|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:05 pm Předmět: |
|
|
to je naprd hosi to vase strileni od boku... Tohle je fakt tezke a neuhadne to jen tak nekdo...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
JOga

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:52 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vikings9

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 7:53 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
| vikings9 napsal: | | skusim ken flex wheeler |
Jezis Wheeler je cernoch vole
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:28 pm Předmět: |
|
|
tu fotku sem viděl někdy před týdnem, tak sem prošel historii, abych se koukl na jméno :D
btw, vůbec ho neznám a neslyšel jsem oněm, jen ta fotka je good k zapamatování
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:31 pm Předmět: |
|
|
| guruhonza napsal: | tu fotku sem viděl někdy před týdnem, tak sem prošel historii, abych se koukl na jméno :D
btw, vůbec ho neznám a neslyšel jsem oněm, jen ta fotka je good k zapamatování | tve, ale to je podvod, vrat vyhru :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 8:34 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | guruhonza napsal: | tu fotku sem viděl někdy před týdnem, tak sem prošel historii, abych se koukl na jméno :D
btw, vůbec ho neznám a neslyšel jsem oněm, jen ta fotka je good k zapamatování | tve, ale to je podvod, vrat vyhru :-) |
:D to musím znát jméno z fleku? v tom případě se omlouvám, ale neznal jsem pravidla... snad jsem nikomu nezpůsobil jakoukoliv újmu... a ... jari by to stejně uhádl
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:28 am Předmět: |
|
|
jari taky podvádí... jen se k tomu nepřiznává... není přeci chodící encyklopedie :)
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:56 am Předmět: |
|
|
| No_pain napsal: | | jari taky podvádí... jen se k tomu nepřiznává... není přeci chodící encyklopedie :) |
nerouhej se!
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 6:59 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | tady se aspon dycky pozna kdo to trochu zna a kdo je uplne vedle a dokaze si splest Zaka Khana s Cutlerem jako nekdo minule... Levrone to byt nemuze protoze v dobe kdy on byl ve forme jeste nebyly tilka NPC s vzorem vojenskeho maskovani, jen tak pro zajimavost :D |
jen tak pro zajímavost, tohle je hovadina
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: st prosinec 08, 2010 9:12 am Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | | 70mMyW!53 napsal: | | hovnival napsal: | | tady se aspon dycky pozna kdo to trochu zna a kdo je uplne vedle a dokaze si splest Zaka Khana s Cutlerem jako nekdo minule... Levrone to byt nemuze protoze v dobe kdy on byl ve forme jeste nebyly tilka NPC s vzorem vojenskeho maskovani, jen tak pro zajimavost :D |
Jenze jak mam vedet za me tilko NPC kdyz neni videt? | kdo ho zna, jakoze to je hodne znama znacka, maj ho skoro vsichni na foceni, tak to pozna s tehle fotky ... :) |
TAkto su potom lama, fakt bych to z te zmeti carancu nepoznal a to jsem videl hodne tilek.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|