|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
useyourhead
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
useyourhead
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | Podle mě vypadá nemocně.
Cizopasnik - to bylo dobrý :) |
je to focený se spálničkama... mein gott |
Můžeš mít svůj názor, jako každý. Já sem řekl svůj ..dein gott |
tak to zkus rozvést - jak nemocně? počítám, že tím chceš říct - musel vysadit, měl obrovské zdravotní problémy, rakovinu ušního lalůčku a podebranou patu... tak dopadnete když budete brát steroidy _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:40 am Předmět: |
|
|
hej, vyzerá chorý, vidno mu to na očiach _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:48 am Předmět: |
|
|
maria myslim ze podle par fotek nelze rict neco takoveho,muze byt malinko prepracovany,nevyspany,nemusi mu byt vubec nic.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:54 am Předmět: |
|
|
| useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | Podle mě vypadá nemocně.
tak to zkus rozvést - jak nemocně? počítám, že tím chceš říct - musel vysadit, měl obrovské zdravotní problémy, rakovinu ušního lalůčku a podebranou patu... tak dopadnete když budete brát steroidy |
Nepočítej nic, co tím chci říct, dobře? Prostě když jsem viděl tu první fotku, tak mě to hned napadlo. Připomělo mi to Mika Francoise, který měl (má) zdravotní problémy.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:56 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | Podle mě vypadá nemocně.
tak to zkus rozvést - jak nemocně? počítám, že tím chceš říct - musel vysadit, měl obrovské zdravotní problémy, rakovinu ušního lalůčku a podebranou patu... tak dopadnete když budete brát steroidy |
Nepočítej nic, co tím chci říct, dobře? Prostě když jsem viděl tu první fotku, tak mě to hned napadlo. Připomělo mi to Mika Francoise, který měl (má) zdravotní problémy. |
je ti ale jasné, že zrovna jeho zdravotní problémy s dopingem nijak nesouvisí? Má totiž Crohnovu chorobu...
|
|
| nahoru |
|
 |
useyourhead
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
to je legrační, když je na vrcholu, prosypanej horem dolem, tak vypadá "zdravě" a teď, když vysadil, tělo si odfouklo blažeností a zbytnělá tlama nabyla normálních rozměrů, vypadá "nemocně":-) _________________ Doktoři na Homolce mi při mých atrofovaných 72kg říkali, pane herzinger víte, že jste skončil? A ja na to..., nebojte já budu zase zabiják. (citací toho výroku ze sebe dělám hlupáka)
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:58 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | | useyourhead napsal: | | Peter77 napsal: | Podle mě vypadá nemocně.
Nepočítej nic, co tím chci říct, dobře? Prostě když jsem viděl tu první fotku, tak mě to hned napadlo. Připomělo mi to Mika Francoise, který měl (má) zdravotní problémy. |
je ti ale jasné, že zrovna jeho zdravotní problémy s dopingem nijak nesouvisí? Má totiž Crohnovu chorobu... |
K***a, kto tu začal s dopingom?????????????
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 10:59 am Předmět: |
|
|
| useyourhead napsal: | | to je legrační, když je na vrcholu, prosypanej horem dolem, tak vypadá "zdravě" a teď, když vysadil, tělo si odfouklo blažeností a zbytnělá tlama nabyla normálních rozměrů, vypadá "nemocně":-) |
neviem, čo za tým je, ale...ak je chorý a prestal kvôli tomu aj cvičiť, jasné, že nebude vyzerať zdravo, to len čisto logicky _________________ maria
a vubec! stejne zalezi na technice, nevim co vsichni maji na ty honbe za maximalnimi objemy!
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:01 am Předmět: |
|
|
| Peter77 napsal: |
K***a, kto tu začal s dopingom????????????? |
Ne, to já směřoval k tobě, jestli o tom sám víš, čím Mike trpí...Vím, že doping v této diskusi vytáhl někdo jiný...
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter77

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Peter77 napsal: |
K***a, kto tu začal s dopingom????????????? |
Ne, to já směřoval k tobě, jestli o tom sám víš, čím Mike trpí...Vím, že doping v této diskusi vytáhl někdo jiný... | Jo právě vím čím trpí.
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:04 am Předmět: |
|
|
Frei odkiaľ vieš, že má túto chorobu?jeden z hlavných príznakov je úbytok na hmotnosti, krome iných nepríjemností _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:17 am Předmět: |
|
|
| maria napsal: | | Frei odkiaľ vieš, že má túto chorobu?jeden z hlavných príznakov je úbytok na hmotnosti, krome iných nepríjemností |
mluvím o Mike Francoisovi, nevím, čím trpí (pokud vůbec) Fjodorov...
|
|
| nahoru |
|
 |
maria

|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 11:20 am Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | maria napsal: | | Frei odkiaľ vieš, že má túto chorobu?jeden z hlavných príznakov je úbytok na hmotnosti, krome iných nepríjemností |
mluvím o Mike Francoisovi, nevím, čím trpí (pokud vůbec) Fjodorov... |
prepáč, nepochopila som to
skúsim zistiť okolo Fjodorova niečo, či je chorý a tak, keď sa to tu načalo, poznám jedného milého fanatika, prepáč , do ruských pretekárov _________________ maria
|
|
| nahoru |
|
 |
PapradIsMyName
|
Zaslal: čt říjen 02, 2008 3:34 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | PapradIsMyName napsal: | | no ako prinajmensom neobvykle... clovek ktory dava 5-6 kur do roka a praktizuje nejaky tie roky tak ked vysadi tie roidy tak sa to odzrkadli na nom viac ako na clovekovy ktory daval napr 1-2 kury do roka alebo bol este natural ..... |
ja myslim ze kulturiste jako Fedorov davaji do roka jen jednu kuru | jezis ja som nemyslel ako pro kultika ze dava 1 kuru za rok to bol len priklad chcel som len napisat ze pre pro kultika ktory je non stop ON bude po skonceni s cvicenim bude strata svalstva zretelnejsia ako pri nejakom clovekovy ktory cvici len tak pre seba a da nejaku tu kuru raz za cas napr ako ty
to bolo tak hrozne pochopit ? .....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|