|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
maikelos

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 3:15 pm Předmět: |
|
|
| herza napsal: | | majku? Mr. Olympia 1995? |
Ted nevim na co se me ptas, jestli je tahle foto jako z mr olympia 95?
Psal jsem ze to je foto z roku 91. _________________ LEPSI ZEMRIT VE STOJE, NEZ ZIT NA KOLENOU!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 3:16 pm Předmět: |
|
|
aha já si občas nečtu příspěvky, koukám jen na foto...
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
|
| nahoru |
|
 |
herza
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
maikelos

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 3:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 4:59 pm Předmět: |
|
|
tak právě jsem se vrátil po delší době z dalšího FreiTréninku, poznáte na snímku borce z Brna (který je teď v KV na 14 dní na rekreaci), který mi dnes na mou otázku " kolikátý jsi letos v té klasice skončil? " odpověděl slovy " já byl letos poprvé "
Jo a Moog nemůže hádat!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 5:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 5:13 pm Předmět: |
|
|
nene, napovím, že cvičí taky v Lubošově fitku, je hasič a byl letos poprvé na závodech, v klasiku
|
|
| nahoru |
|
 |
ruhl

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 5:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 5:22 pm Předmět: |
|
|
bingo, je to on, zbytek fotek z dneška dám do aktuálních forem za okamžik
|
|
| nahoru |
|
 |
mirus

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 6:21 pm Předmět: Radek Málek |
|
|
Ikdyž byl letos poprvé, tak měl hezkou formu. Příště ho možná uvidíme už v masters. Jen taková poznámka ,, Na republice po semifinále mě dal svou rýži, co zbyla, abych se mohl najíst. A proto sem vyhrál, dík Radku,, _________________ dřep-245,- mrtvola-235,- bench-160,- nechlubím se, jen konstatuji. (a to bylo v dietě)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mikuc

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 8:03 pm Předmět: Re: Radek Málek |
|
|
Tak ten pár nahoře byl dost těžkej, nikdo moc nereagoval, tak to vybalím - je to opravdu Cory Everson (Knauer)-má německé předky. (před nemnoha plastikami:) a její manžel Jeff.
A zítra nafotím tu knihu o Gustavovi a dám na Pel mel, třeba se někdo přidá v četbě. Měl jsem ještě 2 jiné, z antikvariátu, bez podpisu, ale někomu jsem je půjčil, ten je půjčil dál a ... jsou v prd... A dejte tomu dotyčnému do huby, to nejde... To samé s knihama o cyklistice - "Sůl v kávě", knížku o Kubrovi, a "Rebel" o Milošovi Hrazdírů! Grrr....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|