Zaslal: pá leden 04, 2013 11:05 am Předmět: přerušení studia
zdarec, nemá někdo zkušenosti s přerušením studia na VŠ? jsem ve 2. ročníku, ale chtěl bych zkusit daleko náročnější školu, protože mám daleko na víc... tzn na současný škole bych si pozastavil studium a studoval na jiný znovu od prvního roku.... kdyby to bylo přeci jen nad moje síly, vrátil bych se do starý školy, tedy tam , kde jsem přestal.. díky
Zalezi jak kde, poptej se na studijnim, nebo si procti predpisy co mate na internetovych strankach. Co vim, treba na Banske, tak pokud ukoncis studium a vratis se, tak jdes znova do prvaku, ale vetsinu predmetu co si uz udelal ti garanti uznaji (zalezi na garantovi) + musis vykonat predmety, ktere pribyly do osnov + kdybys treba prvni rok mel jen kvuli tomu 1-2 predmety, tak se daji po dohode vypsat predmety z vyssich rocniku.
Zeptat se na studijním, škola od školy to bude jiný. Co by tě mělo hlavně zajímat, jak moc to ohrozí prodloužení tvých studentských let, aby si pak nemusel platit školné.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru