|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 11:58 am Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Bombay napsal: | Souhlas s nEcro. Slečna je vhodně nastavena, napolohována a polštářek zakrývá asi ne zcela pevné břicho
Což ovšem nepopírá fakt, že takhle kyprá holka by mi vůůůbec nevadila. |
Tyvole dej si facku. Miluju takove rozmazlene fracecky kteri o 170/60 holce reknou ze je tlusta Kazda nemuze byt modelka, a jeste ze je to tak, protoze to bych byl asi radsi gay, nez mit porad rozedrenej hrudnik a bricho od jejich zeber
Pak se divme proc 95% holek trpi nizkym sebevedomim a mysli si ze jsou tluste a osklive kdyz po svete chodi takovi chlapi kteri proste maji uchylku kostlivce, nebo ja nevim |
ono je to i o společnosti.. když se propagují 170/50 jako ideál, tak pak to vzniká... i já, která jsem dle bmi v pořádku, tak jsem z tohoto hlediska snad i obézní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bombay

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:27 pm Předmět: |
|
|
| Majesty napsal: | | Bombay napsal: | Souhlas s nEcro. Slečna je vhodně nastavena, napolohována a polštářek zakrývá asi ne zcela pevné břicho
Což ovšem nepopírá fakt, že takhle kyprá holka by mi vůůůbec nevadila. |
Tyvole dej si facku. Miluju takove rozmazlene fracecky kteri o 170/60 holce reknou ze je tlusta Kazda nemuze byt modelka, a jeste ze je to tak, protoze to bych byl asi radsi gay, nez mit porad rozedrenej hrudnik a bricho od jejich zeber
Pak se divme proc 95% holek trpi nizkym sebevedomim a mysli si ze jsou tluste a osklive kdyz po svete chodi takovi chlapi kteri proste maji uchylku kostlivce, nebo ja nevim |
Venku je sice nad nulou, ale i tak vybehni na ulici, at se zchladis.
Co na mě prskáš? Já sám jsem psal, že mi tahle buchta neva. A troufám si tvrdit, že o ženské postavě názor mám "nefrajírkovský".
Použil jsem výraz kyprá, bo jde vidět, že je to opravdu vhodně napolohováno. Minimálně dle lýtek, kolen a počátku stehen jde vidět, že slečna asi bude težší než 65kg. S čímž problém nemám.
A v názoru na šílený trend prosazující hubené buchty se shodnem. Ted mě zrovna šokovala slečna zprávařka v rádiu (cca 25 let dle hlasu), bo prohlásila, že je se svou postavou maximálně spokojená a že jí stouplo sebevědomí. A jak na to přišla? Bo si zkoušela oblečení na třináctiletou holku a padlo jí jako ulité. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 12:58 pm Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: |
A tak razím heslo: Když pořádnou ženskou plácneš přes zadek, mají se jí půlky klepat a vlnit ještě 10 minut poté |
Tak to zas byt nemusi Ale je fakt mnohem lepsi kdyz je "za co chytnout", nez kdyz ji placnes pres zadek a zlomis si o jeji panevni kost ruku
|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:11 pm Předmět: |
|
|
[/quote]
Použil jsem výraz kyprá, bo jde vidět, že je to opravdu vhodně napolohováno. Minimálně dle lýtek, kolen a počátku stehen jde vidět, že slečna asi bude težší než 65kg. S čímž problém nemám.
[/quote]
pro mě je kypré děvče takovéto postavy...
a být těžší 65ti kg.. záleží na výšce, ne? 65kg při 155cm je nadváha, při 175cm velmi dobrá postava
|
|
| nahoru |
|
 |
Majesty

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:19 pm Předmět: |
|
|
katushka : konecne nekdo s normalnim nazorem :)
|
|
| nahoru |
|
 |
guruhonza
Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
cocman
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:30 pm Předmět: |
|
|
cocman: tak minus 20 kilo, katuschka je trochu jinde, btw ma to byt pro poteseni oka, ne pro pobliti klavesnice... _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:34 pm Předmět: |
|
|
| cocman napsal: | tak tohle devce deli od kyprosti tak minus 10 kilo |
toť věc názoru....
o deset méně mám možná tak já a kyprá..no, kdyby mi to někdo řekl, možná se urazím
|
|
| nahoru |
|
 |
Sir Lukas ze Strmilova

|
|
| nahoru |
|
 |
katushka

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:39 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
mirio
Moderátor

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 2:46 pm Předmět: |
|
|
Tak toto rozhodně nepatří mezi mé ideály krásy, takže se snaž znova. :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|