| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Koupit nebo nekoupit? |
| Koupit |
|
33% |
[ 5 ] |
| Potřebuješ něco dražšího |
|
6% |
[ 1 ] |
| Jsou to s tim O2 nesmysly |
|
60% |
[ 9 ] |
|
| Celkem hlasů : 15 |
|
| Autor |
Zpráva |
gemini
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:18 pm Předmět: Používáte někdo kyslík? |
|
|
Čavec,
používáte někdo na regeneraci po tréningu kyslík? Chtěl bych si koupit membránovej generátor ale nejsem si jistej, jestli to nejsou vyhozený peníze... Nechci to jen kvůli cvičení, ale i tak nějak obecně kvůli zdraví, tady v Praze je vzduch fakt hroznej...
Našel jsem si tenhle, ale přijde mi, že množství toho vyrobenýho kyslíku je hrozně malý proti objemu celý místnosti...
compex.zdravi-cz.eu/generator-kysliku.php
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Wygh
|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:28 pm Předmět: |
|
|
Vyjeď si o víkendu někam na Vysočinu nebo do Krkonoš, projdi se po horách, tam je kyslíku až až _________________ "Clean food is rocket fuel to the athletic body."
Jesse Marunde
|
|
| nahoru |
|
 |
lucynqa

|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:41 pm Předmět: |
|
|
treba na palube letadla by se nemel na nejake zapalne procento zvysit obsah kysliku v danem objemu , protoze svetlo v kabine je vlastne na kontaktech, kde proskakuji jiskry. A kyslik se pri horeni spotrebobava. (oxidace)
laicky receno: spravne je to slozite pro mne zopakovat _________________ Milovat neznamená hledět jeden do druhého, ale pohlížet společně jedním směrem.
[img:6f5d552413]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1232651488_1.jpg[/img:6f5d552413]
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: ne květen 25, 2008 12:49 pm Předmět: |
|
|
takze Gemini, hlavne si ten generator neber sebou az nekam poletis _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
lalala
|
|
| nahoru |
|
 |
Tommm

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: pá červen 06, 2008 10:24 pm Předmět: |
|
|
Jeden cas jsem pil tu vodu pred treninkem a nebo behem treninku.Cvicilo se mi pak velmi dobre  ale je fakt ,ze ta koncetrace kysliku byla mnohonasobne vyssi nez jen co se prodava tu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |