Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
70mMyW!53
Zaslal: so září 19, 2009 6:44 pm Předmět:
dokonce Jaro vyhral cenu pro nejlepsi brisaky v tomto roce
Arnold Strong
Zaslal: so září 19, 2009 7:16 pm Předmět:
70mMyW!53 napsal: dokonce Jaro vyhral cenu pro nejlepsi brisaky v tomto roce
mě se ta jeho postava strašně líbí -jak je vrustově malinkej tak obrovský objemy
VIDEO _________________ nechceme zde americké rakety chceme žít v míru a blahobytu
Sacharidacek
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 8:15 pm Předmět:
Arnold Strong napsal: 70mMyW!53 napsal: dokonce Jaro vyhral cenu pro nejlepsi brisaky v tomto roce
mě se ta jeho postava strašně líbí -jak je vrustově malinkej tak obrovský objemy
VIDEO
hm tak to vetsinou je , kdyz ma nekdo 160cm a ruku 45 cm , tak to vypada lepe nez 2metrovej s rukou 50 ...
e4 reloaded
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 8:21 pm Předmět:
Sacharidacek napsal: Arnold Strong napsal: 70mMyW!53 napsal: dokonce Jaro vyhral cenu pro nejlepsi brisaky v tomto roce
VIDEO
hm tak to vetsinou je , kdyz ma nekdo 160cm a ruku 45 cm , tak to vypada lepe nez 2metrovej s rukou 50 ...
160cm a 45ruka, a 200cm a tomu das jen 50 ? , to ses hodnej :)
Kdyz uz tak 60 :)
jari
Zaslal: so září 19, 2009 9:07 pm Předmět:
70mMyW!53: s takovýma hádanka jdi někam...90 procent lidí takovýho borce neuhádne ani s xichtem
vem si příklad od Jara3, dát sem někoho tak notoricky známého jako Jaro Horváth a všichni si s tím lámou hlavu, to je kunšt!
můžu sem dávat každej den jednoho závodníka z NPC šampionátu a nikdo neuhádne ani jednoho, to člověka přece ani nemůže těšit....
e4 reloaded
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 9:41 pm Předmět:
jari napsal:
můžu sem dávat každej den jednoho závodníka z NPC šampionátu a nikdo neuhádne ani jednoho , to člověka přece ani nemůže těšit....
tak schvalne, a kazdej den tady chcu jednoho
Michoo
Zaslal: so září 19, 2009 10:07 pm Předmět:
daymoon
Moderátor
Zaslal: so září 19, 2009 10:11 pm Předmět:
Reg Park, viz můj podpis
_________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
70mMyW!53
Zaslal: so září 19, 2009 10:12 pm Předmět:
jari napsal: 70mMyW!53: s takovýma hádanka jdi někam...90 procent lidí takovýho borce neuhádne ani s xichtem
vem si příklad od Jara3, dát sem někoho tak notoricky známého jako Jaro Horváth a všichni si s tím lámou hlavu, to je kunšt!
můžu sem dávat každej den jednoho závodníka z NPC šampionátu a nikdo neuhádne ani jednoho, to člověka přece ani nemůže těšit....
jenze me to nenapdalo nez sem to sem daval, kdybych si to uvedomil tak to sem nedam, protoze se to uz nedavno tady resilo, tak sry no
Michoo
jari
e4 reloaded
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 10:26 pm Předmět:
NPC Northern Colorado 2013 - nas kondicak Hamernik
jari
Zaslal: so září 19, 2009 10:27 pm Předmět:
e4 reloaded napsal: NPC Northern Colorado 2013 - nas kondicak Hamernik
vtipně jsi mě překvapil, opravdu.....ale bogužel
e4 reloaded
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 10:29 pm Předmět:
Je to on , cum
Prisype, zlepsi nohy a je to tam
e4 reloaded
(ban)
Zaslal: so září 19, 2009 10:37 pm Předmět:
Samozrejme jen vtip.
Ja vim kdo to je, ale necham hadat ostatni.
Dam jen malou napovedu... fotka je cca. 10let stara