|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Černý Anděl
|
Zaslal: st leden 17, 2007 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | cha cha napsal: | Tak tak, když tučný zadek, tak tučný předek
Teď nevím jestli tučný znamená slovensky to samý, co česky (tlustý ) |
Zadek má být pěkný, kulatý, svalnatý s trochou tuku a ne žádný lezoucí kosti jak hladové hyeně a taky ne placatý jako přistávací plocha pro letadla
Prostě akorát na poplácání |
jojo , není nic horšího než když chlapovi nemaj ani na čem držet rifle
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
BUFU

|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:13 pm Předmět: |
|
|
| smetak napsal: | | prcekja napsal: | | Diana napsal: | | cha cha napsal: | Tak tak, když tučný zadek, tak tučný předek
Zadek má být pěkný, kulatý, svalnatý s trochou tuku a ne žádný lezoucí kosti jak hladové hyeně a taky ne placatý jako přistávací plocha pro letadla
jojo , není nic horšího než když chlapovi nemaj ani na čem držet rifle |
neni nad ksandy |
Pomůže i 24/7 erekce
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:15 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil smetak dne st leden 17, 2007 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Černý Anděl
|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:25 pm Předmět: |
|
|
no to mi mohlo být hned jasný že moji naprosto nevinnou poznámku tady ty zvířata překroutí
ale už i ty Di  ???
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: st leden 17, 2007 5:08 pm Předmět: |
|
|
| prcekja napsal: | no to mi mohlo být hned jasný že moji naprosto nevinnou poznámku tady ty zvířata překroutí
ale už i ty Di ??? |
I já...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: st leden 17, 2007 10:40 pm Předmět: |
|
|
| Diana napsal: | | cha cha napsal: | Tak tak, když tučný zadek, tak tučný předek
Nerozepisuj se Di a klidně mně jmenuj.Jsem skromnej a za svůj zadek se nestydím
|
|
| nahoru |
|
 |
Diana

|
Zaslal: čt leden 18, 2007 5:35 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Diana napsal: | | cha cha napsal: | Tak tak, když tučný zadek, tak tučný předek
Nerozepisuj se Di a klidně mně jmenuj.Jsem skromnej a za svůj zadek se nestydím |
Odhalil jsi mě!
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
Zaslal: čt leden 18, 2007 5:41 pm Předmět: |
|
|
reci reci a jedna jedina fotka a to este aj BDragonova! zenske ukecane... _________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
|
|
| nahoru |
|
 |
holota
|
|
| nahoru |
|
 |
WildOrchid

|
Zaslal: čt leden 18, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
Tak me napada.. kdyz si tu vseci stezuji ze se nikdo neodvazi.. co utvorit retezovou reakci?
(ja dam svuj zadek kdyz.. ja dam svuj zadek kdyz ty das svuj zadek..), aby pak jeden clovek vedel ze kdyz sem da svuj zadek, tak spusti celej ten retez, a bude tu pak zazadkovano :)) _________________ Zij taky, aby se tvi pratele zacali nudit az umres.
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: so leden 20, 2007 12:10 am Předmět: |
|
|
koukejte jeste nekdo poslat svoji prdel backory!
timto prebiram titul nejvetsiho pozera a narcise na RW, sorry freimene ale nemuzes kralovat vecne :)
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: so leden 20, 2007 12:19 am Předmět: |
|
|
Boze Cizo, sak ty si prakticky bezprdelac  Opat musim pochvalit horni zada  ..... _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|