Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Cmeni

PříspěvekZaslal: po duben 07, 2014 11:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Dneska jsem se nastěhoval do nového bytu, tak jen takové šolíchání, abych nevystrašil spolubydlící

8.4. Pondělí
Domací mučeníčko

10 kliků normální šířka, 15 dřepů, 10 x břuch, 10 kliků na úzko (diamant)
-to celé 10x
-celkový čas 19 min
-chtěl jsem se vejít pod 20 min, takže spokojenost, ke konci už ruce hoooodně pálily

na dojezd 100 dřepů
-33 s nohama u sebe, 34 nohy na úrovni ramen, 33 na široko

-kondice jde trochu nahoru, před měsícem bych tohle nedal ani za 30 minut
-jen takové šmrdlání ale jsem spokojený
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 9:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

9.4. Středa
Venku

nějaké shyby, přítahy ve visu, břicho
-nebyla vůbec síla, takže spíš jen takové protažení

Včea jsem se nechal přemluvit a zašel jsem na "darování" plazmy. Celkově jsem se cítil jak včera, tak dneska v pohodě ale jakmile jsem se dnes pověsil na hrazdu, tak jsem si připadal jak kdybych tahal navíc 15 kg, vůbec žádná energie, naprostá ktastrofa. K tomu mě trošku bolí ta ruka ze které mi odebírali.
Také jsem si tam nechal rovnou změřit zadarmo procento tuku v těle a podobné věci na takové té váze jak v rukou máte nějaké držadlo. Výsledky samozřejmě naprosto katastrofální, podle toho co mi ta slečna říkala se divím, že ještě žiju

Hmotnost: 85.9 kg
Tělesný tuk: 25,8 %
Viscerální tuk: 8
Voda: 52.2 %
Svaly: 60.5 kg
Fyzická kondice: 2
Nosnost kostry: 76 kg
Rychlost metabolismu: 1915
Metabolický věk: 39 let

Všechny hodnoty jsou velice špatné. Nejhorší je ten viscerální tuk, který mě dost zaskočil. Nechápu ale jak se dobrali k nějakým parametrům, například svaly, to je jako moje tělo tvořené jen svalama a tukem? A váha pozná kolik má kostra unese kg a jakou mám kondici?

Každopádně je to další motivace pro cvičení.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
JanaHn

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 9:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ty seš blázen po darování plazmy jít cvičit

výsledky nic moc, ale to se zlepší
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlwanhov

PříspěvekZaslal: st duben 09, 2014 9:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cvicis pres mesic a tahas na MT 4x140? to ses solidni rozbijec
Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 11, 2014 8:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

JanaHn: Snažim se na tom pracovat, za pár měsíců se chci nechat změřit znova a uvidíme, věřím, že se to zlepší.

karlwanhov: jak to? nic mě z toho nebolí, tak doufám, že to bude v pohodě

11.4. Pátek
Posilovna

20 minut před treninkem Anabol Hard&Heavy Flex Pro 8000 (500 ml vody+2 lžíce medu). Cítil jsem se potom trošku silnější, asi tak o 3 %

Dřep
5x5 80 kg
-chtěl jsem začít mrtvolou ale bylo tam bohužel obsazeno

Bench
5x5 65 kg
-poslední serie mi přišla dost těžká

Mrtvola
4x4 125 kg
-MT musim cvičit jako první, už nebyla moc šťáva a musel jsem dávat docela velký pauzy mezi seriema, byl jsem rád, že jsem to vůbec dal

Military press
5x5 30 kg
-celkem v pohodě ale přemýšlím, že si tu osu budu dávat na stojan na úroveň ramen, takhle si to beru od pasu a to přemístění mě trochu vyčerpává

Břicho
4x10 nohy ve visu, úchop naštěstí v pohodě
3x15 pomalé sklapovačky (nebo sedy lehy? prostě záda na zemi a pomalu ke kolenum)

Orbitrek 15 min

Strečink

Od příště chci zvýšit kardio na 20 min.
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

13.4. Neděle
Posilovna

-pořád jsem cítil nohy a záda z pátku, včera jsem to ještě podpořil skládáním dřeva, takže jsem se dneska nepouštěl do žádných větších akcí

Mrtvola
2ser x8 100 kg
-hned u rocvičky jsem věděl, že ty záda jsou unavený, tak jen taková pumpovačka

Bench
5x5 70 kg
-těžký jako prase, při poslední serii jsem myslel, že zatlačim lavičku do země
-při posledním opáčku v páté serii jsem už pomýšlel na rolování přes břicho ale naštěstí jsem to dotlačil silou vůle

Shyby
-nějaké shyby, po první serii jsem zjistil, že to co chci dát nedam, tak jen takove blbnuti, včera jsem si totiž ještě večer dal nějaké cviky na front lever a bylo to dost znát

Ruce
-francouzske tlaky, kladivaky, nějaké rozpažky
-uplnej chaos, jen tak pro pocit, tohle mě vůbec nebaví

Břicho
-pár serií hodně pomalých sedů-lehů, břicho hodně tahalo

Orbitrek
30 min PR

Strečink
- jak já tohle nesnášim
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kde darujes plazmu? A chodis do sanaplasma ? Taky se chci zadarmo nechat změřit :D

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 8:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Byl jsem na Hradčanský http://www.unicaplasma.cz/
Co jsem tak pochopil, tak ti "měřiči" tam jsou jen občas v rámci nevim čeho...asi osvěty/reklamy?
flew

PříspěvekZaslal: ne duben 13, 2014 8:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Aha jiná firma... To nic... 12 hod po ani před odběrem necvic !

Trhačky, a rukavice spôsobuju gynekomastiu !! znižuju TST a zvyšuju estrogen!!
Cmeni

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 7:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.4 Středa
Venku

Běhání
-33 min
-před tim jsem si ještě dal nějaké serie kliků na jedné ruce a rumunské dřepy
-původně jsem chtěl 20 min, ale postupně jsem přidával, když jsem se blížil kde 30ti, tak jsem se rozhodl, že navýším na 35 min. Jenže jakmile jsem překročil třicítku, tak mě začala příroda volat. V třicáté první minutě si říkám, že to ještě dám. Třicátá druhá velká krize. Třicátá třetí okamžitě stop a směr byt. Těch 500 m z parku na byt mi připadalo jak 10 km. Výraz Silvestra Stallona v kombinaci s chůzí kapitána Dana po návratu z Vietnamu mluvil za vše. Po čele mi netekl takový ten sportovní pot ale takový ten hnusný studený, jako když si myslíte, že nastal váš soudný den. Naštěstí jsem ale zvládnul i schody do čtvrtého patra a odemknout dveře. Všechno proběhlo jako obvykle a nastala veliká radost ze 33 minut běhu. Tak dlouho jsem už totiž neběžel mnoho let.

Naposledy upravil Cmeni dne čt duben 17, 2014 8:04 am, celkově upraveno 4 krát
Judson

PříspěvekZaslal: st duben 16, 2014 7:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Cmeni

PříspěvekZaslal: pá duben 18, 2014 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

18.4. Pátek
Posilovna

-znáte ten pocit, když jdete do posilky, cítíte se slabí a nejradši byste to otočili? Tak ten jsem měl dneska. Možná to je tím, že jsem docela omezil sacharidy. Jím ráno vločky a potom k obědu příloha rýže/těstovina/brambory, jinak špeky a bílkoviny (zeleninu nepočítam, ještě občas jabko, banána ale to spíš k tý snídani nebo ke sváče).

Mrtvola
4x4 130 kg
-nebudu si nic namlouvat bylo to těžký, přemýšlím, že bych začal používat pásek

Bench
5x5 70 kg
-těžký jako svině, žádné zlepšení od minula (možná byla chyba, že jsem si nezvednul "vidlice" a tlačil jsem to oproti minule z malé výšky)

Shyby
6/6/6/6
-nadhmat, důraz na techniku: plnej vývěs, hlava rovně celá nad hrazdu, nohy rovný
-budu je zařazovat vždycky po mrtvolách, koukal jsem na log Jirky Tkadlčíka a doporučuje to
-jako bonus jsem si dal podhmat +20 kg, no jednou jsem to vytáhnul, těžký jako přerostlý prase, podruhé jsem to radši nezkoušel...kde jsou ty časy, kdy jsem udělal 2 shyby se 40 kg při BW 73 kg

Military press
5x5 32,5 kg
-bral jsem to ze země a měl jsem co dělat

Břicho -lehce pim pam
Orbitrek -20 min
Strečink
DAVID.LOPAN

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2014 8:39 am    Předmět: Re: Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Odpovědět s citátem

Cmeni napsal:

One Hand Pull-up (shyb na jedné ruce)

Teď si asi říkáte, že musim být magor a dávám si nereálné cíle vzhledem ke své formě ale já věřím, že se k tomu dopracuju (někdy).
Držim palce hlavně na těch shybech na jedné ruce. Pro mě je to taky jeden z "absolutních cílů". Ačkoliv jsem byl schopen dát za hodinu 520 shybů a cirka nějakých 30 hnusáků najednou (a docela pěknejch 20-25), shyb na jedné ruce mi byl zatím odepřen, ale vážim teď málo, tak by to časem mohlo (při správném tréninku jít). Nicméně pěkně bych se rozhejbal-tak jak to děláš (aby si zvykly nejenom svaly) a časem ty tréninky zaměřoval na určité části aby si furt netavil naplno všechno. Cesta k hodně shybům vede prostě přes neustále shybování :o)). Mě se osvědčilo si s tím hodně hrát a měnit jak intenzitu/objem tak i pauzy (i úchopy). Prostě někdy jsem dal 3série total naplno s pauzama třeba 4minuty. Někdy zase 10 sérií s pauzama 90sekund a rezervou v každé sérii. Někdy jsem přihodil závaží na opasek, někdy dal obrácený žebřík 1-2-3-4-5 (prostě kam se dostaneš) s deset sekund pauzama mezi. Někdy hromadu sérii ala málo opáček. Nicméně čím víc shybů chceš dát (a třeba i shyb na jedný ruce) tím víc jich musíš dělat (a nezranit se samozřejmě) protože třeba Jan Kareš co (nevim jestli je furt ještě držitelem rekordu) někde psal, že nashybuje tak 1000 shybů týdně aby jich za hodinu dal kolem 1000, ale samozřejmě neutav to a ať se ti vrátí brzo forma a udělá ještě lepší!
Cmeni

PříspěvekZaslal: so duben 19, 2014 4:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Díky moc. Až teď si nějak tak uvědomuju jak dlouhá ta cesta k tomu shybu bude, protože to co shybuješ ty, tak o tom se mi ani nezdá ale chci toho dosáhnout, protože si myslim, že je to docela výjimečná věc (myslim mezi normálníma lidma) a osobně ani nevim o někom kdo to dá.

19.4. Sobota
Běh

-20 min, takový okruh, který jsem ještě nikdy nedokázal uběhnout celý, protože asi v půlce je takovej hrozně dlouhej, táhlej kopec lesem. Dneska jsem to dal! Bylo to dost upocený ale je to tam.

A abych nezapomněl, tak dneska ráno BW 83 kg
Cmeni

PříspěvekZaslal: ne duben 20, 2014 5:01 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

20.4. Neděle
Posilovna

-dneska jsem šel na rodinný oběd, tak jsem potřeboval jít do posilovny ráno, bohužel posilovna se otvírala až od deseti, tak jsem měl jen hodinu na trenink i se sprchou

Shyby žebřík by lopan
1 2 3 4 5 4
1 2 3 4 3
-fíha, pěkná vražda, to budu dělat častějc, rozcvička super

Dřep
-dneska jsem zjistil, že ta osa o které jsem si myslel, že má 15, tak má 20 kg, takže ke dřívějším hodnotám na dřepu +5
5x90
5x90
5x80
5x80
5x80
-ty devadesátky těžký jako svině, technika hrozná, tak jsem ubral a jel to pořádně

Bench CG
-5x5 45 kg
-jel jsem to poprvé, tak jen tak zlehka, hrozně lehký

Farmers walk
-40 kg jednoručky 20 m 3x
-docela lehký

Břuch

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Proměna oteklého brontosaura v namakaného tyranousaura Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, ... 31, 32, 33  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: