|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Study
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:27 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:33 pm Předmět: |
|
|
| eSko napsal: | | Draper napsal: | | petr616 napsal: | DRAPER : za vyhodnou cenu rad odkoupim |
tech trochu "nepovedenych" 5 lbs pixli z posl. sarze jsem se uz zbavil nastesti ted mam jen 3x10lbs pytle, ty jsou jeste ty dobre ze stare sarze, tak nevim nevim... |
Hele necukej se a prodej jim to, ať Ti to neleze ušima |
tak pokud me nelezlo usima minimalne tech 20 pytlu tohoto proteinu, co jsem sezral, tak ty 3 v sobe urcite uz udrzim :) , zvlast kdyz jsou uz posledni _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:45 pm Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | No tak to mě poser záda. Draper rozlišuje i jednotlivé šarže jednoho proteinu. |
tak to si je poser treba sam, kdyz vim, ze jista sarze byla v neporadku, tak jsem si hlidal, abych si ji uz znovu nekoupil a ta posledni v neporadku byla, to je cele. je v tom nejaky problem? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
jiri.moravicek
|
Zaslal: pá březen 11, 2011 7:56 am Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Takze jsem prave ochutnal novy Whey core 100, obych to objektivne zhodnotil, tak jsem si to vyjmecne namichal jako klasicky kokteil nikoliv jen na dochuceni ovesne kase, jak to bezne delavam. Prichut cokolada namichla jsem si to s hodne ledovym mlekem, nejprve pro me ne az tak moc sladky, jak bych si predstavoval, takze jsem si to jeste trochu dosladil sladidlem, (coz je ale asi jen ma navyklost na hodne sladke veci a delam to uplne u vsech proteinu), pote uz naprosta lahoda, opravdu velmi prijemna a vyrazna chut mlecne cokolady zpusobujici pro me chutove bunky naprosty gastronomicky orzazmus :D (neni to klasicka nahorkla chut, jako treba Pure Whey od Champion Nutrition, co jsem si ted naposledy koupil a musel se ho zbavit ), neni vodovy, ale spise hustsi konzistence, mirne peni, diky cemuz nabyva na objemu (pro me velike +). Takze protein hodnotim opravdu velmi pozitivne.
Co se tyka slozeni, tak myslim obsahuje vse, co by mel kvalitni protein obsahovat a pokud je tam skutecne to, co vyrobce deklaruje, jakozto ze verim ze je, tak by nemel byt problem.
Jeste parkrat otestuji, ale pokud mne bude chutnat tak jak ted, tak nevim, co budu delat s tema skoro 15kg zasobama Pharmy Whey, co jeste mam doma |
Trochu reklama ale nevadí :-) Nejsem asi takový fajnšmkr jako ty, ale včera jsem měl vzorek čokolády z Ronnie shopu, dal jsem ho do vody. Pění to docela slušně, osobně to mám rád. Můj žaludek tolik ne, ale dá se to vydržet. Chuť mě ale nijak neoslovila, měl jsem PhD, Championa, FAa další. Whey Core se zařadilo do šedého průměru až podprůměru
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 12:25 pm Předmět: |
|
|
| jiri.moravicek napsal: |
Trochu reklama ale nevadí :-) Nejsem asi takový fajnšmkr jako ty, ale včera jsem měl vzorek čokolády z Ronnie shopu, dal jsem ho do vody. Pění to docela slušně, osobně to mám rád. Můj žaludek tolik ne, ale dá se to vydržet. Chuť mě ale nijak neoslovila, měl jsem PhD, Championa, FAa další. Whey Core se zařadilo do šedého průměru až podprůměru |
moje naprosto objektivni hodnoceni, nemam duvod delat Nutrendu raklamu, kdyz z nich mam prd. Nikdy mne jejich proteiny nechutnaly, ale tenhle se chutove povedl a pro me velike + je, ze to po usejkrovanii neni obarvena ochucena voda _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 12:56 pm Předmět: |
|
|
kdyby tudy nahodou prochazel ronnie, tak by me zajimalo, jestli tady bude v nejblizsi dobe ten novej myofusion?  (ano, muzu si ho objednat jinde, ale takle bych usetril kilo za postovny))
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 1:35 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: pá březen 11, 2011 1:42 pm Předmět: |
|
|
Já kupuju od českých výrobců, myslím že kvalita je už u některých srovnatelná nebo i lepší než v zahraničí. A radši podporuju českou ekonomiku než cizí.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|