PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
DaveX

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
DaveX napsal:
Chtěl bych si koupit tento protein: https://obchod.ronnie.cz/s-400-amino-protein-70.html

Co na něj říkáte? Cenově mi to vyhovuje. Chci to brát v kombinaci s kreatinem.

Díval jsi se vůbec na složení toho proteinu?...

No koukal na obsah bílkovin, tuků a sacharidů. Jsem nováček, tak spíš čekám rady. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Study

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 3:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Proboha, proč se furt všichni díváte na obsah těhle věcí?... Nicméně dost lidí tu doporučuje Gaspari MyoFusion, který chci zkusit a nebo pokud jde o protein po tréninku, tak třeba Whey Pure
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 3:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Proboha, proč se furt všichni díváte na obsah těhle věcí?...

To je snad docela podstatná informace ne, jestli neplatim litr za kýbl laktózy..
Gato

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kto mal CytoSport MuscleMilk a Pharma Blend 6 HR ? Pharma s tym postupnym 6hod uvolnovanim nie je skor nocny protein? Ci je to mozne pit aj stale pocas dna? A co ten MuscleMilk aka Materske mlieko?

Ako su na tom tieto proteiny s chutou?
Draper

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gato napsal:
Pharma Blend 6 HR? Pharma s tym postupnym 6hod uvolnovanim nie je skor nocny protein? Ci je to mozne pit aj stale pocas dna?

je to viceslozkovy protein, takze vhodny kdykoliv behem dne, klidne i pred spanim
Pavelito

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 4:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Gato napsal:
Pharma Blend 6 HR? Pharma s tym postupnym 6hod uvolnovanim nie je skor nocny protein? Ci je to mozne pit aj stale pocas dna?

je to viceslozkovy protein, takze vhodny kdykoliv behem dne, klidne i pred spanim

Přesně tak, a jestě doplním, že příchuť bílá čokoláda obsahuje kousky čokolády či co to je a je velmi chutná. Mohl bych to pít celej den :D
Study

PříspěvekZaslal: po únor 21, 2011 8:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Saint-Jimmy napsal:
Study napsal:

To je snad docela podstatná informace ne, jestli neplatim litr za kýbl laktózy..
myslel jsem to obrazně, né doslova ... samozřejmě, že je to důležité, ale je blbost kupovat protein kvůli tomu, že má (např na 100g 99B 0T 0S, když je sojový)
Saint-Jimmy

PříspěvekZaslal: út únor 22, 2011 8:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Study napsal:
Saint-Jimmy napsal:
Study napsal:

myslel jsem to obrazně, né doslova ... samozřejmě, že je to důležité, ale je blbost kupovat protein kvůli tomu, že má (např na 100g 99B 0T 0S, když je sojový)

"Obrazně" asi ne, ale to neva Tak jak jsi to napsal to opravdu vyznělo, že to není podstatná informace, kolik jednotlivejch nutrientů protein obsahuje, to se na mě nezlob..
Gato

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 10:33 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Gato napsal:

Ake si mal prichute?

Pavelito - diky za tip
Pavelito

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 11:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Gato napsal:
Draper napsal:
Gato napsal:

Ake si mal prichute?

Pavelito - diky za tip

Já mám bílou čokoládu a musím říct, že je to velmi zvláštní chuť, to se jentak nevidí, není to přímo jako čokoláda, nedá se to popsat ale prostě mi chutná :D dávám si trošku do tvarohu a každý den se těším na večer až si ten tvaroh vychutnám
Gato

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 11:49 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Nieco take potrebujem, lebo to co mam teraz mi uz nejako velmi nechuti Ta belgicka cokolada ale tiez vyzera zaujimavo bud to, alebo tu bielu vyskusam. Kolko krat denne a kedy si to davas?
Pavelito

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 6:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Gato napsal:
Nieco take potrebujem, lebo to co mam teraz mi uz nejako velmi nechuti Ta belgicka cokolada ale tiez vyzera zaujimavo bud to, alebo tu bielu vyskusam. Kolko krat denne a kedy si to davas?

jsem težkej začátečník...mám dva proteiny
, tenhle a Pharma whey.
tenhle dávám na noc a v noci, pharma whey po treninku nekdy rano 1 odmerku v 250ml

jestli chceš čokoládu tak vem belgickou, protože ta bílá to nemá s chutí čokolády co dělat bych řekl....je to zvlášní chuť, tím však nechci říct, že není vynikajcí
nanobeast

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 8:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jen tak mimo...proc jsou vsichni posedly cokoladou? to nikoho nezajmaj jine prichute? A propo je vubec nejaka spolecnost co nema cokoladovej protein v nabidce?
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 8:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Jak uz jsem psal nedavno, muj nejoblibenejsi protein ever Pharma Whey od PHD Nutrition se bude inovovat, koho to zajima, zde jsou zmeny, ktere nastanou. Co se tyka zkvalitneni vyrobku, tak to vypada celkem slibne, jen neverim, ze to bude s tim hydrem chutnat lepe, kdyz ho tam ma udajne byt o 30% vice. Jinak s kvalitou poroste i cena.

V e-shopu by měl být nový Pharma Whey HT+ během několika málo dní:
https://obchod.ronnie.cz/s-3765-pharma-whey-ht.html

A kompletní zásilku pro ČR bychom měli získat my, tzn. zkusíme pak i nějakou zaváděcí akci, aby to bylo cenově rozumné na vyzkoušení. Plus navíc určitě bude v týdenní soutěži pár kousků jako výhra.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Pavelito

PříspěvekZaslal: st únor 23, 2011 8:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Draper napsal:
Jak uz jsem psal nedavno, muj nejoblibenejsi protein ever Pharma Whey od PHD Nutrition se bude inovovat, koho to zajima, zde jsou zmeny, ktere nastanou. Co se tyka zkvalitneni vyrobku, tak to vypada celkem slibne, jen neverim, ze to bude s tim hydrem chutnat lepe, kdyz ho tam ma udajne byt o 30% vice. Jinak s kvalitou poroste i cena.

V e-shopu by měl být nový Pharma Whey HT+ během několika málo dní:
https://obchod.ronnie.cz/s-3765-pharma-whey-ht.html

A kompletní zásilku pro ČR bychom měli získat my, tzn. zkusíme pak i nějakou zaváděcí akci, aby to bylo cenově rozumné na vyzkoušení. Plus navíc určitě bude v týdenní soutěži pár kousků jako výhra.

Tak Phd je parádní, mám dva, takže si rád zasoutěžím o další

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 167, 168, 169 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: