|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
MOOG

|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:30 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
pavel.hladik
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:42 pm Předmět: |
|
|
uvazoval jsem nad nakoupenim nocniho proteinu jenze jsem momentalne bez financi  kazdopadne diky za tip
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá leden 07, 2011 11:59 pm Předmět: |
|
|
Dat si WPC na noc to je k nicemu..to radeji usetri a kup si tvarohy...jinak pokud hledas levny ale dobry protein na noc tak Syntha 6 od BSN...
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so leden 08, 2011 9:18 am Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | | Zdravim chtel jsem se zeptat jestli muzu WPC 80 od extrifitu pouzit i jako nocni protein (pred spanim) dekuji |
Vylozene nocni protein to neni, s mlekem ti to sluzbu udela, ja osobne dama na noc tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 9:58 am Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: | | Dat si WPC na noc to je k nicemu..to radeji usetri a kup si tvarohy...jinak pokud hledas levny ale dobry protein na noc tak Syntha 6 od BSN... |
nez aby si dal na noc syrovatkovy protein, tak bych na jeho miste vubec radeji necvicil, protoze ten katabolizmus pak musi byt hroznej _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so leden 08, 2011 10:10 am Předmět: |
|
|
| EpsteinBarr napsal: | | Study napsal: |
Syntha je urcite fajn. Ja zial z casovych dovodov nemozem cvicit inak ako o osmej vecer, kedy zacinam. Po treningu davam len hydrolyzat a potom uz sa mi nechce jest. Tak tesne pred spanim do seba poslem este synthu. Najblizsie mam v umysle vyskusat muscle milk... | tak to je nejhorsi co muze bejt, po cviceni jen protein a pak celou noc telo breci, neni lepsi se premoct a prdnout tam aspon 300g hovezi steak ? To ja bych ani nesel cvicit, kdybych se nenajedl ... | vidím to stejně... po takové noci musí být člověk aspon o kilo lehčí... hrozná představa [/quote]
Chlapi a teraz Vam polozim jednu prakticku otazku. Ked som zacal praktizovat tento pristup mal som 102kg. Co si myslite, kolko mam po 3 tyzdnoch? Zeby 102? Ziadny ubytok na vahe. Ziadny pokles objemov. Povedal by som, ze mierne zlepsenie definicie svalov. Pocas dna jedalnicek v podstate dietny, hlavne bielkoviny, sacharidov davam uplne minimum...
Jediny problem je, ze vecer sa nastartuje organizmus treningom a potom je problem zaspat. Ale cakam, ze nastane adaptacia.
Tak co vy na to?[/quote]
jenže já jsem například i schopný po pořádným treninku, když se nenajím, shodit i to kilo - holt somatyp je svině
|
|
| nahoru |
|
 |
YUD

|
Zaslal: so leden 08, 2011 10:28 am Předmět: |
|
|
| pavel.hladik napsal: | uvazoval jsem nad nakoupenim nocniho proteinu jenze jsem momentalne bez financi kazdopadne diky za tip |
Tak si kup tvaroh.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so leden 08, 2011 10:55 am Předmět: |
|
|
| citace: | | jenže já jsem například i schopný po pořádným treninku, když se nenajím, shodit i to kilo - holt somatyp je svině |
a to si myslis ze je to kilo svalu? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
EpsteinBarr
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:06 am Předmět: |
|
|
Study:
Mam daleko od toho, aby som obhajoval nieco take, ze nejest po treningu je spravne. To zase nie. Prve post PTN jedlo je absolutne najdolezitejsie.
Skor narazam na to (ale zavisi to od mnohych okolnosti, ako je spravne spomenuty somatotyp, vek, atd...), ze tieto veci nie su az take horuce ako sa castokrat predstavuje.
Nechcem tu offtopicovat v sekcii o proteinoch, ale ja za spolu takmer 10 rokov cvicenia mam vyskusanu väcsinu peri- post- workout principov, vyzivu pocas treningu, vstavanie v noci na protak a pod. Mnoho veci robime skutocne pre "dobry pocit" a "pokojne svedomie", ze sme pre svaly/silu urobili maximum. Ale ked pride k situacii, ze nie je mozne aplikovat relativne "dokonaly" pristup, zrazu som zistil, ze nic sa neudialo. Neschudol som, objemy ostali, dokonca badam urcite zlepsenie...
Podobne by som reagoval na nanobeastovu odpoved, ze davat wpc na noc je nezmysel. Proste nie je. Ak dotycny mal kvalitne jedlo po treningu (predpokladam vecerny trening) a o 22-23 vecer da akykolvek protein, napr. do mlieka, alebo prida olivovy olej, ci orechy, prakticky nezisti ziadny rozdiel. Draper zisti, pretoze by umrel od hladu pocas noci, väcsina cvicencov si ale rozdiel nevsimne. Podotykam, ze som skonzumoval peknych par sto kilogramov tvarohu/cottage... Nechcem zacinat nejaky flame, ale ja si davam castokrat 70g hydra a 30-40g orechov do vody. Akurat teraz som vyskusal synthu, kedze okrem hydra (bio5) v podstate nekupujem iny protein uz roky rokuce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:09 pm Předmět: |
|
|
Draper: Samozřejmě že trochu přeháním, ale samozřejmě, že já jsem rád za každé kilo nahoru, a proto bych nebyl moc rád kdybych shodil i třeba půl kila a z toho byla 1/4 svaly...
Epsteinbarr: Samozřejmě, že člověku to příjde, že se nic nezmění když to udělá párkrát. Taky záleží - jak ty říkáš, na ostatních okolnostech. Ale přesto já bych tohle riskovat nemohl... ty jestli si třeba mezo/endomorf, tak ty to můžeš dělat dlouho době a síla s objemem ti půjdou pořád nahoru. Myslíš, že já ektomorf, ve věku s nejrychlejším spalováním bych tohle mohl dělat? Možná jo, třeba bych nehubl, ale nejspíše ani nenabíral.
Nicméně sry za OT, tohle sem nepatří
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so leden 08, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
Nekde sem nedavno cetl prispevek od nekoho z oboru (biochemie ci co take) ze mleko znehodnocuje nektere AK v syrovatce.. (uz vidim tu diskuzi)..jen to tak zminuju...samozrejme se rozjela diskuze a dotycny prohlasil ze to je od cloveka, ktery je vzdelany v oboru..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peca
|
Zaslal: so leden 08, 2011 7:02 pm Předmět: |
|
|
| nanobeast napsal: |
Pokud si mel predtim nutrend a promil tak se ani nedivim.. |
mel jsem cca desitky ruznych proteinu a ted mi povez,uz se divis nebo jeste ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:33 pm Předmět: |
|
|
| Peca napsal: | | nanobeast napsal: |
Pokud si mel predtim nutrend a promil tak se ani nedivim.. |
mel jsem cca desitky ruznych proteinu a ted mi povez,uz se divis nebo jeste ne? |
divim mam momentalne myofusion a je dost prumerny co se tyka rozpustnosti...chut je podprumerna...
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: so leden 08, 2011 11:47 pm Předmět: |
|
|
já jsem dostal před nějakým časem myofusion double čokoláda jako vzorek, rozpustnost byla dokonalá a z chuti jsem naprosto ustříkl (vynikající), teď jsem si koupil v akci 2 x Hydro a ještě tady mám neotevřený kýbl 2,5 kg Promil 65, až to sjedu koupím určitě myofusion _________________ Don't be afraid of doing what you're best at
rozvíjet vlastní osobnost je jedna z nejvíc naplňujících činností
|
|
| nahoru |
|
 |
No_pain

|
Zaslal: ne leden 09, 2011 1:01 am Předmět: |
|
|
| cipinek napsal: | já jsem dostal před nějakým časem myofusion double čokoláda jako vzorek, rozpustnost byla dokonalá a z chuti jsem naprosto ustříkl (vynikající), teď jsem si koupil v akci 2 x Hydro a ještě tady mám neotevřený kýbl 2,5 kg Promil 65, až to sjedu koupím určitě myofusion |
čokoláda perfektní, banán úžasnej... vanilka nic moc... mimochodem jinej myofusion už nekupuji :)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|