|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
deit
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 9:32 pm Předmět: Problém se strávením proteinu |
|
|
Ahoj, rád bych se zeptal na jednu věc. Teď jsem po určité době začal zase chodit do posilovny a začal jsem přemýšlet nad koupí nějakého proteinu. Problém je v tom, že dva předchozí (jeden byl Mutant Mass, na druhý už si nevzpomenu) jsme měl problém vstřebat. Pokaždé, když jsem je vypil, začínal jsem mít pocit, jako by to tělo odmítalo, zvedal se mi z toho žaludek a cítil jsem se "na zvracení". Zajímalo by mě, jestli někdo obdobný problém řešil. Jestli je problém ve značce, dávkování (bral jsem to většinou 1x denně)...
Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Mablung
|
Zaslal: út prosinec 04, 2012 10:03 pm Předmět: Re: Problém se strávením proteinu |
|
|
| deit napsal: | Ahoj, rád bych se zeptal na jednu věc. Teď jsem po určité době začal zase chodit do posilovny a začal jsem přemýšlet nad koupí nějakého proteinu. Problém je v tom, že dva předchozí (jeden byl Mutant Mass, na druhý už si nevzpomenu) jsme měl problém vstřebat. Pokaždé, když jsem je vypil, začínal jsem mít pocit, jako by to tělo odmítalo, zvedal se mi z toho žaludek a cítil jsem se "na zvracení". Zajímalo by mě, jestli někdo obdobný problém řešil. Jestli je problém ve značce, dávkování (bral jsem to většinou 1x denně)...
Díky |
Zcela jednoduše je nepij.
Protein nepotřebuješ aby jsi rostl. To co potřebuješ je vyřešit stravu abys měl dostatek bílkovin v ní. Pokud tohle uděláš, budeš mít o dost lepší progress než s když do sebe budeš cpát tunu proteinu denně.
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 3:05 pm Předmět: |
|
|
Nedal jsi to hned po tréninku? Nedal jsi to spolu s jiným jídlem? Nesmíchal jsi to v litru tekutin? Pokud jedna z odpovědí je ano tak je to možný že ti může být blbě...
Tak si dej poloviční dávku a časem třeba přidej. Když sním pytel rýže najednou a nebudu zvyklej taky mi bude na zvracení...
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 3:43 pm Předmět: |
|
|
| RavenStalker napsal: | | Nesmíchal jsi to v litru tekutin? |
Tohle může vadit? Myslel jsem, že když je vc tekutin, je menší koncentrace samotnýho proteinu a je to líp ztravitelný _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
jari

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 3:46 pm Předmět: |
|
|
Já jsem teda zastánce co nejmíň tekutiny, co nejvíc živiny. Pro mě proteinový nápoj znamená maximálně třetinka.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:09 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | RavenStalker napsal: | | Nesmíchal jsi to v litru tekutin? |
Tohle může vadit? Myslel jsem, že když je vc tekutin, je menší koncentrace samotnýho proteinu a je to líp ztravitelný |
To si myslím právě taky. Když je problém se stravitelnosí, mělo by se více ředit, tzn. více vody méně prášku. Nebo ne?
Já dávám 200-350ml vody na dávku (většinou 1-3 odm.) prášku. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Rostislaw

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 4:26 pm Předmět: |
|
|
Vzhledem k tomu, ze je to sacharidak, muzes mit problem i s velkym mnozstvim cukru na jednu porci.
Stejne tak, pokud je to precpany zivinama.
Jari: je to kompresni pomer - vice tekutiny, delsi vstrebavani
mene tekutiny, rychlejsi vstrebavani
|
|
| nahoru |
|
 |
RavenStalker

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:16 pm Předmět: |
|
|
Já jako nevím ale litr vody se ještě dá ale litr proteinu ti může pořádně zaplnit žaludek... myslím že to bude zředěný až až už tím že to je ve vodě, jako nemyslím 100 ml ale třeba 300 musí stačit... jídlo taky zapíjíš sklenicema vody?
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:43 pm Předmět: |
|
|
dodrzujte to co uvadi vyrobce, urcite bych nedaval mene vody, pak to je "nahustene" moc na sobe a hur se to travi. a doporucuje se po kazdem jidle vypit sklenice vody kvuli traveni, kdo neveri at si trochu zjisti jak to funguje v tele _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
BP 180 l DL 300 l SQ ??? l EQ
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:47 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | dodrzujte to co uvadi vyrobce, urcite bych nedaval mene vody, pak to je "nahustene" moc na sobe a hur se to travi. a doporucuje se po kazdem jidle vypit sklenice vody kvuli traveni, kdo neveri at si trochu zjisti jak to funguje v tele |
Naopak, po jídle by si měl nějakou dobu s pitím vyčkat. Jestli nevěříš, tak si trochu zjisti, jak to funguje v těle. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 7:53 pm Předmět: |
|
|
takze mi chces rict ze kdyz si dam protein se 100ml vody udela mi to lepe nez s 300ml ?
*EDIT a uplne nejlepsi to bude jak to dam se 100ml mleka co ? _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:01 pm Předmět: |
|
|
| nEcro napsal: | | doporucuje se po kazdem jidle vypit sklenice vody kvuli traveni, kdo neveri at si trochu zjisti jak to funguje v tele |
reagovali sme na tohle a ne na protein
|
|
| nahoru |
|
 |
nEcro

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:03 pm Předmět: |
|
|
to mi prijde jako pomerne obdobny pripad ale, je celkem sumak jestli vypijes protein nebo snis steak s prilohou... _________________ BP 165 l DL 300 l SQ 240 l RAW
195cm/126kg 21let
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: st prosinec 05, 2012 8:30 pm Předmět: |
|
|
Obdobný případ to není. Psal si o vypití sklenice vody po jídle, to nelze srovnávat s mícháním proteinů přece - hrušky s jablky.
A že je celkem šumák vypít protein nebo si dát steak s přílohou? To už si z náš ale děláš šoufky viď? _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|