Prodám základní desku do PC



 
odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Prodám základní desku do PC  Úvodní stránka -> Ostatní -> Prodám základní desku do PC
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Pepa


PříspěvekZaslal: ne červenec 17, 2016 4:28 pm    Předmět: Prodám základní desku do PC Odpovědět s citátem

Zdravím, nějaký bazar jsem tu nenašel tak to píši tady. Vím že jsou specializované weby ale snad to nikomu nebude vadit.
Chtěl bych prodat základní desku pro procesory inter i3/i5/i7 a to konkrétne MSI B150M night elf.
Deska je úplně nová, ani nevybalená z obalu. Abych to vysvětlil, mám a používám uplně tu samou a nemám důvod být nespokojen.
Deska je ale z reklamace, nešlo ale o to že by deska odešla. Protože mě furt otravoval update ovladačů tak jsem se toho chtěl zbavit a dal aktualizovat vše, což zahrnovalo i bios.
Po aktualizaci ovšem PC už nenaběhlo. Dle řešení problému s linkou MSI mi řikal že se to stát může pokud člověk aktualizuje takhle vše najednou, že se při tom může vyskytnout chyba protože to všechno dohromady dost trvá ale že mi to vymění.
Takže jsem dostal zcela novou desku, ale protože jsem nemohl čekat měsíc na nové pc, protože jej používám i k práci, objednal jsem si holt novou.
Deska je kupovaná u czc.cz, bohužel, teď už vím že si tam nikdy nic nekoupím, myslím si že mi mohli vyjít alespoň vstříc tomu, že jsem chtěl zboží vyměnit za něco jiného než mít jedno dvakrát vzhledem k tomu že bylo vyměněno za nové.
Takže pokud by někdo chtěl zcela novou desku budu rád. Doklad bohužel na jméno, ale jsem klidně ochoten kdyby snad byl nějaký problém, ji reklamovat osobně.

Pepa
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Spazik


PříspěvekZaslal: pá červenec 22, 2016 9:17 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A proč si ji nevrátil po 14 dnech?
Jednou jsem v CZC vracel monitor dokonce i po 3 týdnech a vzali mi to zpět, protože byl jako nový. Jinak třeba Alza má službu, že můžeš zboží vrátit do 2 měsíců a stojí to asi 200,- v případě třeba desky za 4k.
nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
 
odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Prodám základní desku do PC
Rychle na stránku:


 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete hlasovat v tomto fóru




Populární značky: