|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Draper

|
Zaslal: st únor 03, 2010 1:45 pm Předmět: |
|
|
| LJ napsal: | | Draper napsal: | Vzdycky jsem si rikal, co je na tech ALL STARS proteinech tak drahy, vcera jsem mel svuj prvni HY-PRO deluxe, prichut jahoda-banan a k tomu proste neni co dodat, opravdu neskutecna chut | sou dobrý žejo |
no kua dobry....pul kg sacek, ktery jsem predevcirem otevrel uz je skoro pryc _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Mik.cz

|
Zaslal: st únor 03, 2010 2:22 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: st únor 03, 2010 6:04 pm Předmět: |
|
|
Zhruba před 2měsíci jsem dostal ALL STARS Hy-Pro 85 , příchuť malina + tvaroh. Mňam :) _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
LJ

|
Zaslal: st únor 03, 2010 11:44 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Zhruba před 2měsíci jsem dostal ALL STARS Hy-Pro 85 , příchuť malina + tvaroh. Mňam :) | dávám si ho ve fitku, je fakt výborný!
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Dragon

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 5:45 am Předmět: |
|
|
Me z tech All-Stars bylo totalni na bliti ... nejaky ty vychytavkovy prichute jako - citron-tvaroh  ... rikal sem si , ze na vanilce se neda nic posrat ... tenhle proteinak mi to vyvratil _________________ ...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: čt únor 04, 2010 7:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:07 am Předmět: |
|
|
Dobrý den, jaký je váš názor na Professional WPC 80? Zatím sem měl jen matrix...
|
|
| nahoru |
|
 |
Politolog

|
Zaslal: út únor 09, 2010 11:19 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | | Dobrý den, jaký je váš názor na Professional WPC 80? Zatím sem měl jen matrix... |
Mně osobně vůbec nechutal. _________________ Nebudeme se pouštět do žádných větších akcí...
|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
Zaslal: út únor 09, 2010 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | | Dobrý den, jaký je váš názor na Professional WPC 80? Zatím sem měl jen matrix... |
Chuťově mi přijde lepší Matrix ale WPC 80 (jahodu) pouzivam rano do vlocek obcas (neni tak sladka jako matrix) a rozpustnost bez problemu _________________ !!! RESPECT ALL, FEAR NONE !!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: út únor 09, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
Co myslite je vhodny WPC 80 do diety?Nebo bude lepsi Matrix?Popripade jeste nejaky jiny?Diky
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: út únor 09, 2010 5:10 pm Předmět: |
|
|
Nyní mám https://obchod.ronnie.cz/s-145-pure-whey.html .
Chutově dobrý , rozpustnost také. Příchuť cokies+cream.
Jinak jde o to , že každý má rád jinou chuť. Každýmu něco nesedí a něco jede. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: st únor 10, 2010 7:33 pm Předmět: |
|
|
Do diety budu potrebovat nejaky protein rozhoduji se mezi Matrixem a WPC 80.Co myslite?Nebo mate nejaky jiny typ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
|
| nahoru |
|
 |
dexterjoleefuck

|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|