PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
StrongerYAAHO

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 2:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ATP jsem si dal jednou a měl jsem pocit , že piju ochucenej písek
kubaz

PříspěvekZaslal: čt srpen 12, 2010 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

StrongerYAAHO napsal:
ATP jsem si dal jednou a měl jsem pocit , že piju ochucenej písek

jo objednal sem si banán a větší hnus sem neměl , ti lidi nemaj soudnost prodávat takovyhle hovno
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m4x

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 8:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem
Draper

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 8:29 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

m4x napsal:
mozete napisat nejaky zoznam znaciek pripadne aj s prichutou proteinov a ich poradie ? stacili by aj take 3 a prosim nic nobl :-) premyslam o tom co by som mohol skusit kedze netusim, ktory protein je dnes konzumovatelny (s chutou). Ci to risknem predsa len podla vasich priecok ;-) Dakujem

Kazdy ti napise neco jineho....kdyz ti ja napisu, kup si Pharma Whey od PHD Nutriion, 10 dalsich bude rikat, ze je to hnus a reknou ti, a 8 z nich reknou, ze jim chutna Champion nebo Matrix.
Stejne nejspis skoncis u jednoho z tech 2, takze nevim, co bys chtel slyset. O kvalite si myslim sve a co se tyka chute, to uz je vicemene individualni, ale jak uz tu bylo X receno, cokoladou nic nepokazis.

PS: a stejene na vysledcich nic nepoznas, at pijes ten nebo onen protein, takze je vlastne jedno, co si koupis, maximalne bych resil, to jestli si pochutnam nebo ne
m4x

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 8:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

ano viem ako to myslis a preto som chcel ci by tu skusilo zopar ludi zostavit taky zoznam z 3och proteinov v poriadku 1 - najlepsia, 2 - stred, 3 - priemer, ale dobry a ja uz by som sa nejako rozhodol :-)

ale budis.

skor ma zaujimala ta chutova stranka, kedze to na tych proteinoch ako pises naozaj nespoznam a moje telo zrejme tiez nie, preto ma zaujima ta chutova stranka kedze som s nimi mal velky problem ich konzumovat kvoli chuti (proste po chvilke sa mi to neuveritelne zhnusilo a bolo mi uz len z aromy namiesaneho proteinu na zvracanie)

Asi to teda necham na nahodu :-)
orome

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

podla chuti a vone:
1. Champion PURE WHEY PROTEIN ( cookies ) 36,50ecok
2. Weider PREMIUM WHEY (jahoda-vanilka) uz nobl
3. Dymatize ELITE GOURMET (jahoda) 32,50

Kupim vzdy dve pixle, ine prichute, prave kvoli tomu ,aby sa mi neznechutil a striedam to, a ked do toho das maltu, tak mas z kazdeho sladku ......
OndraR

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 9:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1)Weider premium whey (Banán)
2)Promil 80 whey (vanilka,čokoláda)

všechny osttaní co sem měl byl průměr :o)
redvous

PříspěvekZaslal: so srpen 14, 2010 9:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

1.Scitec 100% WHEY PROTEIN (profesionál,anabolic) měl jsem několik příchutí a všechny mi fakt chutnaly,ani po 5kg sem se toho "nepřejedl"
5000g cena 2030,-

2.Promil 80 HIGH PROTEIN (banán) paráda
3000g= 1130,-kč

3.Dymatize ELITE WHEY ISOLATE 4540g (v balíku 3 příchutě - jahoda,vanilka,čoko - první týden,14 dnů jsem z něho byl nadšený ale pak se mi to šíleně zhnusilo a měl jsem problémy to do sebe nalít idkyž jsem střídal příchutě)
4540g = 1480,-kč

ted už kupuju jen scitec, příchutí má kolem 8 takže se dá dobře střídat:o)
Lord_Martas

PříspěvekZaslal: ne srpen 15, 2010 5:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

1.Scitec 100% WHEY DELITE 2300g - čokoláda mocca
Jsou v tom kousky cokolady a nejlepsi chut, neda se to srovnavat s nicim dalsim, zbyle prichute taky moc dobe s kouskama ovoce uvnitr

2.Scitec 100% WHEY PROTEIN 2350g - vsechny prichute

3.Champion PURE WHEY PROTEIN STACK 2270g - vanilky a jahody jsem se uz prejedl, takze leda cokolada nebo banan.
S vodou ma toto trochu horsi chut nez scitec ale i tak dost dobre
marian.kopr

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 8:00 am    Předmět: Odpovědět s citátem

m4x napsal:

to je strašně individuální, někomu chutná matrix někomu champion ... osobně dávám přednost českým značkám. Tady asi Aminostar.
witus

PříspěvekZaslal: po srpen 16, 2010 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

podle chuti jedine syntha... ted tu mam chocolate - peanut butter a je to fantazie
bigflex

PříspěvekZaslal: út srpen 17, 2010 6:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

marian.kopr napsal:
m4x napsal:

to je strašně individuální, někomu chutná matrix někomu champion ... osobně dávám přednost českým značkám. Tady asi Aminostar.

Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc, tak to asi funguje.
marian.kopr

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:
marian.kopr napsal:
m4x napsal:

Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc, tak to asi funguje.

Jsem rád že mě někdo podpořil, jsme tu novej tak si echci moc vyskakovat díky flexi
Draper

PříspěvekZaslal: st srpen 18, 2010 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

bigflex napsal:

Taky se přikláním k této variantě, podle borca v shopu kde sem byl se nakupuje aminostar stále častějc , tak to asi funguje.

jinak receno, ma jich tam v krame moc, protoze je nikdo nechce, tak ti ho doporucil jako nejlepsi protein
Cement

PříspěvekZaslal: pá srpen 20, 2010 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

poradi mi niekto protein aspon 80percentny, ktory nepeni, dobre sa rozmiesava a neobsahuje umele sladidla?

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: