Poznáte ho?

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 616, 617, 618  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Poznáte ho?  Úvodní stránka -> Fotografie -> Poznáte ho?
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 2:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

freimene , ale nevim cemu se divis , kdyz tu mazete lidem med kolem huby , to je uplne normalni reakce
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom.K.

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 2:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:

Vrátím se z cesty za rozhovory, kde jsem neměl net a nestačím se divit

Přemýšlím, zda-li je nějaká šance, že když tu většina z vás píše anonymně, tak se alespoň v této souvislosti budou chovat jako dospělí a neštěkat na jiného člověka , který zde také vystupuje pod nickem, aby řekl jméno ...

Ano, že jde o kulturistu bylo mírně mystifikující , já na první pohled také viděl záda mladého yatese, proto jsem chtěl vidět, jaká slavná jména vás při pohledu na setnyho záda na vhodné staře vypadající fotografii budou napadat.

Jinak fotku vložil setny na facebook, kde jsem ho přesvědčil, že je škoda si ji nechat pro pár lidí, ale že je tak parádní, že bych ji rád dal do "Poznáte ho?" a setny souhlasil, jinak v tom je naprosto nevinně, on sám by ji sem nikdy nedal, to nemluvím o fotce zepředu, která je ještě mnohem lepší než jeho záda, ale setny není předvádivý typ, takže škoda...

Freimene, nemůžu si pomoc, ale kdyby jsi se trošku zamyslel před tím, než jsi sem Setnyho fotku vložil, nemusel by ses potom tak divit k čemu zde tedy došlo, než ses vrátil z té Tvé cesty za rozhovory.

Myslím, že jsi sám moc dobře věděl, že Setny nebude chtít zveřejnit své jméno tak jsi tedy neměl psát třeba toto:

Freimen napsal:
kdepak, spíš starší, zkus hádat jména , výsledek tě překvapí

ale měls rovnou napsat: ,,zkus hádat nick" a zbytečně tím Setnyho nestresovat, že tady pak každý chce vědět jeho jméno! Opět v tom vidím jen Tvoji unáhlenost a hledání jakési senzace. Zbytečně pak osočuješ ,,nevinné tipující", že se nechovají jak dospělí.

Jinak Setny, viděl jsem i ostatní Tvé fotky a je to teda nářez! Máš za sebou pořádný kus poctivé práce! Ať se Ti i nadále daří tak jako do teď! Přeji pevné zdraví!
setny

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 2:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

neni treba freie z cehokoliv obvinovat on to myslel dobre...
tome dekuji ti nikdy sem nebyl zraneny a doufam, ze to vydrzi nadale ve stejnem razeni
_Lundgren

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 3:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
BOSSHUGO napsal:
MAST3R napsal:
agnez napsal:
Nevím proč to tak schováváš setny i to jméno bys mohl říct,když nás to tak zajímá.Nebo spíše Freimen,když už sem něco dá.

třeba se nerad předvádí. Každý je nějaký. A co jako, že vás (nás) to zajímá? Se má jako z nás postavit na hlavu?

No pokud je to opravdu on, tak jeho plně chápu, protože on tady tu fotku ani nedal, ale dal ji tu Frei, takže myslím že by se měl vyjádřit ten, kdo sem to foto postnul a předejde se zbytečným spekulacím a celá věc se tím uzavře

Vrátím se z cesty za rozhovory, kde jsem neměl net a nestačím se divit

Přemýšlím, zda-li je nějaká šance, že když tu většina z vás píše anonymně, tak se alespoň v této souvislosti budou chovat jako dospělí a neštěkat na jiného člověka, který zde také vystupuje pod nickem, aby řekl jméno...

Ano, že jde o kulturistu bylo mírně mystifikující , já na první pohled také viděl záda mladého yatese, proto jsem chtěl vidět, jaká slavná jména vás při pohledu na setnyho záda na vhodné staře vypadající fotografii budou napadat.

Jinak fotku vložil setny na facebook, kde jsem ho přesvědčil, že je škoda si ji nechat pro pár lidí, ale že je tak parádní, že bych ji rád dal do "Poznáte ho?" a setny souhlasil, jinak v tom je naprosto nevinně, on sám by ji sem nikdy nedal, to nemluvím o fotce zepředu, která je ještě mnohem lepší než jeho záda, ale setny není předvádivý typ, takže škoda...

Freimene jedna faktická poznámka, proč teda do poznávačky dáváš foto člověka, který nechce prozradit své jméno? Muselo ti být přece snad jasné, že se tu každý druhý na jméno s takovouhle formou zeptá.....Že je v tom setny nevinně je teda fakt
Ale jedno se ti musí nechat, ta nápověda s Facebookem byla dobrá, zas tolik přátel tam nemáš a průměrně inteligentní člověk si to sám dohledá

edit: Ajaj Tom.K. mě předběhnul......
squater

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 3:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je porad same "videl jsem i ostatni fotky a bomba", "ta zepredu je jeste lepsi" a tak podobne a ja cim dal tim vic lituju, ze ty fotky nikdy neuvidim
Zacharo

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 4:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Taky mne štve že někteří chlapi na téhle planetě měli možnost pomilovat Monicu Belucci a já tu příležitost nedostanu (: Musíme s tím žít, protože nikdo netvrdil že život bude fér ( (.
No_pain

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

¨Jak Frei psal, tak to myslel tak, že se dozví koho ze setnyho udělají (pojmenují) jako z profíků, nebylo to nic ve zlém, tak už to neřešte
Freimen

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom.K. napsal:

Myslím, že jsi sám moc dobře věděl, že Setny nebude chtít zveřejnit své jméno tak jsi tedy neměl psát třeba toto:

Freimen napsal:

ale měls rovnou napsat: ,,zkus hádat nick" a zbytečně tím Setnyho nestresovat, že tady pak každý chce vědět jeho jméno! Opět v tom vidím jen Tvoji unáhlenost a hledání jakési senzace. Zbytečně pak osočuješ ,,nevinné tipující", že se nechovají jak dospělí.

Jenže já myslel jména kulturistů, mě samotnému to připomínalo záda mladšího Yatese, tak jsem myslel, že budou padat jména známých kulturistů (i se tak stalo), co je na tom tak pobuřujícícho :) ?

PS: ano, je v tom hledání senzace, mě to jako senzace přijde, že někdo z fora, kdo ani nesoutěží, má tak neskutečnou formu a proto jsem hned setnyho na facebooku přemlouval, ať ji můžu vložit sem, že určitě každý bude tipovat nějaké profíky...

Naposledy upravil Freimen dne ne červen 07, 2009 7:39 pm, celkově upraveno 1 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
setny

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Freimen napsal:
Tom.K. napsal:

Freimen napsal:

Jenže já myslel jména kulturistů, mě samotnému to připomínalo záda mladšího Yatese, tak jsem myslel, že budou padat jména známých kulturistů (i se tak stalo), co je na tom tak pobuřujícícho :) ?

neco zrejme ano, protoze prijde agnez s pecou a zda se jim vsechno strasne divne a ja histericky ono by pod mim jmenem zrejme dohledali velikost bot nebo nevim...
nohy v avataru vypadaji jak od warrena no aspon naka pochvala od tech velkych
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě napadnul M.Francois,Yates
Peca

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 7:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

setny napsal:

neco zrejme ano, protoze prijde agnez s pecou a zda se jim vsechno strasne divne a ja histericky ono by pod mim jmenem zrejme dohledali velikost bot nebo nevim...

ale jdi ty brebto,me ses uplne volnej a delal jsem si pouze legraci s tveho fotografovani se a nasledne litosti,tak neboj ze budu patrat kdo si,jen mi prijde usmevne to,ze nekam (hodne lidem) posilas fotky (to znamena ze te nekdo musel i nafotit:) a kdyz se fotky nekde objevi tak je ti to lito
vcera jsem dostal pokutu taky je mi to lito
agnez

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
setny napsal:

ale jdi ty brebto,me ses uplne volnej a delal jsem si pouze legraci s tveho fotografovani se a nasledne litosti,tak neboj ze budu patrat kdo si,jen mi prijde usmevne to,ze nekam (hodne lidem) posilas fotky (to znamena ze te nekdo musel i nafotit:) a kdyz se fotky nekde objevi tak je ti to lito

Nemáš kouřit na zastávce
setny

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peca napsal:
setny napsal:

me by zajimalo mily peco jaky frajer si venku pamatuji si tve hadky s pavlemcb...
litost? je videt, ze si to nepochopil, ale to tu od tebe snad uz nikdo neceka, ze by si mohl neco chapat...
ano nekdo ty fotky foti ty blaho tys na to kapnul boze muj to je intelekt...
TheLeague
(ban)

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aneb kdo neni zčuchaný, ten neni z Ostravy

NIKDY NECHCI ZEMRIT!!!

In memoriam
http://www.youtube.com/watch?v=kNnW7GwI33Q
Peca

PříspěvekZaslal: ne červen 07, 2009 8:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

setny napsal:

me by zajimalo mily peco jaky frajer si venku pamatuji si tve hadky s pavlemcb...

tak tohle dava opravdu smysl
pavla sem netahej,nema s tim nic spolecneho,napsal mi, zda nasich hadek nechame a nevysereme se na to uplne v klidu,tak jsem mu vyhovel,pokud chces preposlat pm nebo cislo mych bot,posli pm me,at to tu nezasirame.
edit 2 tak pavel to napsal za me

Naposledy upravil Peca dne ne červen 07, 2009 9:36 pm, celkově upraveno 4 krát

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Poznáte ho? Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 363, 364, 365 ... 616, 617, 618  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: