Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 210, 211, 212 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
YUD

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

leos boruvka napsal:
to neni zadny Chris ale Mohamed

Pravda, ale účes mají stejnej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Mikuc

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 11:25 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak co ten Hubert Metz, poznáteho někdo?
Mikuc

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 11:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordn2

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 12:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
Ten vousáč byl celkově takovej divnej:) Mně tedy tak připadal:) Napovím, že to byl západní Němec:)
A přidávám komplet lajnu z té soutěže. Další foto z té soutěže časem na PelMel:))

Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě
Mikuc

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 7:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě [/quote]
A kdo to vyhrál? Někdy dodám fotky na ten Pel,mel. Beru tam časáky pěkně popořadě:)
Arnold Strong

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 7:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě

A kdo to vyhrál? Někdy dodám fotky na ten Pel,mel. Beru tam časáky pěkně popořadě:)[/quote]
podle mě lee haney druhej byl makkawy třetí fuller
Mikuc

PříspěvekZaslal: ne červenec 13, 2008 8:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
A jeden bombarďák zamlada:

Srovnání:))
dzordn2

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:

A kdo to vyhrál? Někdy dodám fotky na ten Pel,mel. Beru tam časáky pěkně popořadě:)[/quote]

No dobře, tak to zkusím i s pořadím...

Tady je první šestka:
1. Mohamed Makkawy
2. Greg DeFerro
3. Lee Haney
4. Robby Robinson
5. Scott Wilson
6. Johnny Fuller
Mikuc

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Čeče, já ani nevím, vyhrál to Makkawy, dál ještě nekoukal. Našel jsi to někde ve výsledcích ať znova nehledám a nebo jen tak soudcuješ od stolu dle fotek?

Toho vegetariána jste ještě nepoznali?:))
dzordn2

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
Čeče, já ani nevím, vyhrál to Makkawy, dál ještě nekoukal. Našel jsi to někde ve výsledcích ať znova nehledám a nebo jen tak soudcuješ od stolu dle fotek?

To pořadí jsem našel ve výsledcích...Takovej borec nejsem, abych přesně vystřelil pořadí podle fotek...Obzvlášť, když jsem v té době nebyl ještě ani na světě ...Maximálně jsem se zrovna nacházel v prenatálním období

Link na tu top 6 je tady:
http://contests.ironmanmagazine.com/index.cfm?go2=contests_year&ContestYearID=525
dzordn2

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 9:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:

Andreas Cahling?
Mikuc

PříspěvekZaslal: po červenec 14, 2008 10:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dzordn2 napsal:
Mikuc napsal:

Andreas Cahling?

Jo, je to Andreas, ale myslí, že s tím veganstvím začal až po důkladné objemovce s normál bílkovinama, pak to jde udržet! A dík za to pořadí, zítra tedy na Pel mel dám fotky z té soutěže.

Při tom mě vždy napadne gorila, žere jen nějaké výhonky, listy a samci mají tedy figuru jako krávy - odhadem okolo 150 kg:))) Tuhle jsem v zoo koukal na ty jeho záda, prdel, stehna - něco neskutečného:))) Možná by stálo za to prozkoumat jejich stravu!!! I když to mají geneticky, zas tak jiné trávení než my nemají (snad), tak v čem je problém? Jasně, sílu mají z toho vytahování na stromy a tak, ale zároveň neskutečné objemy!!! Neděláte někdo do primátů?:)))

Naposledy upravil Mikuc dne út červenec 15, 2008 8:09 am, celkově upraveno 1 krát
BUFU

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc : ted si mě po ránu rozesmál s těma gorilama, díkec (myslím to v dobrým ;) )
Freimen

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 9:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mikuc napsal:
dzordn2 napsal:
Mikuc napsal:

Andreas Cahling?

Jo, je to Andreas, ale myslí, že s tím veganstvím začal až po důkladné objemovce s normál bílkovinama, pak to jde udržet! A dík za to pořadí, zítra tedy na Pel mel dám fotky z té soutěže.

Při tom mě vždy napadne gorila, žere jen nějaké výhonky, listy a samci mají tedy figuru jako krávy - odhadem okolo 150 kg:))) Tuhle jsem v zoo koukal na ty jeho záda, prdel, stehna - něco neskutečného:))) Možná by stálo za to prozkoumat jejich stravu!!! I když to mají geneticky, zas tak jiné trávení než my nemají (snad), tak v čem je problém? Jasně, sílu mají z toho vytahování na stromy a tak, ale zároveň neskutečné objemy!!! Neděláte někdo do primátů?:)))

koně mají taky objemy jako kráva, náhdernou lean muscle mass a čím to je? Že by tím, že dokáží využít nejrozšířenější sacharidovou látku na naší planetě - tedy celulosu - jako zdroj energie?!?
Domi
(ban)

PříspěvekZaslal: út červenec 15, 2008 9:58 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

koně mají taky objemy jako kráva, náhdernou lean muscle mass a čím to je? Že by tím, že dokáží využít nejrozšířenější sacharidovou látku na naší planetě - tedy celulosu - jako zdroj energie?!?

To nevim Freimene, reknes nam to?!?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 210, 211, 212 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: