|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
01Smajdalf

|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:07 am Předmět: |
|
|
Matrix - sracka z USA. Ovsem ty reklamni keci, tomu se neda odolat.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:36 am Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Matrix - sracka z USA. Ovsem ty reklamni keci, tomu se neda odolat. |
Akorát, co jsem slyšel od kamarádu ve fitku tak jsou s nim hodně spokojený _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:40 am Předmět: |
|
|
Pavelito - Matrix patri k tym kvalitnejsim,a ak ho ma moznost zohnat za 900 - smelo do toho _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 28, 2011 10:50 am Předmět: |
|
|
| Petey napsal: | | Pavelito - Matrix patri k tym kvalitnejsim,a ak ho ma moznost zohnat za 900 - smelo do toho |
Přečti si, co jsem napsal, pak se na mě odkazuj, dík _________________ Ať to roste
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 28, 2011 11:02 am Předmět: |
|
|
| Pavelito napsal: | | petr616 napsal: | | Matrix - sracka z USA. Ovsem ty reklamni keci, tomu se neda odolat. |
Akorát, co jsem slyšel od kamarádu ve fitku tak jsou s nim hodně spokojený |
Nejlepsi sou rady od kamaradu
|
|
| nahoru |
|
 |
lookzoR

|
Zaslal: po březen 28, 2011 12:29 pm Předmět: |
|
|
matrixe má kámoš, složením jako kvalitou to asi nebude špatné, soudím tak, že to nedělá potíže s trávením, plynatostí nebo tak... chut průměrná :)
|
|
| nahoru |
|
 |
refresh

|
Zaslal: po březen 28, 2011 12:49 pm Předmět: |
|
|
Všem díky za diskusi, co se toho Matrixu týče, nahodil jsem ho vlastně kvůli tomu že jsem na něj slyšel po různých recenzích celkem chválu, a to mám na mysli od uživatelů, ne od prodejců. Navíc je lákavá cena. Vím že jsou určitě mnohem lepší proteiny a určitě se mi nechce upřednostňovat cenu před kvalitou, jen mě ten Matrix celkem zaujal.
Ale určitě si rád nechám poradit, jestli se dá v tomhle poměru cena/kvalita vybrat lepší
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: po březen 28, 2011 1:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Petey

|
Zaslal: po březen 28, 2011 1:11 pm Předmět: |
|
|
konkurencny boj je svina _________________ Komu tim prospejete?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
Study
|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:41 pm Předmět: |
|
|
Matrix mám, chut se není nejhorší a stravitelnost taky ne, akorát bych příště dal přednost jahodě před čokoládou
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:51 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Pavelito

|
Zaslal: po březen 28, 2011 4:54 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po březen 28, 2011 6:08 pm Předmět: |
|
|
kdo chce kvalitu, vi co koupit a take pochopi, ze priplatit si neco malo za kvalitu se vyplati. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|