|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Peca
|
Zaslal: ne červen 07, 2009 8:48 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: |
ale kdybych jel nekam na soutez a nedej boze vyhral to bych byl uzasnej |
promin naposled:)
presne tak, pak by si uz nebyl jen internetovy hrdina:)ale kulturista.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 8:49 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | MAST3R napsal: | | Panebože sám setny mi napsal,že je pouhy kondčák, cvičíčí x let. Jak u blbejch na půdě. |
presne tak cvicim, protoze to mam rad a ne kvuli jakemu koliv proteinu nebo snad metalu...
to, ze cvicim 21 let je vedlejsi, forma je vedlejsi, sila je vedlejsi i kdyz o tu mi jde, ale kdybych jel nekam na soutez a nedej boze vyhral to bych byl uzasnej | jen technickej dotaz , proc bys mel cvicit kvuli proteinu? a jinak nejsi jedinej kondicak s formou profika ,a nejmenovanych forech se ji taky par vyskytuje a taky nechcou vubec ukazovat fotky , to je proste zvlastni sorta lidi
|
|
| nahoru |
|
 |
BOSSHUGO

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 8:53 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | | MAST3R napsal: | | Panebože sám setny mi napsal,že je pouhy kondčák, cvičíčí x let. Jak u blbejch na půdě. |
presne tak cvicim, protoze to mam rad a ne kvuli jakemu koliv proteinu nebo snad metalu...
to, ze cvicim 21 let je vedlejsi, forma je vedlejsi, sila je vedlejsi i kdyz o tu mi jde, ale kdybych jel nekam na soutez a nedej boze vyhral to bych byl uzasnej |
setny už to neřeš, frei potvrdil co bylo třeba pro tenhle topic a to bylo podstatný a Ty jako jeden ze starších kousků na tomhle fóru (Já taky) by sis měl zachovat od takových zbytečných debat odstup nemyslíš... _________________ Nahoru se musí nejdříve hlavou a až potom zadkem!
Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
|
|
| nahoru |
|
 |
setny
|
Zaslal: ne červen 07, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
nema to smysl resit ja budu nadale cvicit tak jak to delam a jak me to bavi pecovi radost neudelam a zadne foto mu neposlu...
on si snad jednou uvedomi, ze jsou i lide kterym o ten metal nejde nerikaji si kulturiste a nejakou formu maji...
a voda v rekach potece dal... _________________ "Není moudrý ten, kdo ví mnoho, ale ten, kdo ví, čeho je třeba. "
"Svoboda je jen zbožné přání."
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: ne červen 07, 2009 9:07 pm Předmět: |
|
|
| setny napsal: | nema to smysl resit ja budu nadale cvicit tak jak to delam a jak me to bavi pecovi radost neudelam a zadne foto mu neposlu...
on si snad jednou uvedomi, ze jsou i lide kterym o ten metal nejde nerikaji si kulturiste a nejakou formu maji...
a voda v rekach potece dal... |
ja nejake foto chtel?na cem jedes,ale popravde
celou dobu mi nejde do hlavy tvoje litost nad tim ze rozesles sto lidem na netu fotky,das je na verejny portal a pak je ti lito ze se nekde objevi,tvoje forma je mi sumak,akorat ty si moc myslis,tak celou dobu spekulujes nad tim,ze po tobe chci dalsi fotky,setny nechci,opravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: ne červen 07, 2009 9:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 9:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 9:26 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | nene |
kai green , za mlada
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: ne červen 07, 2009 9:28 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | tak to sem vedle...ale bude to nekdo kolem 50 let | jo ses vedle , ripperr ma pravdu
|
|
| nahoru |
|
 |
yazi
(ban)

|
|
| nahoru |
|
 |
TheLeague
(ban)
|
Zaslal: st červen 10, 2009 4:55 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: st červen 10, 2009 4:56 pm Předmět: |
|
|
tak svoji fotku do poznávačky snad ještě nikdo nedal _________________ Ahoj, já jsem Lundgren a jsem vesloholik...
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: st červen 10, 2009 5:01 pm Předmět: |
|
|
Však to je freimen, ne? _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|