|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: út březen 01, 2011 7:49 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:12 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:20 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:26 am Předmět: |
|
|
Podle stylu obalu to může být jedině Nutrend, respektive Compress. Jestli ne, tak už nevim. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:29 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | Podle stylu obalu to může být jedině Nutrend, respektive Compress. Jestli ne, tak už nevim. |
rekl bych ze trefa :) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:35 am Předmět: |
|
|
| KillBat napsal: | | Tak ono českých výrobců zas tolik není,každej má swůj web a podle toho obrázku co poslal ronnie jsem ho našel za 20 vteřin:-) |
Tak tak=). Každopádně tam by Vás mohla odradit cena, ta, kterou dáme (za cca hodinku dvě) u nás, bude příjemnější:-).
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | eSko napsal: | Podle stylu obalu to může být jedině Nutrend, respektive Compress. Jestli ne, tak už nevim. |
rekl bych ze trefa :) |
Tak už jsem si našel odpověď, výrobce už ho má uvedený na svém webu mezi novinkami, stačí hledat . Musim uznat, že ten nový obal je slušivý a jsem zvědavý na tu chuť, pyšní se jedinečnou a dokonalou chutí na trhu, tak snad to výrobek potvrdí a Drejp si hned objedná 20 kg . Mimo to, v té samé sérií se vyrábí ještě 14% gainer, ten by také mohl být chuťově zajímavý. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 01, 2011 10:38 am Předmět: |
|
|
Jo jo vcera jsem to tam taky nasel :)
Opravdu jsem zvedavy na chut..... _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:01 am Předmět: :o) |
|
|
| patrikdundych napsal: | Nechám se podat sakra Ronnie netrap nás! |
A co takhle se podívat na stránky výrobců? Já už vím co kterej to je :oP
aha, koukám, že už mě předběhli, příště musím thread dočíst až do konce :o)
Naposledy upravil Anonymní dne út březen 01, 2011 11:02 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:12 am Předmět: |
|
|
| blazen napsal: | nezapomeňte to někdo hned koupit a dát vědět o chuti, ať můžem vykoupit ronnie, dokud bude ten protein ve slevě |
Úplně všichni lidé, kteří nakoupí v e-shopu, budou od středy dostávat vzorky na ozkoušení zdarma.
|
|
| nahoru |
|
 |
blazen
|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:31 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | Úplně všichni lidé, kteří nakoupí v e-shopu, budou od středy dostávat vzorky na ozkoušení zdarma. |
super tak (pro jistotu) očekávám reakce těším see
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
Mno doufám že bude aspoň +- za cenu proteinu např. od Extrifitu, protože za 1500,- co mají na webu to koupí jen blázen :-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
Tak už jsem si našel odpověď, výrobce už ho má uvedený na svém webu mezi novinkami, stačí hledat . Musim uznat, že ten nový obal je slušivý a jsem zvědavý na tu chuť, pyšní se jedinečnou a dokonalou chutí na trhu, tak snad to výrobek potvrdí a Drejp si hned objedná 20 kg . Mimo to, v té samé sérií se vyrábí ještě 14% gainer, ten by také mohl být chuťově zajímavý. |
Draper si ho neobjedná, nejdřív musí sežrat těch 20kg od Pharmy co má doma
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út březen 01, 2011 11:43 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | | Mno doufám že bude aspoň +- za cenu proteinu např. od Extrifitu, protože za 1500,- co mají na webu to koupí jen blázen :-) |
Bude to fajn, uvidíš, v akcích ještě lepší.
Kolegyně o dvě patra níže už finišuje, ještě tak hodinku a je to v shopu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|