PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 3:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Ronnie: Tak kdyz si vezmu, ze top protejn je Matrix, kterej je podle hodne lidi jeden z nejlepsich a ten stoji kolem 1200, a pak najdu nejakej neznamej za 700- 800.

To asi ano, ale povětšinou z důvodu, že je to pro prodejce/dovozce naprosto neprodejná věc, tak jde výrazně pod doporučenou prodejní cenu, protože cena je pak jedinou věcí, která na něm může zaujmout (to je nakonec případ jednoho výše jmenovaného proteinu, kterého se marně snaží prodejce před skončením expiračky zbavit).

Btw. hodně velkou výhodu mají některé neznámé věci v tom, že je prodejce mohl nakoupit v době, kdy byly ceny proteinů i kurz USD a EUR někde jinde, než je aktuální. Díky tomu, že jsou neznámé a neprodávají se, je má skladem a může nabízet doteď. Že by ale ležel rok ve skladu se třeba u Matrixu (až asi na nějaké výjimky:) nestane, proto už nestojí kolem 900 Kč jako někdy před... nevím, půl rokem, rokem. Ale kurz se teď vyvíjí docela hezky a tak bude zase lépe:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 3:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

a zase se potvrzuje co je levny , stoji za hovno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Triton

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 3:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:

Tak to máš blbé Sachariďáčku.......
yazi
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 4:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Sacharidacek napsal:

prosimte - ty nez neco napises, nech si to od nekoho zkontrolovat :-)

zacnu ti nad ranem honit zadek BANanem :D
Sacharidacek
(ban)

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 4:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yazi napsal:
Sacharidacek napsal:

prosimte - ty nez neco napises, nech si to od nekoho zkontrolovat :-)
vy dva ste se hledali co
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: po duben 13, 2009 10:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:

Dobrovolně jsem (i přes silné zastrašování určitých zájmových skupin) zveřejnil Elite Whey, který měl o cca 7 g bílkovin na 100 g méně - a to osobně považuji za EXTRA ŠPATNÝ VÝSLEDEK . Nakonec od té doby kde můžu, tam značku Dym atize nedoporučuji . A to ať už zmíněný Elite Whey tak třeba ISO 100 , který je dle mého naprosto stejný šunt . O jiných produktech této firmy (třeba Carnitin, který je v porovnání s etiketou naprosto nesmyslný) ani nemluvě. Naštěstí prodeje této značky i díky uvedeným testům značně klesají, budu velmi rád, až tu kompletně skončí.

Pokud jsem se rozhlédnul po internetu, tak to vypadá že už je i jinačí druh balení 2,3 kg Elite Whey Proteinu, teda pokud to zrovna není právě třeba starší typ balení, Já se vtom nějak neorientuju. Třeba něco změnili kdoví. Tak když by ses toho rád zbavil, nechystáš třeba nějaký výprodej za extra ceny nebo něco jako 1+1???

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2009 6:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

honda20 napsal:
mám teď v plánu koupit nějaký protein (ne nějakou sračku) a zrovna dymatize se dá sehnat 4,5 kg za 1598Kč......což neni zrovna moc , takže kdo měl ať písne své postřehy o této značce

Dymatizáku jsem zkonzumoval snad 30kg. Je to levný protein ač zde na stránkách ne dobře v testu co se týče deklarovaných nutričních hodnot hodnocený. Otázka je, jaký protein skutečně obsahuje. Nechci se opakovat, ale poslední dobou preferuji české značky. Sice nejsou tak instantní a chuťově srovnatelné se zahraniční konkurencí, ale co se týče složení, věřím prostě staré dobré klasice.
Rostislaw

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2009 6:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
yazi napsal:
tohle byli testy, ktere delali lidi z ruznych for ve statech pred rokem dvema,treba se dymatize zlepsil,treba ne, myslis, ze by ronnie dobrovolne zverejnil nejakej spatnej vysledek? myslim, ze ne

Dobrovolně jsem (i přes silné zastrašování určitých zájmových skupin) zveřejnil Elite Whey, který měl o cca 7 g bílkovin na 100 g méně - a to osobně považuji za EXTRA ŠPATNÝ VÝSLEDEK . Nakonec od té doby kde můžu, tam značku Dym atize nedoporučuji . A to ať už zmíněný Elite Whey tak třeba ISO 100 , který je dle mého naprosto stejný šunt . O jiných produktech této firmy (třeba Carnitin, který je v porovnání s etiketou naprosto nesmyslný) ani nemluvě. Naštěstí prodeje této značky i díky uvedeným testům značně klesají, budu velmi rád, až tu kompletně skončí.

A to se na jednom konkurenčním e-shopu objevovala či stále objevuje polská verze izáku. Složení tohoto produktu by mě opravdu zajímalo. Kolega co ho konzumaoval, si nemol vynachválit bohatou pěnu, jako z čerstvě naražené bečky .
Psycho

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2009 8:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rostislaw napsal:
Ronnie napsal:
yazi napsal:
tohle byli testy, ktere delali lidi z ruznych for ve statech pred rokem dvema,treba se dymatize zlepsil,treba ne, myslis, ze by ronnie dobrovolne zverejnil nejakej spatnej vysledek? myslim, ze ne

A to se na jednom konkurenčním e-shopu objevovala či stále objevuje polská verze izáku. Složení tohoto produktu by mě opravdu zajímalo. Kolega co ho konzumaoval, si nemohl vynachválit bohatou pěnu, jako z čerstvě naražené bečky .
A ty dementi v BBC to hrnou do lidí a ješte za jeden shake chtej 80 korun!!! Ale vždycky se najde blb co si to koupí. ja jsem DYMATIZE nesnašel a ted se me podezřeni na neserioznost potvrdilo....
ygg

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2009 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale no tak .... Nectar od Syntraxu měl úplně stejně dobrý/špatný výsledek jako Elite od Dymatize. Takže nějaké opěvování Syntraxu a démonizování Dymatize mi přijde mimo, navíc ty testy byly zcela orientační. Myslím, že kdyby se testovalo 10 pixel od jednoho a téhož proteinu, ideálně třeba z různých šarží, tak podobný rozptyl dostaneš taky. K tomu si to chce připočíst ještě toleranci měření.

Osobně mi konkrétně tohle je fuk, když, tak kupuji Champion, a to čistě proto, že mi nej chutná. Někdy i Scitec.
BOSSHUGO

PříspěvekZaslal: út duben 14, 2009 10:50 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přesně tak, vono to možná nebude tak horké. Hodnoty udávány od výrobce jsou sice nefér, což by se stávat nemělo a ikdyž má podle testů Elite Whey Protein místo deklarovaných 74g jen 67g, tak je zase levnější a při jednoduchém přepočtu vyjde o něco málo levněji i tak jen se 67g. Takže mi to nepříjde zase jako "Tenhle ano a tenhle ne". Kouknul jsem na ten Pure Whey od Champion Nutrition a dokonce jsem našel, že někde dávají ke třem balením tréninkovou kabelu zdarma

Čím hloupější sedlák, tím větší brambory!
Duro

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 11:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

mal niekto myofusion od gaspari?
popr co na neho hovorite?
Sloty

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 1:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Duro napsal:
mal niekto myofusion od gaspari?
popr co na neho hovorite?

vypadá dobře
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Michoo napsal:
Drago: tak vis co, kdyz si vemes rozdil mezi top protejny a tema neznamyma tak me vyjde rozdil 500 Kc, pro me je to celkem dost penez vzhledem k tomu, ze jsem student a jeste dlouho budu.

Staci,kdyz se kouknes do shopu a porovnas tam par proteinu....nekupuj si veci,ktere maji SUPER MEGA nazvy....veci,ktere slibuji,ze proste bez nich nepriberes atd.....at si kazdej mysli co chce,ale uplne "obycejnej" Laktofit 65 ti odvede stejnou praci jako proteiny
z ameriky...vyrabi se u nas skoro 30 let a je to kvalita.....pred par lety by te tu za to ukamenovali,kdybys tvrdil,ze je lepsi nez treba Dymatize....proto sazej na osvedcenou kvalitu
Iron.Pumping
(ban)

PříspěvekZaslal: čt duben 16, 2009 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

BOSSHUGO napsal:
Ronnie napsal:

Pokud jsem se rozhlédnul po internetu, tak to vypadá že už je i jinačí druh balení 2,3 kg Elite Whey Proteinu, teda pokud to zrovna není právě třeba starší typ balení, Já se vtom nějak neorientuju. Třeba něco změnili kdoví. Tak když by ses toho rád zbavil, nechystáš třeba nějaký výprodej za extra ceny nebo něco jako 1+1???

ono pokud ma jen o neco mensi obsah proteinu nez je deklarovan na obale,tak bych se stim jeste nejak smiril...za predpokladu,ze obsahuje
opravdu a pouze syrovatkovej protein bez ruznych nezadoucich primesi,ktere v proteinu nemaji co delat (kolagen,sojovej protein atd)jinak davat kolagen do proteinu a napsat,ze je dobrej pro klouby a slachy je sice gut,ale me spis prijde,jako kdyby ho tam vyrobce daval schvalne,aby ho "naredil"a pak z toho udela spickovej protein,ktery bude chranit i klouby a slachy kdyz protein,tak bez ruznych primesi

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: