|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Fexory
|
Zaslal: čt červenec 01, 2010 4:11 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel ste tu někdo MyoFusion příchuť chocolate mint případně Premium Whey Protein příchuť čokoláda-nugát, nemůžu se rozhodnout, který koupit
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 10:45 am Předmět: |
|
|
| Bernhard napsal: | | eSko napsal: | | Prdka27 napsal: | ted vaham jestli koupit championa vanilku nebo wpc 80...co by jste volili vy? |
Championa vanilku mám. Asi mám jiný chuťový buňky, ale jako jeden z nejchutnějších proteinů mi nepřijde, já jdu příště do Extrifitu. |
Z těch dvou vanilek mi sedl víc extrifit,champion nebyl špatný,ale nijak mě nenadchnul |
Je to takova umela vanilka ten champion jsou to vlastne obe 80% ale extrfit je drazsi..
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: pá červenec 02, 2010 10:51 am Předmět: |
|
|
| Fexory napsal: | Zkoušel ste tu někdo MyoFusion příchuť chocolate mint případně Premium Whey Protein příchuť čokoláda-nugát, nemůžu se rozhodnout, který koupit |
Mám mléčnou čokoládu a je super...
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 6:24 pm Předmět: |
|
|
Vim ze si to sliznu, ale ted sem koupil 2250g 100% Whey Protein od NUTRENDU prichud jahoda, dneska prvni davka, nic umelejsiho sem v hube nemel, prijde me ze to dela strasnou penu, a je to takovy strasne praskovy uz jenom na pohled. Tohle jestli dam cely tak uz vsechno
Oproti Whey Shake vanilka, Pharma Whey vanilka, nebo mutantovi (mutant asi nejvic chutna do ted, prichut cookies) docela hruza...
|
|
| nahoru |
|
 |
dunnoWayne
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 7:32 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | Vim ze si to sliznu, ale ted sem koupil 2250g 100% Whey Protein od NUTRENDU prichud jahoda, dneska prvni davka, nic umelejsiho sem v hube nemel, prijde me ze to dela strasnou penu, a je to takovy strasne praskovy uz jenom na pohled. Tohle jestli dam cely tak uz vsechno
Oproti Whey Shake vanilka, Pharma Whey vanilka, nebo mutantovi (mutant asi nejvic chutna do ted, prichut cookies) docela hruza... |
Já jsem dámička na ty chutě ale muj favorit je SYNTHA od BSN.
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 6:56 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | Muzu doporucit WPC 80 banan chutna vyborne |
No ja sem puvodne chtel vzit WPC jenze...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:43 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Prdka27 napsal: | Muzu doporucit WPC 80 banan chutna vyborne |
No ja sem puvodne chtel vzit WPC jenze... |
jenze??
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:53 am Předmět: |
|
|
| Prdka27 napsal: | | petr616 napsal: | | Prdka27 napsal: | Muzu doporucit WPC 80 banan chutna vyborne |
jenze?? |
jenze me udelal prodavac slevu na Nutrenda a rikal sem proc ho nezkusit, a osobne mam radci pixlove baleni nez krabicku, no ale priste du do WPC...
|
|
| nahoru |
|
 |
Prdka27

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 8:48 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Prdka27 napsal: | | petr616 napsal: | | Prdka27 napsal: | Muzu doporucit WPC 80 banan chutna vyborne |
jenze?? |
jenze me udelal prodavac slevu na Nutrenda a rikal sem proc ho nezkusit, a osobne mam radci pixlove baleni nez krabicku, no ale priste du do WPC... |
Dneska jsem si ho dal jeste do mlika a to je fakt mrda..
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 10:16 am Předmět: |
|
|
ja uz sem to taky trosku vychytal, fest nasejkovat, nechat chvilku odstat, ale ze bych se tesil jak na ostatni, to teda porad ne...
|
|
| nahoru |
|
 |
guardarian
|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:42 pm Předmět: |
|
|
Ahoj, zkouseli ste nekdo proteiny od Smartlabs? Ten jejich chow, tasty, hydro... Co rikate na chut, vstrebatelnost, rozpustnost? Jake jsou ve srovnani treba s Matrixem?
|
|
| nahoru |
|
 |
_Lundgren

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
| guardarian napsal: | | Ahoj, zkouseli ste nekdo proteiny od Smartlabs? Ten jejich chow, tasty, hydro... Co rikate na chut, vstrebatelnost, rozpustnost? Jake jsou ve srovnani treba s Matrixem? |
Vyzkoušel jsem všechny a všechny super chuťově i rozpustností. Cena výborná, mohu jen doporučit
A srovnání s Matrixem? Tasty (malinový, jahodový) mi přišel chutnější, ale to je možná věc názoru...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
| guardarian napsal: | | Ahoj, zkouseli ste nekdo proteiny od Smartlabs? Ten jejich chow, tasty, hydro... Co rikate na chut, vstrebatelnost, rozpustnost? Jake jsou ve srovnani treba s Matrixem? |
Nejsou spatne jen by je chlapci mohli delat trochu (podstatne) vic vyraznejsi, co se chuti tyka, ale nastesti to jde jeste dochutit. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Naposledy upravil Draper dne út červenec 13, 2010 8:49 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Bernhard
|
Zaslal: út červenec 13, 2010 8:49 pm Předmět: |
|
|
jojo,malinový tasty je výborný
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|