|
|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
balbi

|
|
nahoru |
|
 |
| |  |
req
|
Zaslal: pá květen 05, 2017 9:20 am Předmět: uz nic. |
|
|
Naposledy upravil req dne po květen 22, 2017 8:06 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
nahoru |
|
 |
hosmel
|
|
nahoru |
|
 |
req
|
Zaslal: pá červen 02, 2017 2:20 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil req dne út červenec 25, 2017 10:36 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
nahoru |
|
 |
Zdenek Pilc

|
Zaslal: ne červen 18, 2017 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
nahoru |
|
 |
vondry001
|
Zaslal: ne červenec 09, 2017 8:35 pm Předmět: Koupím vybavení na trojboj RAW |
|
|
Zdravím,
sháním vybavení na trojboj (RAW).
Dres, neoprenové bandáže na kolena a i kdyby to šlo tak klidně boty velikosti 9,5 :) :D
Váha 74kg, výška 165cm.
Díky za nabídky!
|
|
nahoru |
|
 |
Berserk_Grom

|
Zaslal: po červenec 10, 2017 8:39 am Předmět: |
|
|
myslim si ze RAW dresy asi nezozenies len tak lahko.
|
|
nahoru |
|
 |
MIP
|
Zaslal: po září 04, 2017 10:09 pm Předmět: |
|
|
Mám tu pár věcí, které nevyužiju. Nebyl jsem půl roku cvičit a navíc se stěhuju pryč a nemohu brát tolik věcí s sebou.
Ideálně osobní předání Praha nebo mohu poslat poštou, když zaplatíte poštovné. Myslím, že jsem hodil fér ceny na to, že prodávám v podstatě nové věci. Ale kdyžtak napište a zkusíme se dohodnout. Pište tady nebo do soukromé zprávy nebo mail jan.zed@seznam.cz .
Boty Adidas Powerlift 3, vel. 44 a 2/3, UK 10. Záruka do 7.3.2019. Stav jako nové. Měl jsem je na noze asi 5x, úplně jsem si nezvykl na botu s podpadkem a potřebuji něco širšího. Cena nových 2429Kč.
Teď: 1900Kč
Strengthshop opasek s přezkou, 13mm, IPF approved, velikost M (71-89cm), barva dark pink (taková zvláštní červená) použitý 2x. Stav nového. Cena nového cca 1700Kč.
Teď: 1300Kč.
Bandáže na zápěstí Strengthshop Heavy Wrist Wraps, 60cm, použité 1x, stav nových. Cena nových cca 400Kč.
Teď: 300Kč
|
|
nahoru |
|
 |
Houmí

|
Zaslal: st září 27, 2017 11:06 am Předmět: |
|
|
Prodám nový bandáže na kolena 4XTR 2,5m jedny z nejtvrdší na trhu. Pro mě nevyhovují. 1000kč
Dres na dřep METAL CANVAS vel. 60 (130-150 bw)
jeden z nejlepší dresu na světě s nastavitelnýma nohavičkama.
Dres na bench press METAL PRO vel. 60 (nový,2x použit)
|
|
nahoru |
|
 |
torgar
|
|
nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: ne říjen 08, 2017 11:18 am Předmět: |
|
|
To myslíš ako vážne? _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
nahoru |
|
 |
Roper
(ban)

|
Zaslal: ne říjen 08, 2017 8:49 pm Předmět: |
|
|
torgar napsal: | Prodam drepovaci boty. Posledni 4 roky se mi vali ve skrini a nepouzivam je. Velikost 47. Jedna z podrazek je napraskla ale nema to vliv na funkcnost. Cena 1200Kc. Kontakt torgar@seznam.cz
Osobni predani Praha-Invalidovna nebo Ricany u Prahy. Pri platbe predem poslu i postou. |
Už jsi na internetový vycházce nějak dlouho, ne? Kdo by je chtěl s naprasklou podrážkou, a ještě k tomu Matochy (?).
|
|
nahoru |
|
 |
Pokedex
|
Zaslal: st listopad 22, 2017 8:23 am Předmět: |
|
|
Nemá někdo na prodej bandáže na zápěstí a návleky na kolena SBD nebo Titan
Díky
|
|
nahoru |
|
 |
listiczka
|
Zaslal: so únor 24, 2018 10:02 pm Předmět: Opasek, boty, navleky Titan |
|
|
Prodam vybaveni na RAW PL, vse pouzite, ale v perfektnim stavu
Opasek velikost M - 1500 Kc
Navleky Titan velikost XS - 800 Kc
Boty na drep velikost 40 - 1400 Kc
Vse koupeno na Goodliftu.
Postovne standardni, kdyz vezmete vse cena celkem 3200 Kc.
|
|
nahoru |
|
 |
Krezzii
|
Zaslal: út duben 17, 2018 8:22 pm Předmět: |
|
|
zdar borci. Mám na prodej Adidas leistun 16 II, kdyby někdo měl zájem :)
Používané asi měsíc. Velikost UK 7 (40 2/3 EU).
Kdyžtak je najdete i na bazoši.
|
|
nahoru |
|
 |
Inzerce na lide.ronnie.cz: | Zaujala Vás některé z nabídek zde v bazaru? Buďte při nákupu opatrní! V případě, že je autorem inzerátu někdo, koho neznáte, nebo kdo má v našem diskusním fóru jen velmi krátkou historii, neposílejte mu peníze dopředu na bankovní účet a preferujte osobní předání. I případné zaslání zboží dobírkou může mít svá úskalí (balík otevíráte až po zaplacení a může v něm být cokoliv jiného), tzn. i zde musí být opatrnost na prvním místě! |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|