|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 10:18 pm Předmět: |
|
|
není to zakázaný takovýhle žvásty o konkurenci - porovnávací reklama ? zlatej Smartlabs, ten nikoho nepomlouvá
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
Pokud se nepletu, tak u nás srovnávací reklama zakázána není ..... fakt je ale ten, že tahle je především dost pitomá _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
supporter
(ban)
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Pokud se nepletu, tak u nás srovnávací reklama zakázána není ..... fakt je ale ten, že tahle je především dost pitomá |
Divný, že teda v bedně nepomlouvá Philips Panasonic, LG Sony, Ariel Persil ( ikdyž nevim, jetli to neděla stejna firma ) .....myslím, že takovej druh reklamy není u nás ,,košer,,
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2009 10:43 pm Předmět: |
|
|
| supporter napsal: | | ygg napsal: | Pokud se nepletu, tak u nás srovnávací reklama zakázána není ..... fakt je ale ten, že tahle je především dost pitomá |
Divný, že teda v bedně nepomlouvá Philips Panasonic, LG Sony, Ariel Persil ( ikdyž nevim, jetli to neděla stejna firma ) .....myslím, že takovej druh reklamy není u nás ,,košer,, |
Už to tu párkrát bylo...u nějakých aut, co si pamatuji...něco ve smyslu "co je u nás lepší/v ceně, na rozdíl od škodovky". V řadě států se to nesmí, ale u nás ano. A jen na okraj, my hospodyňky víme , že Ariel dělá P+G, a Persil Henkel . _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
schnitzel
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 7:37 am Předmět: |
|
|
Prave mam za sebou 1 davku ALL THE WHEY - WHEY PROTEIN BLEND prichut vanilla-caramel v mlieku.
Nechuti to jak matrix ani jak Phd. vlastne nechuti to vobec, jemne za vanilkou trosku za caramelom, ale nieje to nic vyrazne, takze da sa to pit kazdy den. je to ako keby ste pili nejaku tekutinu v ktorej je jeden malicky karamelovy bonbonik :-D rozpusteny....
Na druhej strane to ani tolko nestoji...do vody to ajtak davat nebudem (po treningu pjem IsoWhey od PhD.) takze vcelku som spoko, mozem odporucit :-) _________________ Wo ein Wille ist ist auch ein Schnitzel :-D
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:15 am Předmět: |
|
|
Nechápu proč, ale topik Matrix - 2,25 kg + 916 g balení za 999 Kč byl vymazán, tak to písnu sem. Stejně jako už tu kdosi psal, tak i mě došlo 916-ti gramové balení v jiné příchuti než jsem si napsal do Poznámky  Asi by se u nás měli naučit číst... _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:39 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: | Nechápu proč, ale topik Matrix - 2,25 kg + 916 g balení za 999 Kč byl vymazán, tak to písnu sem. Stejně jako už tu kdosi psal, tak i mě došlo 916-ti gramové balení v jiné příchuti než jsem si napsal do Poznámky Asi by se u nás měli naučit číst... |
Topic byl skryt, protože ta akce předčasně skončila a skladem už není ani kus, tak jsem nechtěl zbytečně upozorňovat další případné zájemce. Pokud ti přišla jiná příchuť, omlouvám se za kolegy, kteří to popletli. Samozřejmě je možná výměna, ale jak jsem psal, v tuto chvíli nemáme ani kus a nové zásoby dorazí až za cca týden - pak ale není nejmenší problém (třeba i s případným bolestným).
Btw. pokud by k nějaké chybě došlo i příště, piš to, prosím, přímo někomu z shopu nebo mě, protože šance, že si toho všimne někdo zde ve fóru, je dost malá.
|
|
| nahoru |
|
 |
BUFU

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 9:03 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | BUFU napsal: | Nechápu proč, ale topik Matrix - 2,25 kg + 916 g balení za 999 Kč byl vymazán, tak to písnu sem. Stejně jako už tu kdosi psal, tak i mě došlo 916-ti gramové balení v jiné příchuti než jsem si napsal do Poznámky Asi by se u nás měli naučit číst... |
Topic byl skryt, protože ta akce předčasně skončila a skladem už není ani kus, tak jsem nechtěl zbytečně upozorňovat další případné zájemce. Pokud ti přišla jiná příchuť, omlouvám se za kolegy, kteří to popletli. Samozřejmě je možná výměna, ale jak jsem psal, v tuto chvíli nemáme ani kus a nové zásoby dorazí až za cca týden - pak ale není nejmenší problém (třeba i s případným bolestným).
Btw. pokud by k nějaké chybě došlo i příště, piš to, prosím, přímo někomu z shopu nebo mě, protože šance, že si toho všimne někdo zde ve fóru, je dost malá. |
Chápu, že se občas někdo splete, ale už to tu psalo víc lidí... To je jedno. _________________ Mám velký průhledný svaly !
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: út říjen 20, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
| BUFU napsal: |
Chápu, že se občas někdo splete, ale už to tu psalo víc lidí... To je jedno. |
kdyby tu mel psat kazdy komu kdy prislo neco jineho,bylo by tu asi za chvili pekne narvano
ted vazne,ze 4 objednavek,ktere jsem tady drive mel,mi taky dvakrat prislo neco jineho,radsi uz nakupuju jinde.
|
|
| nahoru |
|
 |
übersh1t

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:27 am Předmět: |
|
|
Já se zase chci zeptat, proč když jsem si objednal Matrix ve čtvrtek, kdy ještě Ronnie mluvil o tom, že zásoby vydrží max do soboty , mi přišla včera sms, že zboží není skladem..
Možná by to chtělo zabudovat nějakou funkci rezervování zboží pro ty, co platí přes účet, ptž kdybych to vzal na dobírku, tak se tohle asi nestane, jelikož byste nemuseli čekat na to až dorazí peníze na účet a zboží poslali nejspíš už v pátek, kdy ještě bylo (bylo?).
Mimochodem tohle se mi nestalo poprvé.... 2x jsem bral něco z shopu z ronnie.cz, 2x se stalo to samé.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 10:44 am Předmět: |
|
|
| übersh1t napsal: | Já se zase chci zeptat, proč když jsem si objednal Matrix ve čtvrtek, kdy ještě Ronnie mluvil o tom, že zásoby vydrží max do soboty , mi přišla včera sms, že zboží není skladem..
Možná by to chtělo zabudovat nějakou funkci rezervování zboží pro ty, co platí přes účet, ptž kdybych to vzal na dobírku, tak se tohle asi nestane, jelikož byste nemuseli čekat na to až dorazí peníze na účet a zboží poslali nejspíš už v pátek, kdy ještě bylo (bylo?).
Mimochodem tohle se mi nestalo poprvé.... 2x jsem bral něco z shopu z ronnie.cz, 2x se stalo to samé. |
Skladem pro objednávky placené převodem zboží rezervováno je.
Ale jak jsme psal, tady ve fóru podle nicku ti někdo těžko pomůže zjistit, kde je bota.
Napiš mi jméno případně na ronnie@ronnie.cz, zařídím to.
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
blbej dotaz - protein po treninku? Dava se v diete? A poamaha protein v diete po treningu nejak chranit svalovou hmotu, nebo je lepsi reseni bcaa? _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: út říjen 20, 2009 9:00 pm Předmět: |
|
|
| Wojtkingson napsal: | | blbej dotaz - protein po treninku? Dava se v diete? A poamaha protein v diete po treningu nejak chranit svalovou hmotu, nebo je lepsi reseni bcaa? |
Ano,protein po treninku v diete...
Pokud jedes plazovou ''dietu'' tak protein muzes ale tak 80 a vys.
Pokud jedes tezkou dietu (napr. priprava na zavody) tak v pozdejsi fazi uz BCAA,ale myslim si ze to neni nutny
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 7:46 am Předmět: |
|
|
| ShawnRay napsal: | | Wojtkingson napsal: | | blbej dotaz - protein po treninku? Dava se v diete? A poamaha protein v diete po treningu nejak chranit svalovou hmotu, nebo je lepsi reseni bcaa? |
Ano,protein po treninku v diete...
Pokud jedes plazovou ''dietu'' tak protein muzes ale tak 80 a vys.
Pokud jedes tezkou dietu (napr. priprava na zavody) tak v pozdejsi fazi uz BCAA,ale myslim si ze to neni nutny |
Shawne, budeme chvili pocitat...
prumerna osmdesatka protein:
na 100g: 80B, 10S, 5T
pokud si das po treninku rekneme 40g tak to bude: 32B, 4S, 2T
prumerna sedesatka protein:
na 100g: 60B, 25S, 5T
pokud si das po treninku 40g tak to bude: 24B, 10S, 2T
Jsi opravdu presvedceny ze je v tom nejaky rozdil, ktery ovlivni vysledek diety, ze doporucujes pouze "osmdesatku a vys"?
Neber to spatne, ale mam pocit ze radis kde se da, ale nejaky znalosti a zkusenosti zatim chybi. To, ze nejsou vysledky, za to te nikdo kritizovat nemuze, ne kazdej ma to stesti na alespon trochu priznivou genetiku. Ale chce to alespon trochu soudnosti, nez zacnes udilet rady vsude a o vsem. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
ShawnRay

|
Zaslal: st říjen 21, 2009 4:15 pm Předmět: |
|
|
jo myslim si ze to vysledek diety ovlivni, kdyz uz se pta tak je lepsi 90 nez nejaka 50. Zrovna tady bych rekl ze sem spatne neporadil...
hehe ze udilim rady vsude a o vsem ? obcas neco napisu kdyz mam cas a nemyslim si ze bych nemel soudnost a radil vsude spatne. Promin uz sem psat nebudu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|