|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:50 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | zzdenika napsal: | | Culda13 napsal: | tak bacha ať pak nechodí jinam za nějakou pěknou baculinkou |
mankote nestraš |
já bych teda šel za nějakou normální slečnou ( baculkou ) |
bude pekáč buchet a pak se uvidí
IDEÁL
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
kubaz

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
| JOga napsal: | http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Reg=praha&S=75&UID=10305427
pro mě je ideál tento typ, jaká je budu vědět až o víkendu |
zacatek mesice a uz si dostal kapesny od mamci ? nebo si myslis kdyz uvidi tvoji feldu , co ti stoji pred vchodem , ze ti da zadarmo
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:53 pm Předmět: |
|
|
zzdenika - to se někomu líbí ?  ( myslím do postele )
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | JOga napsal: | http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Reg=praha&S=75&UID=10305427
zacatek mesice a uz si dostal kapesny od mamci ? nebo si myslis kdyz uvidi tvoji feldu , co ti stoji pred vchodem , ze ti da zadarmo |
bude koukat až tam přijede fešáckej kluk
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:54 pm Předmět: |
|
|
najlepsia je aj tak zuzana z bodyrock _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:55 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | zzdenika - to se někomu líbí ? ( myslím do postele ) |
Mě se to líbí a spát se sebou nebudu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:57 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Petey napsal: | najlepsia je aj tak zuzana z bodyrock |
100% souhlas, Zuzana má jednu z nejlepších postav co jsem kdy viděl, a to nepřeháním. Je skoro dokonalá |
s jejím jídelníčkem se nedivím
|
|
| nahoru |
|
 |
JOga

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: | | JOga napsal: | http://www.agama-seznamka.cz/?Loc=det&Reg=praha&S=75&UID=10305427
zacatek mesice a uz si dostal kapesny od mamci ? nebo si myslis kdyz uvidi tvoji feldu , co ti stoji pred vchodem , ze ti da zadarmo |
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 3:58 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | Culda13 napsal: | zzdenika - to se někomu líbí ? ( myslím do postele ) |
Mě se to líbí a spát se sebou nebudu |
ale přítel ano , jako je to moc pěkný ,ale spíše na uznání práce ,ale jako na příjemnou část večera bych to nechtěl
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 4:00 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | | zzdenika napsal: | | Culda13 napsal: | zzdenika - to se někomu líbí ? ( myslím do postele ) |
Mě se to líbí a spát se sebou nebudu |
ale přítel ano , jako je to moc pěkný ,ale spíše na uznání práce ,ale jako na příjemnou část večera bych to nechtěl |
Když já bych chtěla vědět jaký to je mít pekáč na vlastním těle... Třeba se mi to líbit nebude...
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 4:01 pm Předmět: |
|
|
| zzdenika napsal: | | Frozz. napsal: | | Petey napsal: | najlepsia je aj tak zuzana z bodyrock |
100% souhlas, Zuzana má jednu z nejlepších postav co jsem kdy viděl, a to nepřeháním. Je skoro dokonalá |
s jejím jídelníčkem se nedivím |
To jo...ale navíc má i zajímavý cvičení, teda aspoň pro ženy, je to pro ně určitě dobrá inspirace, protože se nefláká (a navíc pěkně "sténá" ) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Naposledy upravil Frozz. dne út prosinec 07, 2010 4:02 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Culda13
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | zzdenika napsal: | | Frozz. napsal: | | Petey napsal: | najlepsia je aj tak zuzana z bodyrock |
s jejím jídelníčkem se nedivím |
To určitě...ale navíc má i zajímavý cvičení, tedy aspoň pro ženy, je to pro ně dobrá inspirace, protože se nefláká (a pěkné "sténá" ) |
Cvičení je super - škoda těch přístrojů co k tomu používá... Ale jo ráda podle ní cvičím viz můj profil a oblíbené video
|
|
| nahoru |
|
 |
zzdenika

|
Zaslal: út prosinec 07, 2010 4:04 pm Předmět: |
|
|
| Culda13 napsal: | nech to na léto , teda ten tvůj přítel má doma peklo |
No to právě tak akorát do léta stihnu a s tím peklem nevím nevím - to by se musel vyjádřit on...
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|