přidání proteinu do tvarohu

Jdi na stránku Předchozí  1, 2

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - přidání proteinu do tvarohu  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> přidání proteinu do tvarohu
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Draper

PříspěvekZaslal: st červenec 22, 2015 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pyšný krasavec napsal:
shooter napsal:
pyšný krasavec napsal:
nadbytek bílkovin se usazuje ve formě tuků, což je teorie a teď potvrzená i praxí. že se neztrácejí svaly je zajímavé ale pravděpodobně tělo v noci žádné živiny nepotřebuje,protože pracuje zpomaleně, neboť nemá žádný výdej.

Co je to za kec, že tělo živiny v noci nepotřebuje? A co se asi tak děje v noci hmm?

mluvil jsem s mistrem republiky v kulturistice a ten mi říkal že na noc nejí vůbec .že to jde hrozně na váhu. Samozřejmě pokud někdo chce vypadal jako koule tak si dá na noc 2 tvarohy s proteinem . spousta lidí jí špatně když do sebe za den nejsou schopni dostat potřebný počet kalorií aby večer nemuseli jíst (někteří neštastnící jedí i v noci!)

A co kdyz ti reknu, ze muj nejvetsi kaloricky prijem je uz nekolik let kazdy den bez vyjmky prave v poslednim jidle pred spanim? A jak koula fakt nevypadam. Rozhodne netvrdim, ze je dobre jist na noc kvanta jidla, ale ja uz jsem si na to za ty roky navykl a je to pevna soucast meho stravovaciho planu a kdybych si dal jen tvaroh, tak jsem prakticky nic nesnedl.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pyšný krasavec

PříspěvekZaslal: čt červenec 23, 2015 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

díky za odpověď, nechtěl jsem to nikomu vnucovat ,jen rozpoutat diskusi, nechtěl jsem nikoho naštvat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - přidání proteinu do tvarohu Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Rychle na stránku:

Přejdi na: