|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:44 pm Předmět: |
|
|
Většinou cvičím kolem té 4-5 hodiny odpoledne. Jak jsi napsal snažím se právě čím více hodin tím méně sacharidů. A myslím že je to jednoduché, ale úderné :)
Ještě mám dotaz jednoduché cukry, se přemění na tuk? V tom opravdu nemám jasno...
9 týdnů nejím nic tučného a stále jsem neubral na tuku ( % ) ale zas mám poměrně dost cukru, občas si dám colu apod. Může to být tím?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Arantir
|
Zaslal: po březen 11, 2013 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | Sacharidy na noc tělo nepotřebuje tolik jako např. po tréninku. Proto by největší nálož sacharidů měla být na snídani a po tréninku. Od rána k večeru bych ubíral sacharidy a naopak přidával bílkoviny - toto je tedy velmi obecné. Pokud cvičíte v 10 ráno, bude vše jinak.
Prostě - přemíra sacharidů na večeři značí nejvyšší šanci je uložit do tukových zásob, největší ze všech jídel z celého dne. |
pane moderator,mozno sa mylim,ale pokial viem,kedy prijimam sacharidy pocas dna je uplne jedno (vzhladom k ukladaniu do tukovich zasob) .samozrejme ak ich niekto naladuje tonu vecer,asi to nebude to spravne. ale mozno sa mylim,som len jednoduchy clovek neranajkujem,na obed proteinak alebo bielkoviny+tuky,vecer bielkoviny + sacharidy.
takze u mna najviac sacharidov vecer
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 3:47 pm Předmět: |
|
|
Pokud víš?...odkud?
To, kdy člověk přijímá živiny není jedno, stejně tak jako je jejich množství a kvalita.
Pokud by to bylo jedno, jím jedno veliké jídlo, kde bude 500 g sacharidů a 250 g bílkovin 1x denně, nebo spíš 7x tak velké jídlo jednou týdně a mělo by to být to samé...není.
Tolik k mojí odpovědi.
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:42 pm Předmět: |
|
|
A na můj dotaz by prosím někdo mohl odpovědět?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:45 pm Předmět: |
|
|
| RoboBee napsal: | Většinou cvičím kolem té 4-5 hodiny odpoledne. Jak jsi napsal snažím se právě čím více hodin tím méně sacharidů. A myslím že je to jednoduché, ale úderné :)
Ještě mám dotaz jednoduché cukry, se přemění na tuk? V tom opravdu nemám jasno...
9 týdnů nejím nic tučného a stále jsem neubral na tuku ( % ) ale zas mám poměrně dost cukru, občas si dám colu apod. Může to být tím? | Pokud přibíráš . jsi v kalorickém přebytku. Je lhostejno zda z tuku, cukrů, alkoholu...čehokoliv.
A ano - jednoduché sacharidy se přemění snáze na tuk než ty komplexní.
Jestli piješ colu - je nejsnazší ji vyměnit za light verzi nebo ji úplně vypustit.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:49 pm Předmět: |
|
|
pijes colu a pak vymyslas potreninkač...to je logika :) za 1 colu mužeš mít +-2 davky gaineru..:)
(za 2l coly i 4x50g levnejsiho gaineru
Naposledy upravil micus6 dne po březen 11, 2013 4:52 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:51 pm Předmět: |
|
|
Ale prd. V tréninkový den si nic takovýho nedám. Bavím se spíš o víkendu, když na to mám chuť a s potréninkáčem to nemá společnýho vůbec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:54 pm Předmět: |
|
|
nemluvim o cole jako potreninkaci, pokud to tak znelo ttak pardon...ale jako usetrene penize bys mel gainer coby dup :) naviccola je ziravina :P
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 4:55 pm Předmět: |
|
|
Mě šlo spíš o to ukázat to jako příklad cukru, co se sním pak děje, jestli se ukládá do tuku.
Mám gainer toho se neboj :) Mutant Mass 6.8 kg balení
|
|
| nahoru |
|
 |
RoboBee

|
Zaslal: po březen 11, 2013 5:01 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|