|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
StrongerYAAHO

|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: čt srpen 12, 2010 4:20 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | ATP jsem si dal jednou a měl jsem pocit , že piju ochucenej písek |
jo objednal sem si banán a větší hnus sem neměl , ti lidi nemaj soudnost prodávat takovyhle hovno
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:19 pm Předmět: |
|
|
mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:29 pm Předmět: |
|
|
| m4x napsal: | | mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem |
Kazdy ti napise neco jineho....kdyz ti ja napisu, kup si Pharma Whey od PHD Nutriion, 10 dalsich bude rikat, ze je to hnus a reknou ti, a 8 z nich reknou, ze jim chutna Champion nebo Matrix.
Stejne nejspis skoncis u jednoho z tech 2, takze nevim, co bys chtel slyset. O kvalite si myslim sve a co se tyka chute, to uz je vicemene individualni, ale jak uz tu bylo X receno, cokoladou nic nepokazis.
PS: a stejene na vysledcich nic nepoznas, at pijes ten nebo onen protein, takze je vlastne jedno, co si koupis, maximalne bych resil, to jestli si pochutnam nebo ne _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
m4x

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:35 pm Předmět: |
|
|
ano viem ako to myslis a preto som chcel ci by tu skusilo zopar ludi zostavit taky zoznam z 3och proteinov v poriadku 1 - najlepsia, 2 - stred, 3 - priemer, ale dobry a ja uz by som sa nejako rozhodol :-)
ale budis.
skor ma zaujimala ta chutova stranka, kedze to na tych proteinoch ako pises naozaj nespoznam a moje telo zrejme tiez nie, preto ma zaujima ta chutova stranka kedze som s nimi mal velky problem ich konzumovat kvoli chuti (proste po chvilke sa mi to neuveritelne zhnusilo a bolo mi uz len z aromy namiesaneho proteinu na zvracanie)
Asi to teda necham na nahodu :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
orome

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 8:48 pm Předmět: |
|
|
podla chuti a vone:
1. Champion PURE WHEY PROTEIN ( cookies ) 36,50ecok
2. Weider PREMIUM WHEY (jahoda-vanilka) uz nobl
3. Dymatize ELITE GOURMET (jahoda) 32,50
Kupim vzdy dve pixle, ine prichute, prave kvoli tomu ,aby sa mi neznechutil a striedam to, a ked do toho das maltu, tak mas z kazdeho sladku ......
|
|
| nahoru |
|
 |
OndraR

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:16 pm Předmět: |
|
|
1)Weider premium whey (Banán)
2)Promil 80 whey (vanilka,čokoláda)
všechny osttaní co sem měl byl průměr :o)
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: so srpen 14, 2010 9:37 pm Předmět: |
|
|
1.Scitec 100% WHEY PROTEIN (profesionál,anabolic) měl jsem několik příchutí a všechny mi fakt chutnaly,ani po 5kg sem se toho "nepřejedl"
5000g cena 2030,-
2.Promil 80 HIGH PROTEIN (banán) paráda
3000g= 1130,-kč
3.Dymatize ELITE WHEY ISOLATE 4540g (v balíku 3 příchutě - jahoda,vanilka,čoko - první týden,14 dnů jsem z něho byl nadšený ale pak se mi to šíleně zhnusilo a měl jsem problémy to do sebe nalít idkyž jsem střídal příchutě)
4540g = 1480,-kč
ted už kupuju jen scitec, příchutí má kolem 8 takže se dá dobře střídat:o) _________________ "Uhni z cesty, jestli chceš zestárnout."
|
|
| nahoru |
|
 |
Lord_Martas

|
Zaslal: ne srpen 15, 2010 5:47 am Předmět: |
|
|
1.Scitec 100% WHEY DELITE 2300g - čokoláda mocca
Jsou v tom kousky cokolady a nejlepsi chut, neda se to srovnavat s nicim dalsim, zbyle prichute taky moc dobe s kouskama ovoce uvnitr
2.Scitec 100% WHEY PROTEIN 2350g - vsechny prichute
3.Champion PURE WHEY PROTEIN STACK 2270g - vanilky a jahody jsem se uz prejedl, takze leda cokolada nebo banan.
S vodou ma toto trochu horsi chut nez scitec ale i tak dost dobre
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: po srpen 16, 2010 8:00 am Předmět: |
|
|
| m4x napsal: | | mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem |
to je strašně individuální, někomu chutná matrix někomu champion ... osobně dávám přednost českým značkám. Tady asi Aminostar.
|
|
| nahoru |
|
 |
witus

|
Zaslal: po srpen 16, 2010 10:11 am Předmět: |
|
|
podle chuti jedine syntha... ted tu mam chocolate - peanut butter a je to fantazie
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: út srpen 17, 2010 6:51 am Předmět: |
|
|
| marian.kopr napsal: | | m4x napsal: | | mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem |
to je strašně individuální, někomu chutná matrix někomu champion ... osobně dávám přednost českým značkám. Tady asi Aminostar. |
Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc, tak to asi funguje.
|
|
| nahoru |
|
 |
marian.kopr
|
Zaslal: st srpen 18, 2010 6:25 pm Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: | | marian.kopr napsal: | | m4x napsal: | | mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem |
to je strašně individuální, někomu chutná matrix někomu champion ... osobně dávám přednost českým značkám. Tady asi Aminostar. |
Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc, tak to asi funguje. |
Jsem rád že mě někdo podpořil, jsme tu novej tak si echci moc vyskakovat díky flexi
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: st srpen 18, 2010 6:48 pm Předmět: |
|
|
| bigflex napsal: |
Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc , tak to asi funguje. |
jinak receno, ma jich tam v krame moc, protoze je nikdo nechce, tak ti ho doporucil jako nejlepsi protein _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cement
|
Zaslal: pá srpen 20, 2010 5:45 pm Předmět: |
|
|
poradi mi niekto protein aspon 80percentny, ktory nepeni, dobre sa rozmiesava a neobsahuje umele sladidla?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|