřím 178 cm a váha 84kg.
V pondělí (den tréningu) sním 1,7g bílkovin x 84kg = 140g bílkovin na den.
Volný den (UT) po tréningu dávám 1,4g bílkovin x 84kg = cca 115g bílkovin na den.
Ve středu už dávám jenom 90g bílkovin na den.
Čtvrtek už jdu zase do fitka, takže bílkoviny opět jako v pondělí.
Dá se to tak dávkovat?
Jednak jsem to vyčetl v nějakém článku, ale v podstatě mi to tak i vyhovuje. Dřív jsem brával 140g bílkovin každý den a v netréningových dnech jsem měl pocit, že je těch bílkovin prostě moc a těo jimi plýtvá |
a vis, ze tyhle hodnoty se pocitaji z aktivni, nikoliv celkove hmoty?
takze jestli mas 90kilo a 10% tuku, tak to pocitej jenom na 80kilo
dalsi vec, jsi obeznamen tim, ze telo roste pri odpocinku a ne v posilovne?
takze se hodi zrat i v netreningove dny?
cykluji se vetsinou sacharidy a ne bilkoviny... _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
vlkisekk
|
Zaslal: út březen 17, 2015 7:03 am Předmět: |
|
|
| dzanystr napsal: | Study: myslel jsem to na dotyčného, pokud trénuje v 12:00, předpokládám, že vstává okolo 7-9 hod ranní. V tento případ bych zařadil dvě jídla. Jinak samozřejmě stačí jedno.
Vlkisekk: u těch přípravků rozdíl opravdu nepoznáš, pokud máš na nic jídelníček. Klasickým proteinem 80kou v objemu nic nezkazíš, může ti jedině pomoct, ovšem né v tom, že ti najednou narostou svaly, ale šetříš trávení a další orgány. Dosáhnout hranice přes 2g bílkovin/kg bez suplementů, můžeš čekat, že ti tvůj žaludek řekne za pár let "ahoj". |
No ja to napsal tazateli, aby se nezaobiral nejakym koktejlem po treninku, ze uz jsem za tech 10 let co cvicim vyzkousel vse a nikdy jsem zadny vyrazny pocit necitil. No jednou davkou proteinu opravdu traveni nezachranis ;-)No pokud nevazis 120 kilo a nekonzumujes 250 g. Bilkovin, tak neni problem potrebnou davku bilkovin snist ve 3 -4 jidlech a urcite ti to za par let neznici zaludek ;-) ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|