|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Bara

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:13 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | stejně je legrační, že lidé, co se mi smáli, že fotím pro CYM si tu mezi chlapama kulturistama fotí prdele a navzájem hodnotí |
Třeba přijdou i předky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Freimen

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:16 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Freimen napsal: | stejně je legrační, že lidé, co se mi smáli, že fotím pro CYM si tu mezi chlapama kulturistama fotí prdele a navzájem hodnotí |
Třeba přijdou i předky |
já když otevřel tenhle topic v domnění, že tu budou ženské zadečky, tak jsem nejdřív myslel, že se mi to zdá
Ale potvrzuje to mojí domněnku, že kdyby ti, co se mi smáli, měli možnost fotit a odpovídajéící formu, tak by to dělali také
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:19 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Bara napsal: | | Freimen napsal: | stejně je legrační, že lidé, co se mi smáli, že fotím pro CYM si tu mezi chlapama kulturistama fotí prdele a navzájem hodnotí |
Třeba přijdou i předky |
já když otevřel tenhle topic v domnění, že tu budou ženské zadečky, tak jsem nejdřív myslel, že se mi to zdá
Ale potvrzuje to mojí domněnku, že kdyby ti, co se mi smáli, měli možnost fotit a odpovídajéící formu, tak by to dělali také |
Já myslím,že se pleteš.oni to dělají aby se blýskli před místníma slečinkama a paničkama,kdežto na CYM jsi předem věděl kdo bude cílová skupina.Tihle nehodlají oslňovat sebe navzájem,ale po postnutí si doma říkají jak asi reaguje třeba Mária Líbí,nelíbí,...hmmm
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Freimen napsal: | | Bara napsal: | | Freimen napsal: | stejně je legrační, že lidé, co se mi smáli, že fotím pro CYM si tu mezi chlapama kulturistama fotí prdele a navzájem hodnotí |
Třeba přijdou i předky |
Ale potvrzuje to mojí domněnku, že kdyby ti, co se mi smáli, měli možnost fotit a odpovídajéící formu, tak by to dělali také |
Já myslím,že se pleteš.oni to dělají aby se blýskli před místníma slečinkama a paničkama,kdežto na CYM jsi předem věděl kdo bude cílová skupina.Tihle nehodlají oslňovat sebe navzájem,ale po postnutí si doma říkají jak asi reaguje třeba Mária Líbí,nelíbí,...hmmm |
máš pravdu, pošlu sem také nějakou teplou fotku, třeba zrovna půjde kolem Mikulcová
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:24 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | Bara napsal: | | Freimen napsal: | | Bara napsal: | | Freimen napsal: | stejně je legrační, že lidé, co se mi smáli, že fotím pro CYM si tu mezi chlapama kulturistama fotí prdele a navzájem hodnotí |
Třeba přijdou i předky |
Já myslím,že se pleteš.oni to dělají aby se blýskli před místníma slečinkama a paničkama,kdežto na CYM jsi předem věděl kdo bude cílová skupina.Tihle nehodlají oslňovat sebe navzájem,ale po postnutí si doma říkají jak asi reaguje třeba Mária Líbí,nelíbí,...hmmm |
máš pravdu, pošlu sem také nějakou teplou fotku, třeba zrovna půjde kolem Mikulcová |
Já se radši nevyjadřuju,protože Věrka prý se zlobila,že ji tady nevychvaluju.
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:26 pm Předmět: |
|
|
myslíš jak tu byly ty fotky z té oslavy z minulého týdne? Nad tím šlo v neasertivnější slušnosti jen pokrčit rameny...
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Freimen napsal: | | myslíš jak tu byly ty fotky z té oslavy z minulého týdne? Nad tím šlo v neasertivnější slušnosti jen pokrčit rameny... |
Tak ty jsem ani nepostřehl,ale asi se jí dotklo,že jsem řekl pravdu o té její špeluňce v Ježkově.Mára říkal,že se ptala kdo jsem,že do ní reju.Těší mně její zájem,ale já jsem na holky
|
|
| nahoru |
|
 |
Freimen

|
Zaslal: ne září 09, 2007 10:57 pm Předmět: |
|
|
| Bara napsal: | | Freimen napsal: | | myslíš jak tu byly ty fotky z té oslavy z minulého týdne? Nad tím šlo v neasertivnější slušnosti jen pokrčit rameny... |
Tak ty jsem ani nepostřehl,ale asi se jí dotklo,že jsem řekl pravdu o té její špeluňce v Ježkově.Mára říkal,že se ptala kdo jsem,že do ní reju.Těší mně její zájem,ale já jsem na holky |
to bylo tady : https://forum.ronnie.cz/poznate-ho-t10334-1155.html
Nějak nechápu, proč jí cokoliv vadí, když ve svém fitku nutí mladého kluka zaplatit vodu, kterou vypil v šatně z kohoutku.
|
|
| nahoru |
|
 |
g_dgrim
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
Kiwara
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
faye
Anonymní
|
|
| nahoru |
|
 |
Psycho

|
|
| nahoru |
|
 |
sarpej

|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 12:56 pm Předmět: |
|
|
Konečně nějaká pěkná prdelka, _________________ Chceš-li v tomto světě přežít, musíš být tak trochu blázen.
|
|
| nahoru |
|
 |
smetak

|
Zaslal: pá říjen 24, 2008 1:21 pm Předmět: |
|
|
to jsi ty psycho? _________________ [img:3613abfd0c]http://media.fukung.net/images/4301/4f10967de9cdmoustaches7xp5db1te.gif[/img:3613abfd0c]
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|