Vzdy kdyz nekde vidim protlacovani tohotot prasovitejsiho typu, napada me,... vim kolik prace da odphotoshopovat hubene holce vsechny vady na kuzi, bo staci malo a nejaka celulitidka a nebo jen nevhodne vrasceni kuze je na svete...a to mi nerikejte ze tento tank ma fakt tak dokonale detinsky cistou a hebkou kuzi bez jedine vady
Jinak nic proti nikomu, kazdemu se libi neco jineho :-)
Vzdy kdyz nekde vidim protlacovani tohotot prasovitejsiho typu, napada me,... vim kolik prace da odphotoshopovat hubene holce vsechny vady na kuzi, bo staci malo a nejaka celulitidka a nebo jen nevhodne vrasceni kuze je na svete...a to mi nerikejte ze tento tank ma fakt tak dokonale detinsky cistou a hebkou kuzi bez jedine vady
Jinak nic proti nikomu, kazdemu se libi neco jineho :-)
No myslím si, že tvoje výrazy "prasovitý typ" a "tank" jsou dost přehnaný. Já netvrdím,že je štíhlá, ale hezká holka přece nerovná se jen štíhlá, i oplácaná holka, když je hezky tvarovaná může být hezká
Uznavam, ale pointa je furt stejna: neverim ze v realu vypada ZDALEKA takto
Z vlastní zkušenosti ti můžu říct, že znám hubenou (ani ne štíhlou) holku co má celulitidu a silnější holku, co jí nemá a má pleť hladkou, samozřejmě, že to ale není pravidlo.
No myslím si, že tvoje výrazy "prasovitý typ" a "tank" jsou dost přehnaný. Já netvrdím,že je štíhlá, ale hezká holka přece nerovná se jen štíhlá, i oplácaná holka, když je hezky tvarovaná může být hezká
Je obrovský rozdíl mezi tím když má holka pár přirozených kilo navíc a mezi vyžraností jak prase. A tahle holka je vyžraná brutálně. Může se to líbit (zdravé to není určitě). Co vím, tak tlusté holky preferují Arabové a Indové. Ale evropský vkus je prostě jiný.
Je obrovský rozdíl mezi tím když má holka pár přirozených kilo navíc a mezi vyžraností jak prase. A tahle holka je vyžraná brutálně. Může se to líbit (zdravé to není určitě). Co vím, tak tlusté holky preferují Arabové a Indové. Ale evropský vkus je prostě jiný.
Vyžranost jako prase si tedy já osobně představuji jinak, než tohle:
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Ztrácíš čas, Famousi. Nikdo tvůj vkus nesoudí, jen tu ale nemůžeš čekat, že ti někdo na fóru o posilování přikývne na to, že není tlustá... Jasný, krása je v očích pozorovatele, ale dle jistých měřítek je dotyčná už od pohledu v prvním stádiu obezity (ty tvary ji asi svaly nedělají). Jestli chceš slyšet souhlasné komentáře, tak ji dej na jiné diskuzní fórum, tady nepochodíš, už to pochop.
_________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
Jednak tenhle odkaz nefunguje a jednak je to stále jedna a ta samá modelka Denise Bidot a jednak se tohle vlákno jmenuje "pro potěšení nejen oka" a ona moje (a myslím,že nejen moje) oko rozhodně potěší víc, než nějaká vyzáblina
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru