PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 231, 232, 233  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)  Úvodní stránka -> Sex a vše okolo -> PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek?
Ano
67%
 67%  [ 398 ]
Ano
4%
 4%  [ 26 ]
Ano
5%
 5%  [ 35 ]
Ano
6%
 6%  [ 40 ]
Mozna
3%
 3%  [ 23 ]
Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot)
11%
 11%  [ 66 ]
Celkem hlasů : 588

Autor Zpráva
Mik.cz

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

daymoon napsal:
Moc pěkný prádlo
divas se na spatnou cast obrazku voe.. :-DDD
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:14 pm    Předmět: Pro....... Odpovědět s citátem

Kluci, to jako, že ta Apolenka není "obvyklý uživatel" a jeho profil, jo? Já bývám v některých věcech hodně naivní, tak se radši ptám.
DeSade

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:36 pm    Předmět: Re: Pro....... Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Kluci, to jako, že ta Apolenka není "obvyklý uživatel" a jeho profil, jo? Já bývám v některých věcech hodně naivní, tak se radši ptám.

Jo, jen si někdo vzal fotku z netu...

eSko: slušný

Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:40 pm    Předmět: Pro....... Odpovědět s citátem

No jasny. Tak to já sem musím dát zprávu, co jsem jí napsal, to se pobavíte. Na ženský moc neklikám, ale tohle mi nedalo, já tyhle věci moc nedávám.

"Dobrý den, Apolenko.
Normálně na osobní profily moc nechodím, přiznám se, že u Vás jsem neodolal, jako i ostatní. Lekl jsem se, když jsem v profilu našel, že se chcete seznámit. Hned jsem si však oddechl, protože mi je víc jak 40. Mějte se pěkně a na chlapy pozor. Michal.
A to jsem k tomu šťastně ženatý, už utíkám pryč."

Snad se někdo zasměje, měla mě trknout už ta Apolenka. Nutno říct, že já byl takovej i před 25 roky i dřív.
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:42 pm    Předmět: Re: Pro....... Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
No jasny. Tak to já sem musím dát zprávu, co jsem jí napsal, to se pobavíte. Na ženský moc neklikám, ale tohle mi nedalo, já tyhle věci moc nedávám.

"Dobrý den, Apolenko.
Normálně na osobní profily moc nechodím, přiznám se, že u Vás jsem neodolal, jako i ostatní. Lekl jsem se, když jsem v profilu našel, že se chcete seznámit. Hned jsem si však oddechl, protože mi je víc jak 40. Mějte se pěkně a na chlapy pozor. Michal.
A to jsem k tomu šťastně ženatý, už utíkám pryč."

Snad se někdo zasměje, měla mě trknout už ta Apolenka. Nutno říct, že já byl takovej i před 25 roky i dřív.

LIBOVE to by malo byt presunute do "MIX"ER-pre zabavu (II.)
DeSade

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To je dobrý A co? Odepsala?
Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 7:50 pm    Předmět: Pro....... Odpovědět s citátem

Podívala se na profil a neodepsala, naštěstí to vzdala. Kdyby to udělala a já to teď zjistil, o co jde, to by teprve byla zábava. Takovou přednášku o morálce tohle forum ještě neslyšelo, asi to vytušila.
schnitzel

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:13 pm    Předmět: Re: Pro....... Odpovědět s citátem

Michael Müller napsal:
Podívala se na profil a neodepsala, naštěstí to vzdala. Kdyby to udělala a já to teď zjistil, o co jde, to by teprve byla zábava. Takovou přednášku o morálce tohle forum ještě neslyšelo, asi to vytušila.

Mozno jej tam viac michalov napisalo
tyboo

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:

omlouvám se ale rose roventi se proste quotnout musela!!!!
Roumec

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Budiz ti odpusteno
A: zvedal jsem nohy ve visu a pritahoval kolena na jact-packu a narostl mi zevni sikmy sval brisni a vypadam jako presipaci hodiny
Michael Müller

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:31 pm    Předmět: Pro....... Odpovědět s citátem

Jo, děkuju, já to zvládnu. Apolenka mne nedostane.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 8:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://vseobecne.over.cz/?id=4329 Kdo chce ať klikne, ale řekl bych, že to bude zase nic moc.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 10:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

http://www.sexy-anni.com/?id=36246 tahle vypadá lépe.
Možná vyhrát nemůžu. Ale jedno přece jen můžu dělat všechno co on. Ale aby mě porazil, musel by mě zabít, a aby mě zabil, musel by mít srdce se mi postavit, a to aby udělal musí mít vůli nechat se sám zabít...R.
NUMM3R™

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 10:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zobrazujou se Vám také ty fotky nebo je sem musim pak hodit? :)
Vokr

PříspěvekZaslal: čt listopad 05, 2009 10:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

me teda nic to jen ten tvůuj odkaz se zobrazí tobe

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - PRO POTĚŠENÍ nejen OKA :) (4.) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 137, 138, 139 ... 231, 232, 233  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: