|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 4:38 pm Předmět: |
|
|
No tak rekls, at zacnu ... ale kdy mam skoncit si zapomnel.
BTW jsem moc rada, ze se Ti to libilo:-)))
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Slayter

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 4:40 pm Předmět: |
|
|
| faye napsal: | No tak rekls, at zacnu ... ale kdy mam skoncit si zapomnel.
BTW jsem moc rada, ze se Ti to libilo:-))) |
sem ja to ale popleta,omlouvam se
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
No neviem, teraz som zapol pocitac a pokial som tie 4 strany prispevkov pochopil spravne, ziadna zenska sedinka mi neutiekla....No sme predsa gentlemani, nepatri sa na zeny naliehat aby nam odhalovali svoje pozadia. Zenske ukazte prsia!!  Miss mokre tricko ronnie.cz _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
Nerozumiem. Koho citujes, seba? To ma byt ako vyzva aby chlapi ukazali vydietovate prdele? Za muzsku cast tohoto fora uz splnil poziadavky B.D. a to myslim nadelil viac nez sme mohli dufat  Teraz je cast na zenach _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
chtel jsem poslat svuj zadek a treba vyhrat nejakou cenu, treba toho oscara nebo grammy nebo tu nobelovu a tak ale jsem opaleny oholeny metrosexual takze ma faye smulu _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | Nerozumiem. Koho citujes, seba? To ma byt ako vyzva aby chlapi ukazali vydietovate prdele? Za muzsku cast tohoto fora uz splnil poziadavky B.D. a to myslim nadelil viac nez sme mohli dufat Teraz je cast na zenach |
Nene sebe ne .. ale jak uz jsem psala .. prvni prispevek v tomto topicu.
A vis co, ze ja bych se na to nevyqajzla ... ted tady budu vypadat, ze jsem uchylna na prdky jak BUFU.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:39 pm Předmět: |
|
|
faye: He, lenze zakladatelka tohoto topicu to dlho nevydrzala a ako prva vtedy postla fotku svojho zadocku  Priklad hodny nasledovania  .
Inac Dragone, pod to foto si mal napisat nieco v style "Bite my shiny metal ass!"  , k tebe sa to hodi. _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
Zaslal: pá leden 12, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | faye: He, lenze zakladatelka tohoto topicu to dlho nevydrzala a ako prva vtedy postla fotku svojho zadocku Priklad hodny nasledovania |
Tsss, mit takovou prdku, tak ji tady mas z kazdyho uhle minimalne trikrat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: so leden 13, 2007 4:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
Objemák

|
Zaslal: po leden 15, 2007 9:02 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|