| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Krabak
|
Zaslal: ne červenec 28, 2019 9:38 pm Předmět: Protein/tesťák/glutamin do Egypta?? |
|
|
Zdravím. Letím v září do Egypta a chtěl bych vědět, jestli někdo nemá zkušenosti s cestováním takto do zahraničí právě s těmito přípravky.
Byl bych dost nerad, aby mi kvuli těmto věcem ať už tady nebo v Egyptě rozpárali kufr... Předem díky za odpověď.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 29, 2019 9:13 am Předmět: |
|
|
Legální suplementy naprosto v pohodě pro osobní použití. Pro sichr bych to nechal v původním balení, pokud to nejsou 3kg. (bílý prášek v neoznačeném balení může hodil celníkům vykřičník)
Testosterone podle mě technicky legální moc není (v ČR a většině zemí), pokud ho nemáš předepsaný od doktora. Nicméně v drobném množstí pro osobní použití bych nečekal (velký) problém.
Nicméně v Egyptě je TST myslím legální, takže proč to tam vozit, když si to tam můžeš koupit legálně v lékárně... Spíš bych čekal problém, pokud by si vezl větší než malé množství z Egypta k nám.
|
|
| nahoru |
|
 |
Krabak
|
Zaslal: po červenec 29, 2019 2:25 pm Předmět: |
|
|
Díky za odpověď.
Teď je otázka, jak moc věřit v Egyptě tesťáku :D
Ono zas tak moc tam toho brát nechci. Jen udržovačka na dovolenou a zpátky nic už nepovezu. Právě proto mě spíš zajímá, jestli by jim nevadili už otevřená balení? Že bych si jen odsypal a zbytek nechal doma.
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: po červenec 29, 2019 2:55 pm Předmět: |
|
|
Ides na viac ako4 tyzdne? Ak nie preco to nefrontloadnes v dnes odjazdu, dokonca sa da v pohode aj na 6, podla popisu ides most, cize strelis 200-250mg/tyzden TST C x pocet tyzdnov v den odjazdu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 29, 2019 3:52 pm Předmět: |
|
|
| Krabak napsal: |
Teď je otázka, jak moc věřit v Egyptě tesťáku :D
|
Jestli ho nemáš na předpis, tak asi stejně jak tady?
Slyšel jsem, že u nás na jedné farmaceutické fakultě testovali něco z černého trhu u nás, a prý to byly docela sračky...
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: po červenec 29, 2019 4:37 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Ivory

|
Zaslal: út červenec 30, 2019 7:57 pm Předmět: |
|
|
Zabal si to do odbaveneho zavazadla a vsem to bude burt :-).
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: st červenec 31, 2019 8:00 am Předmět: |
|
|
| maciak napsal: | | Ides na viac ako4 tyzdne? Ak nie preco to nefrontloadnes v dnes odjazdu, dokonca sa da v pohode aj na 6, podla popisu ides most, cize strelis 200-250mg/tyzden TST C x pocet tyzdnov v den odjazdu. |
cože prosím?
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: st červenec 31, 2019 9:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Krabak
|
Zaslal: st červenec 31, 2019 9:05 pm Předmět: |
|
|
| Lord_Ivory napsal: | | Zabal si to do odbaveneho zavazadla a vsem to bude burt :-). |
super díky za pomoc :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: čt srpen 01, 2019 7:27 am Předmět: |
|
|
| Humanic145 napsal: | | maciak napsal: | | Ides na viac ako4 tyzdne? Ak nie preco to nefrontloadnes v dnes odjazdu, dokonca sa da v pohode aj na 6, podla popisu ides most, cize strelis 200-250mg/tyzden TST C x pocet tyzdnov v den odjazdu. |
cože prosím? |
Jo, cemu jako nerozumis? Proste znasobis half life tst x 6 díky tomu "frontloadu"
Jako 2 tydny bych takto dal, ale 4-6 mi moc real neprijde. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: čt srpen 01, 2019 9:26 am Předmět: |
|
|
to uz ani pocas dovolenky sa neda vysadit? _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Humanic145

|
Zaslal: čt srpen 01, 2019 9:39 am Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | | Humanic145 napsal: | | maciak napsal: | | Ides na viac ako4 tyzdne? Ak nie preco to nefrontloadnes v dnes odjazdu, dokonca sa da v pohode aj na 6, podla popisu ides most, cize strelis 200-250mg/tyzden TST C x pocet tyzdnov v den odjazdu. |
cože prosím? |
Jo, cemu jako nerozumis? Proste znasobis half life tst x 6 díky tomu "frontloadu"
Jako 2 tydny bych takto dal, ale 4-6 mi moc real neprijde. |
no jasne, vsak odjedu 8tydenní kuru behem jednoho dne, proste to tam nasekam vse naraz a serem na half life... ale tak asi mam mezery. nehledě na brutalní zdravotní benefity tohohle "řešení"
|
|
| nahoru |
|
 |
maciak
|
Zaslal: čt srpen 01, 2019 10:25 am Předmět: |
|
|
Humanic ty dokazes aj citat? Viec co je most alebo cruise? Ja som pisal o alternative mostu, ziadny blast alebo kura. Si totalne mimo svojimi komentami. Namiesto toho aby si kontsruktivne diskutoval a argumantami mi vyvratil preco neje mozne frontloadnut tst na 4tyzdne mi tu pises o 8 tyzdnovej kure? Kde som prosim pisal o inej latke ako tst?
Ano strelit tst na 4-6 tyzdnov nieje ideal ale robi sa to tak a je to daleko menej zatazujece pre telo ako vysadzovat a potom znovu zacinat. A je to daleko menej nebezpecne ako tahat zo sebou v prirucnej tst.
Ak niekto ide na dovolenku pocas kury tak je kkt a bodka. Bud vysadim alebo mostujem.
Byt na kure mimo svojho doktora co ma pravidelne sleduje je dost hazard, a nieto ist tak do egypta.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |