|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:25 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | cha cha napsal: | No to teda... Mi nikdo nevymluví, že na týhle fotce nemá Lou aspoň 220... míň ani o cenťák |
já u něj slyšel dva udaje a to 197 a 198 , ale už nechápu nic, pže třeba u arnolda sem čet asi 5 údajů o výšce, takže asi tak |
Na origo VHS Pumping Iron kdysi bylo přiloženo pár sešitků s údaji hlavních aktérů.Arnold 185 cm-108 Kg,Lou 197 cm-124 Kg.Proto mně zaráží to co psal Mutagen,protože 142 kg neměl ani omylem.Ralph Moeller má 198 cm,toho jsem potkal ve fitku v Mnichově při focení v roce 1999.To byla neřestná obluda.Tam už bych těch 142 kilo i věřil
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
DownWithTheSickness

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:41 pm Předmět: |
|
|
| DownWithTheSickness napsal: | | Bara napsal: | | DownWithTheSickness napsal: | | cha cha napsal: | No to teda... Mi nikdo nevymluví, že na týhle fotce nemá Lou aspoň 220... míň ani o cenťák |
já u něj slyšel dva udaje a to 197 a 198 , ale už nechápu nic, pže třeba u arnolda sem čet asi 5 údajů o výšce, takže asi tak |
Na origo VHS Pumping Iron kdysi bylo přiloženo pár sešitků s údaji hlavních aktérů.Arnold 185 cm-108 Kg,Lou 197 cm-124 Kg.Proto mně zaráží to co psal Mutagen,protože 142 kg neměl ani omylem.Ralph Moeller má 198 cm,toho jsem potkal ve fitku v Mnichově při focení v roce 1999.To byla neřestná obluda.Tam už bych těch 142 kilo i věřil |
já četl v arnoldově knize, že má 189 , ale to je možná součást filmové image velkého muže |
To víš,že si přidával prcek jeden
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:45 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:47 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: | | DownWithTheSickness napsal: | | cha cha napsal: | No to teda... Mi nikdo nevymluví, že na týhle fotce nemá Lou aspoň 220... míň ani o cenťák |
Na origo VHS Pumping Iron kdysi bylo přiloženo pár sešitků s údaji hlavních aktérů.Arnold 185 cm-108 Kg,Lou 197 cm-124 Kg.Proto mně zaráží to co psal Mutagen,protože 142 kg neměl ani omylem.Ralph Moeller má 198 cm,toho jsem potkal ve fitku v Mnichově při focení v roce 1999.To byla neřestná obluda.Tam už bych těch 142 kilo i věřil |
Lou mel pres 140kg na olympii (92 tusim?) kde byl avizovanej jeho velkej comeback |
Aha,to je možný.Já mluvil o té z PI
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: so únor 03, 2007 10:51 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: | Aha,to je možný.Já mluvil o té z PI |
tak to jo, to by tam chudak Arnold vedle nej nebyl asi videt kdyby mel tech 140 uz tenkrat |
Oni moc nehnali tenkrát ty nohy.Hlavně i ostatních pár věcí bylo jinak.Vzpomeň Arnolda v roce 85.
|
|
| nahoru |
|
 |
mutagenn

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:00 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | Bara napsal: | Aha,to je možný.Já mluvil o té z PI |
tak to jo, to by tam chudak Arnold vedle nej nebyl asi videt kdyby mel tech 140 uz tenkrat |
Oni moc nehnali tenkrát ty nohy.Hlavně i ostatních pár věcí bylo jinak.Vzpomeň Arnolda v roce 85. |
ja jsem mluvil k te fotce z roku 1992,ze tam mel 142kg.v pumping iron mohl mit tak o 25kg min.nepochopil jsem co jsi myslel tim rokem 85?ze by preklep?nemyslel jsi 75?
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:05 pm Předmět: |
|
|
| mutagenn napsal: | | nepochopil jsem co jsi myslel tim rokem 85?ze by preklep?nemyslel jsi 75? |
Bara asi myslel Arnoldovu ne moc slavnou posledni olympii ale ta byla 80... tusim _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:17 pm Předmět: |
|
|
Lou Ferrigno má (měl) 196 cm, a na Mr.Olympia 1975, kde skončil za Schwarzeneggrem a Nurgetem vážil 126 Kg... ale tam byl ještě "dítě", kolik ukazovala po jeho šlápnutí rafička na váze později (konkrétně třeba Mr.Olympia Helsinki), netuším,... ale u vysokých lidí, ty čísla vah jsou vysoké. _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:20 pm Předmět: |
|
|
| CIZOPASNIK napsal: | | mutagenn napsal: | | nepochopil jsem co jsi myslel tim rokem 85?ze by preklep?nemyslel jsi 75? |
Bara asi myslel Arnoldovu ne moc slavnou posledni olympii ale ta byla 80... tusim |
jo 1980, udajne ji nemel vyhrat
|
|
| nahoru |
|
 |
Mára

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:27 pm Předmět: |
|
|
| SCHWACA napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | | mutagenn napsal: | | nepochopil jsem co jsi myslel tim rokem 85?ze by preklep?nemyslel jsi 75? |
Bara asi myslel Arnoldovu ne moc slavnou posledni olympii ale ta byla 80... tusim |
jo 1980, udajne ji nemel vyhrat |
Měl/neměl těžko říct, rozodně v 75 oficiálně prohlásil, že se soutěžní kulturistikou končí... ale nemohu si pomoc, v tom 75 docela Lou oškubaly, měl být jinde... _________________ Život je jako hra se smrtí, je jen na člověku jak dlouho tu hru vydží hrát.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: so únor 03, 2007 11:59 pm Předmět: |
|
|
Lou měl lýtka asi jako já, je dobře, že ho symetrický a vyvážený Serge Nubret porazil...
A Olympie 1980? To byl průser  . Trofeje hozené o zem, zkažená přátelství, málem pád IFBB...Ale i tak bych to tomu Arnoldovi v těch souvislostech dal. Argumentovali že nebyl největší, jenže to Zane tři roky předtím (77,78,79) také nebyl a přesto vyhrál 3krát. Tudíž když vezmu Arnoldovy tvary jako jakýsi ideál kulturistiky, dal bych mu to také....To že měl stehna malá a neměl vypruhovaná spodní záda (jak mu jeho kamarád Drake z Total rebuilt vytýká) je ale pravda...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne únor 04, 2007 12:06 am Předmět: |
|
|
v 1980 sa diali prapodivne veci. Arnold sa rozhodol pripravovat na Olympiu len niekolko mesiacov dopredu , navyse sa oicialne prihlasil po deadline, aj tak mu to uznali. Ocakavalo sa, ze o titul zabojuju Mentzer a Zane a obaja skoncili vyrazne podhodnoteny. Toto asi vyhrat nemal, rovnako ani Olympiu ked vyhral nad Olivom (sam sa vyjadril, ze keby bol rozhodca, da to Sergiovi). _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
SCHWACA

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|