|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
elnino

|
Zaslal: po září 27, 2010 4:28 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: út září 28, 2010 11:47 am Předmět: |
|
|
Bere ted nekdo cokoladovy Matrix? Po vic nez roce jsem si ho koupil a je to porad takovy humus co jsme si pamatoval
|
|
| nahoru |
|
 |
prochm
|
Zaslal: út září 28, 2010 11:52 am Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Bere ted nekdo cokoladovy Matrix? Po vic nez roce jsem si ho koupil a je to porad takovy humus co jsme si pamatoval |
Mě teda chutná.Měl jsem ho před měsícem.Teď mám pro změnu příchuť cookies.
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: út září 28, 2010 5:09 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út září 28, 2010 6:45 pm Předmět: |
|
|
ty vole jeste tak aby to bylo v akci a stalo to petikilo a je to jasna volba
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út září 28, 2010 7:24 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | | petr616 napsal: |
ty vole jeste tak aby to bylo v akci a stalo to petikilo a je to jasna volba |
no právě si nejsem jist kvalitou,když vidím 4.5 kg za necelých 1400 Kč. |
takže to vidíš jako Pohlreich, který říkal, aby v nějaké hospodě zdražili, protože by jim lidi nevěřili, že to za méně peněz může být skvělé... , ty vole, to je akce, pokud by to prodávali za Kč 2400, tak bys to koupil s lehkým srdcem?... , neznám ten protein (kvalitu), ale rozesmál jsi mě... _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
elnino

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:30 pm Předmět: |
|
|
cipinek: to jsem rád že jsi rád  Ale myslím, že by sis sám nebyl jist jestli do toho jít,když prakticky nevíš do čeho jdeš. _________________ Fanaticzny styl życie
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: út září 28, 2010 7:41 pm Předmět: |
|
|
| elnino napsal: | cipinek: to jsem rád že jsi rád Ale myslím, že by sis sám nebyl jist jestli do toho jít,když prakticky nevíš do čeho jdeš. |
No sam sis tak trosku odpovedel...delej jak myslis.
|
|
| nahoru |
|
 |
StrongerYAAHO

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:44 pm Předmět: |
|
|
Ochutnal jsem od Scitecu karamel , čokoláda a kokos .... musim uznat , scitec je můj nový favorit. _________________ [i:8e0845cf86]S pozdravem StrongerYAAHO[/i:8e0845cf86]
|
|
| nahoru |
|
 |
myval

|
Zaslal: út září 28, 2010 7:56 pm Předmět: |
|
|
| StrongerYAAHO napsal: | | Ochutnal jsem od Scitecu karamel , čokoláda a kokos .... musim uznat , scitec je můj nový favorit. |
já ted odsud mám mix příchutí a nemužu si to vynachválit, po každym treninku jiná příchut, to je bomba
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 04, 2010 10:16 pm Předmět: |
|
|
OT presunuto:
https://forum.ronnie.cz/post787410.html#787410 _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá říjen 08, 2010 12:12 pm Předmět: |
|
|
Řekne mi někdo jak chutná příchuť "Rocky Road" (nejlíp od ON)? Už jsem přepitej všech vanilek, čokolád a cookies and cream, tak chci zkusit něco jinýho.. _________________ "Eating chicken makes you weak. Eggs are god for two reasons: First, they´re excellent for helping you build muscle and strenght. Second, they keep chicken from being born." -Pavel Tsatsouline-
|
|
| nahoru |
|
 |
bigflex
|
Zaslal: ne říjen 10, 2010 9:16 am Předmět: |
|
|
| prochm napsal: | | CZEBLADE napsal: | | Bere ted nekdo cokoladovy Matrix? Po vic nez roce jsem si ho koupil a je to porad takovy humus co jsme si pamatoval |
Mě teda chutná.Měl jsem ho před měsícem.Teď mám pro změnu příchuť cookies. |
Myslím že matrix jde celkově do kytek, a už jsou k sehnání lepší věci
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|