| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
Qwake

|
Zaslal: st listopad 17, 2010 6:54 pm Předmět: |
|
|
Tak to míchej v shakeru. _________________ I was born to be wild.
"Tři základní věci jsou potřebné k dosáhnutí něčeho cenného: tvrdá práce, vytrvalost a zdravý rozum." - Thomas Alva Edison
Tvorba webu na míru - http://wenam.cz
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: st listopad 17, 2010 7:29 pm Předmět: |
|
|
nejde o to v cem to michas..vzdy se to usadi..chut me nevadi nic a i tohle neni tragedie jen me to zajma jestli se to deje i u jineho..
|
|
| nahoru |
|
 |
daymoon
Moderátor

|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 4:03 pm Předmět: |
|
|
Hoj lidi, doporučili by jste proteiny od All The Whey ? jaká je chut, rozpustnost prosím? a co složením? vzal bych například tu Whey Protein Blend - 77% ... a ještě bych se chtěl zeptat na Nutrend a jejich proteiny - například Furure Spectra 75% ... díky
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 6:17 pm Předmět: |
|
|
mel sem all the whey isolat vanilkovej a byl dobrej co se chuti tyka a rozpustnost taky dobra..celkove bych rekl ze to je povedeny protein bez tuku..o nizsich sarzich nevim
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 6:22 pm Předmět: |
|
|
Ja mel od nich espresso whey, kdo ma rad kavu, tak si na nem jiste pochutna, ja za sebe rikam, ze byl dobrej, ale jelikoz jsem vysazenej na cokoladove proteiny a jine me neberou, tak to je tak vse :) Jinak co se tyka rozpustnosti, tak ta byla vyborna. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 10:00 pm Předmět: |
|
|
měl tu někdo banánový matrix?... přemýšlím který koupit, zatím jsem měl jenom čokoládu a jahodu
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
|
| nahoru |
|
 |
tofaneK
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 10:47 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | chystám se na pharma blend 6hr a wpc80 ktere jsou v tydeni akci poradíte někdo jakou vybrat příchuť u pharma blend?? | Měl jsem Pharmu belgickou čokoládu a s vodou jsem jí pil s nechuťí.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 10:49 pm Předmět: |
|
|
| tofaneK napsal: | | patrikdundych napsal: | chystám se na pharma blend 6hr a wpc80 ktere jsou v tydeni akci poradíte někdo jakou vybrat příchuť u pharma blend?? | Měl jsem Pharmu belgickou čokoládu a s vodou jsem jí pil s nechuťí. |
a jéje ja bych bejval zkusil tu bílou čokoládu ta může bejt dobrá
|
|
| nahoru |
|
 |
Fexory
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:36 pm Předmět: |
|
|
Bílou čokoládu jsem měl a první týden luxusní ale hrozně rychle jsem si na ni zvykl a pak už sem ji nemohl ani cítit  belgickou čokoládou nic nezkazíš podle mě jedna z nejlepších čokolád co sem zatím měl.
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:36 pm Předmět: |
|
|
ja uz sem teda tak precokoladovanej u tech proteinu ze davam prednost ovocnejm posledni dobou...cokoladu,vanilku,cookies,cream atd to nemuzu ani videt...asi budu muset nasadit testosteronovou dietu abych se zazral vic do masa..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:41 pm Předmět: |
|
|
pro me je nejlepsi protein co jsem kdy mel pharma whey coko a cookies. uz prakticky rok a pul frcim jen na nem a ne zrovna v malych davkach  a kdyz nahodou dostanu chut na jinej s koupim si ho, tak jde obvykle velmi rychle pryc :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Wojtkingson

|
Zaslal: čt listopad 18, 2010 11:46 pm Předmět: |
|
|
Mě chutná banán :D _________________ The pain you feel today will be the strength you feel tomorrow
|
|
| nahoru |
|
 |
Bombay

|
Zaslal: pá listopad 19, 2010 10:37 am Předmět: |
|
|
Tenhle týden je to s akčníma proteinama pěkně zákeřné. Objednal jsem WPC 80 (čoko+jahoda sáček), ale celkem mě motivuje i ta "Farma" banánová.
Jaký je každopádně ten Extrifit co do sladkosti? Někdo psal, že docela dost naslazený. Může někdo porovnat s Champsem? Ten mi jel dost, slazený tak akorát. _________________ Symobolika je jejich reč, prave proto ze to nikoho nezajima
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |