|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:07 pm Předmět: |
|
|
| hovnival napsal: | a mas po ptakach jari
... |
Neil Hill
|
|
| nahoru |
|
 |
hovnival
(ban)
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
| Seva98 napsal: | | hovnival napsal: | a mas po ptakach jari
... |
Neil Hill |
ty vole...kdo to je?...kdy soutěžil ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Seva98

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:25 pm Předmět: |
|
|
Nic moc soutezi
http://contest.bodybuilding.com/bio/830/
Ale spis je znamy tak bokem
http://www.bodybuilding.com/fun/taking-y3t-for-test-drive-introduction.htm
| citace: | Who Is Neil Hill?
Neil Hill is to bodybuilding in the UK what Hany Rambod is to bodybuilding in the US. Since his own career got cut short by an injury, he has become a legend for turning some of the greatest amateurs from across the Atlantic into pros. Two of his greatest pupils as of late are young pros James "Flex" Lewis and Zack "King" Khan. Neil is so revered that he is known these days as Yoda, like the character from Star Wars fame. To coin a phrase, "hardcore, he is." |
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom.K.

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:31 pm Předmět: |
|
|
do pr. škoda že jsem tady celej den nebyl, bych Vám to tam vsadil amatéři!
Tuhle fotku Hilla mám uloženou užnějakej ten pátek. :-)
To Deadlift:
je to anglán a co si pamatuju tak soutěžil někdy kolem roku 2000 na GP England, ale skončil někde vzadu.
EDIT: Seva mě předběh. Koukám že mi pamět ještě slouží. :-) Tak to bylo v r.2002.
EDIT 2: koukam, že na tom BB.com v tom maj docela bordel. Bydliště Jardy Horváta: Slovakia, California, United States of America
Hustý, jaká vesnice je to v tý Californii??? _________________ I love Bůček!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:56 pm Předmět: |
|
|
neznám  ....teď je profík kde kdo...tento je z profíků jménem Hill ten z lepších.
|
|
| nahoru |
|
 |
owar

|
Zaslal: čt duben 07, 2011 9:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
|
| nahoru |
|
 |
william888

|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
70mMyW!53
|
Zaslal: pá duben 08, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
napovim jen ze je profikem od roku 2004, ale po 2 letech aspon pro me zahadne zmizel, proto az ho uhodnete by me zajimalo proc prestal soutezit, kdyz to byl celkem talent podle me.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 1:33 pm Předmět: |
|
|
...v náhlém okamžiku prozření jsem v mlžném oparu zahlédl jméno Chris Cook... _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Rachela

|
Zaslal: pá duben 08, 2011 1:56 pm Předmět: |
|
|
| 70mMyW!53 napsal: | | napovim jen ze je profikem od roku 2004, ale po 2 letech aspon pro me zahadne zmizel, proto az ho uhodnete by me zajimalo proc prestal soutezit, kdyz to byl celkem talent podle me. |
http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?p=134713141 _________________ Wilks? Makes little guys feel better about lifting less. Means nothing. I came up with my own formula that makes weaker guys like me to feel better: it's a combination of bw, years training, leverages, excuses, potential and heart :D:D:D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|