|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 10:47 am Předmět: Problém s napumpováním, vážná pomoc! |
|
|
Zdravím, mám neuvěřitelný problém s prokrvením svalů. Doslova jsem ztratil veškerou svalovou pumpu. Ze dne na den po probuzení moje svaly začly vypadat ochable a měkké, jakobych přišel o veškerý svalový glykogen. Zkusil jsem zvýšit příjem komplexních sacharidů na 800g denně a bohužel naprosto žádný efekt. Došlo i dost k vasokonstrikci, takže je mi dost často i zima a to jsem mi bylo vždy spíše HORKO. Nerozumím tomu. Zkusil jsem si dát i 3 měsíce volno od cvičení a absolutně žádný efekt. Nechal jsem si udělat i rozbor krve. Štítná žláza OK, červených krvinek dokonce nad normu, akorát jsem měl trochu zmenšený objem erytrocytů než je norma, ale tím by to pravděpodobně být nemělo.
Už vážně nevím co mám dělat, nikdy jsem za 7 let aktivního cvičení neměl problém s prokrvením svalů, spíš to pumpovalo až moc a teď už se mi svaly neprokrví skoro ani na rotopedu nebo při běhu. V podstatě nepociťuji ani pálení svalů, takže se mi ve svalech netvoří ani laktát? Nebo ho tak rychle zpracuji. Už mně vážně napadá jen nějaký cévní problém, ale cholesterol jsem měl naprosto v pořádku.
Každou radu ocením.
Děkuji.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 10:59 am Předmět: |
|
|
Co nižší tlak? To by vysvětlovalo i tu zimu.
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 11:01 am Předmět: |
|
|
124/73
Právě jsem si myslel, že to může být tlakem nebo štítnou žlázou a bohužel ani jedno :-/
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 11:50 am Předmět: |
|
|
| controll napsal: | 124/73
Právě jsem si myslel, že to může být tlakem nebo štítnou žlázou a bohužel ani jedno :-/ |
To je snad dobře,že to není ani jedním,ne? :D a když před tréninkem dva dny pořádně cukruješ a piješ? taky nic?
edit: koukám,že cukrů máš dost..a nějaká glukoza před tréninkem?
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 12:08 pm Předmět: |
|
|
| Číča napsal: | | controll napsal: | 124/73
Právě jsem si myslel, že to může být tlakem nebo štítnou žlázou a bohužel ani jedno :-/ |
To je snad dobře,že to není ani jedním,ne? :D a když před tréninkem dva dny pořádně cukruješ a piješ? taky nic?
edit: koukám,že cukrů máš dost..a nějaká glukoza před tréninkem? |
Nic, žádnej efekt. Maximálně jsem tak trochu zavodněnější, ale efekt nula.
Glukozu před tréninkem nedávám.
Majitel ve fitku mi řekl, že mám zvýšit příjem sacharidů na 2000g denně, což mi příjde jako naprostá ptákovina. To abych nic jinýho nedělal než celej den seděl a pod tlakem do sebe rval jídlo.
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 12:52 pm Předmět: |
|
|
Říkám, že je to nesmysl. 800g už tak mi příjde moc. Musí být problém jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 12:57 pm Předmět: |
|
|
Je divný, že se to stalo ze dne na den. Nezměnil si neco ve stravě? Pijes dost vody? Nenamlouvas si to jen..? Jinak uz me nic nenapadá... Vaskularitu obecně zvysis sachrama, vodou, zahřátím, snížením podkozniho tuku.
Btw erythrocyty jsou červený krvinky (v jedny vete rikas, ze je mas zvýšené a v druhé ze jsou trochu snížené).
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 1:02 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Je divný, že se to stalo ze dne na den. Nezměnil si neco ve stravě? Pijes dost vody? Nenamlouvas si to jen..? Jinak uz me nic nenapadá... Vaskularitu obecně zvysis sachrama, vodou, zahřátím, snížením podkozniho tuku.
Btw erythrocyty jsou červený krvinky (v jedny vete rikas, ze je mas zvýšené a v druhé ze jsou trochu snížené). |
Mám zvýšený počet erytrocytů než je norma, ale jsou zmenšené - mírně pod normu (údajně nedostatkem železa, ale to mám v normě podle testů).
Jinak podkožního tuku mám naprosto minimálně. Vody piju 6 litrů denně a 800g sacharidů musí být dostatek.
Určitě si to nenamlouvám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 1:40 pm Předmět: |
|
|
Aha, takze mykrocyty. Z toho textu jsem pochopil, ze myslis celkový objem krvinek:).
Jeste jsem zapomnel zmínit ionty, ty taky ovlivňují vaskularitu (hlavne Na). Solis? Napr uplne vyřazeni soli z jídelníčku by taky asi mělo vliv. Do 3 g NaCl denně je to v pohode.
Kdyby nic nepomohlo, tak bych si nechal zkusit udelat naky testy na ledviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 1:52 pm Předmět: |
|
|
| Darkkiller napsal: | Aha, takze mykrocyty. Z toho textu jsem pochopil, ze myslis celkový objem krvinek:).
Jeste jsem zapomnel zmínit ionty, ty taky ovlivňují vaskularitu (hlavne Na). Solis? Napr uplne vyřazeni soli z jídelníčku by taky asi mělo vliv. Do 3 g NaCl denně je to v pohode.
Kdyby nic nepomohlo, tak bych si nechal zkusit udelat naky testy na ledviny. |
Natrium jsem měl v pořádku. Ledviny mám taky OK.
Zkusim si nechat udělat komplexní interní vyšetření u kardiologa.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 3:39 pm Předmět: |
|
|
Zkus si po tréninku dát ledovou sprchu a začít pomalu tělo otuzovat _________________ Sny se musí plnit, nemůžeme odpočívat
Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
|
|
| nahoru |
|
 |
controll
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
| flew napsal: | | Zkus si po tréninku dát ledovou sprchu a začít pomalu tělo otuzovat |
to dělám naprosto běžně, vliv naprosto žádnej.
|
|
| nahoru |
|
 |
flew

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:10 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|