Zaslal: po září 10, 2012 3:48 pm Předmět: Protein dávkování
Dobrý den, topiců na tohle téma tady jistě bude spousta, ale v tom ohromným množství se snad vyznat ani nedá a v článcích na netu jsem k mému případu odpověď nenašel.
Nemám tolik finančních prostředků, abych mohl brát třeba 2x denně gainer + protein a tak beru obojí jednou za den.
Tréninkový den:
Je správné dávkování, když gainer beru hned po tréninku a protein třeba hodinu před spaním?
Netréninkový den:
Gainer okolo 17 hodiny (až mi "vyhladoví" po obědě, který mám cca v 15:30) a protein asi hodinu před spaním.
Zaslal: po září 10, 2012 4:43 pm Předmět: Re: Protein dávkování
peix napsal:
Jak byste to navrhli vy?
Gainer bych dal třeba půl až hoďku po cvičení (případně když máš málo jídla během dne, tak jako "snack"), protein kdykoliv během dne, záleží co přesně máš za protein, ale před spaním bohatě postačí tvaroh.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru