|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
YUD

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
| leos boruvka napsal: | | to neni zadny Chris ale Mohamed |
Pravda, ale účes mají stejnej
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 11:25 am Předmět: |
|
|
Tak co ten Hubert Metz, poznáteho někdo?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 12:00 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | Ten vousáč byl celkově takovej divnej:) Mně tedy tak připadal:) Napovím, že to byl západní Němec:)
A přidávám komplet lajnu z té soutěže. Další foto z té soutěže časem na PelMel:)) |
Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě  [/quote]
A kdo to vyhrál? Někdy dodám fotky na ten Pel,mel. Beru tam časáky pěkně popořadě:)
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnold Strong
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: ne červenec 13, 2008 8:25 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | A jeden bombarďák zamlada:
|
Srovnání:))
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:07 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | Tady to jsou:Mohamed Makkawy, Johnny Fuller, Lee Haney, Greg DeFerro, Scott Wilson a Robby Robinson pravděpodobně na World Pro Championships 1983, ale to už nevím jistě |
A kdo to vyhrál? Někdy dodám fotky na ten Pel,mel. Beru tam časáky pěkně popořadě:)[/quote]
No dobře, tak to zkusím i s pořadím...
Tady je první šestka:
1. Mohamed Makkawy
2. Greg DeFerro
3. Lee Haney
4. Robby Robinson
5. Scott Wilson
6. Johnny Fuller
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
Čeče, já ani nevím, vyhrál to Makkawy, dál ještě nekoukal. Našel jsi to někde ve výsledcích ať znova nehledám a nebo jen tak soudcuješ od stolu dle fotek?
Toho vegetariána jste ještě nepoznali?:))
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:52 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Čeče, já ani nevím, vyhrál to Makkawy, dál ještě nekoukal. Našel jsi to někde ve výsledcích ať znova nehledám a nebo jen tak soudcuješ od stolu dle fotek? |
To pořadí jsem našel ve výsledcích...Takovej borec nejsem, abych přesně vystřelil pořadí podle fotek...Obzvlášť, když jsem v té době nebyl ještě ani na světě ...Maximálně jsem se zrovna nacházel v prenatálním období
Link na tu top 6 je tady:
http://contests.ironmanmagazine.com/index.cfm?go2=contests_year&ContestYearID=525
|
|
| nahoru |
|
 |
dzordn2

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 9:54 pm Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | Toho vegetariána jste ještě nepoznali?:)) |
Andreas Cahling?
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po červenec 14, 2008 10:13 pm Předmět: |
|
|
| dzordn2 napsal: | | Mikuc napsal: | | Toho vegetariána jste ještě nepoznali?:)) |
Andreas Cahling? |
Jo, je to Andreas, ale myslí, že s tím veganstvím začal až po důkladné objemovce s normál bílkovinama, pak to jde udržet! A dík za to pořadí, zítra tedy na Pel mel dám fotky z té soutěže.
Při tom mě vždy napadne gorila, žere jen nějaké výhonky, listy a samci mají tedy figuru jako krávy - odhadem okolo 150 kg:))) Tuhle jsem v zoo koukal na ty jeho záda, prdel, stehna - něco neskutečného:))) Možná by stálo za to prozkoumat jejich stravu!!! I když to mají geneticky, zas tak jiné trávení než my nemají (snad), tak v čem je problém? Jasně, sílu mají z toho vytahování na stromy a tak, ale zároveň neskutečné objemy!!! Neděláte někdo do primátů?:)))
Naposledy upravil Mikuc dne út červenec 15, 2008 8:09 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 8:00 am Předmět: |
|
|
Mikuc : ted si mě po ránu rozesmál s těma gorilama, díkec  (myslím to v dobrým ;) ) _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:47 am Předmět: |
|
|
| Mikuc napsal: | | dzordn2 napsal: | | Mikuc napsal: | | Toho vegetariána jste ještě nepoznali?:)) |
Andreas Cahling? |
Jo, je to Andreas, ale myslí, že s tím veganstvím začal až po důkladné objemovce s normál bílkovinama, pak to jde udržet! A dík za to pořadí, zítra tedy na Pel mel dám fotky z té soutěže.
Při tom mě vždy napadne gorila, žere jen nějaké výhonky, listy a samci mají tedy figuru jako krávy - odhadem okolo 150 kg:))) Tuhle jsem v zoo koukal na ty jeho záda, prdel, stehna - něco neskutečného:))) Možná by stálo za to prozkoumat jejich stravu!!! I když to mají geneticky, zas tak jiné trávení než my nemají (snad), tak v čem je problém? Jasně, sílu mají z toho vytahování na stromy a tak, ale zároveň neskutečné objemy!!! Neděláte někdo do primátů?:))) |
koně mají taky objemy jako kráva, náhdernou lean muscle mass a čím to je? Že by tím, že dokáží využít nejrozšířenější sacharidovou látku na naší planetě - tedy celulosu - jako zdroj energie?!?
|
|
| nahoru |
|
 |
Domi
(ban)
|
Zaslal: út červenec 15, 2008 9:58 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: |
koně mají taky objemy jako kráva, náhdernou lean muscle mass a čím to je? Že by tím, že dokáží využít nejrozšířenější sacharidovou látku na naší planetě - tedy celulosu - jako zdroj energie?!? |
To nevim Freimene, reknes nam to?!?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|