|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Chcete v tomto topicu videt i fotky nadhernych lesbicek? |
| Ano |
|
67% |
[ 398 ] |
| Ano |
|
4% |
[ 26 ] |
| Ano |
|
5% |
[ 35 ] |
| Ano |
|
6% |
[ 40 ] |
| Mozna |
|
3% |
[ 23 ] |
| Ne (kliknutim na tuto moznost take priznavam, ze jsem idiot) |
|
11% |
[ 66 ] |
|
| Celkem hlasů : 588 |
|
| Autor |
Zpráva |
Riku
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 9:25 am Předmět: |
|
|
Náhodou na těchto posledních 3 fotkách se mi taky dost libí, sice bez oblečení už to bude horší, ale i tak bych si jí klidně dal
vyzkoušet se má všechno a oplácanou jsem ještě neměl
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Bara

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 9:57 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Na začátku kariery by se mi do vkusu taky bez problému vlezla, no problém, na tuhle mařku bych klidně vlezl i střízlivý
Nicméně už opravdu obrať list.
Klidně si tu oplácaný holky házej, každýmu se líbí něco jiného. Maximálně ti to admin smaže, nebo dostaneš ban. Holt se ale smiř, že tady budou víc frčet vysportovanější postavy. |
Tak BAN za to určitě nedostane, ale už to stačí,protože tisíc fotek jedné holky fakt není nic extra.Baculka fajn,jedeme dál
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:00 am Předmět: |
|
|
Tak já to nemyslel ban za oplácanou mařku, spíš kdyby to furt okecával a nebo tady dával "nestandartní" holky v tapetách pět za den _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
Mablung
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 10:09 am Předmět: |
|
|
| Bombay napsal: | Tak já to nemyslel ban za oplácanou mařku, spíš kdyby to furt okecával a nebo tady dával "nestandartní" holky v tapetách pět za den |
Mám dojem že tahle holka je stejný úlet jako Nerezovi mužatky. Jsem rád že mají vlastní vlákno, do kterého se dívat rozhodně nehodlám ...
|
|
| nahoru |
|
 |
CrazyLom

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 11:31 am Předmět: |
|
|
ježíši to bylo keců kvůli tlustčí babě. půlka těch kecalů by to beztak vohla ani by nemrkla. kdybyste místo každýho debilního hemzu přidali foto pořádný štětule, měl bych mnohem potěšenější oko než teďka. a abych nebyl taky jenom hnidopich, tak fotka bohyně:
_________________ Mám za přátele marnotratné muže
z nás každý rád svou hřivnu zakopá
my do svých vlasů vplétáme si růže
a po nás? Což! Ať přijde potopa!
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
| CrazyLom napsal: | ježíši to bylo keců kvůli tlustčí babě. půlka těch kecalů by to beztak vohla ani by nemrkla. kdybyste místo každýho debilního hemzu přidali foto pořádný štětule, měl bych mnohem potěšenější oko než teďka. a abych nebyl taky jenom hnidopich, tak fotka bohyně:
|
Naprosto souhlasím. Já bych jí teda vohnul hned
Ta tvoje je fakt pěknej kousek.A co třeba Nicole LeBris :
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 12:48 pm Předmět: |
|
|
ta je v pohode este, nie je taka prasnica ako predtym _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 12:56 pm Předmět: |
|
|
Osobně se mi tyto baculky hrozně líbí, o mnoho víc než např. hubeňourky v bikinách. Sto lidí = sto chutí  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:00 pm Předmět: |
|
|
| Novic napsal: | Osobně se mi tyto baculky hrozně líbí, o mnoho víc než např. hubeňourky v bikinách. Sto lidí = sto chutí ... |
No je vidět,že nejsem sám,komu se tyhle holky líbí Ale označit tuhle holku (Nicole LeBris) přímo za baculku,no to je myslím trochu přehnané, má úplně normální hezkou postavu, ta první (Denise Bidot) tam to označení beru.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:10 pm Předmět: |
|
|
Jasně, já to myslel obrazně, jak je většina lidí vnímá...
|
|
| nahoru |
|
 |
Novic
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | http://en.wikipedia.org/wiki/Fat_fetishism |
Problém vyřešen.
|
|
| nahoru |
|
 |
FAMOUS
|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | http://en.wikipedia.org/wiki/Fat_fetishism |
Tak nevím,jestli má "Fat fetishism" něco společného s touhle kočičičkou:
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:49 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út říjen 22, 2013 1:54 pm Předmět: |
|
|
| FAMOUS napsal: | | Tak nevím,jestli má "Fat fetishism" něco společného s touhle kočičičkou: |
S touhle ne, zato s tou první, co měla na některých fotkách tak 30 - 40 kilo nadváhu jednoznačně ano :) Ale to nevadí, každý má nějakou úchylku, tahle je naprosto neškodná. Hlavně se ale nesnaž ostatní přesvědčit, že to jistý druh úchylky není. To zaručeně fungovat nebude. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|