Ta technika tahu vypadá slušně, rozhodně už sem tu viděl daleko větší prasárny...Ale ruku na srdce, při takové váze udržet techniku není asi problém, že? Díval sem se o stránku zpět a tam si měl 1x175kg, tos měl natočit, jaká tam byla technika
BTW není ti trapný si na takovou váhu brát trhačky?
Ta technika tahu vypadá slušně, rozhodně už sem tu viděl daleko větší prasárny...Ale ruku na srdce, při takové váze udržet techniku není asi problém, že? Díval sem se o stránku zpět a tam si měl 1x175kg, tos měl natočit, jaká tam byla technika
BTW není ti trapný si na takovou váhu brát trhačky?
ano technika dřív byla mizerná...
byla to 15. série..........
_________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
a od ktere serie jsi je mel?
absolutni sila a velikost svalu nejsou primo umerne
ale jak se divis spodku zad, jak je to dlouho, co jsi naposledy pekne tezce drepoval nebo tezce tahal mrtvolu?
Ciza ve svem clanku uvadel, ze aby to k necemu bylo, musis cvicit s cca 1,5nasobkem svoji vahy...
_________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
Dnes školení v Bratislavě a co nevidím.. ve stejném areálu brutální cf tělocvična... Takže ráno přihlásit na trénink (původně jsem chtěl vzpírání od 18-19hod), ale zkončil jsem dřív, takže mě čekal cf trénink...
warm up - 800m run + 10 burpees, 10 push up, 10 squat + dynamika
WOD
5 kol - 5 minut na kolo
800m run + 30x thruster double ktb - 2x 12kg
1 min rest
repeat
- za každý neudělaný thruster je 1 burpees na konci..
1.kolo 18 thruster
2.kolo 7 thruster
3. kolo 8 thruster
4. kolo 2 thruster
5. kolo 0 thruster
- trest 115 burpees + za 0lu v kole 16 burpees = 131 burpees
(posledních 50 bylo bez pauzy...)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru