PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Vladik

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 12:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jasnacka..zkus at vis.. treba ti pojede..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
KillBat

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teďka jsem ochutnal Myofusin vanilku (obyč bez hydra) a oproti vanilce wpc 80 od extrifitu, mi přijde sladší a hlavně je taková krémovější (měl sjem 1,5 odměrky v asi 200ml vody).Takže chutově spokojenost (jen mi přijde lehounce hořkej dojest).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MiKra napsal:
Kupuje si někdo ty Nectar sáčky od Syntraxu? Zní to jako solidní úlet, tolik bílkovin a chutná to jak džus.. Docela mě to láká vyzkoušet..

mel sem osvezujici karibik..je to jak pinakolada..jeste mam jahodu a kiwi a tresen..pristi objednavku pridam dalsi...rozhodne jsou fajnovy a nepoblijes se z toho..
nanobeast

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

KillBat napsal:
Teďka jsem ochutnal Myofusin vanilku (obyč bez hydra) a oproti vanilce wpc 80 od extrifitu, mi přijde sladší a hlavně je taková krémovější (měl sjem 1,5 odměrky v asi 200ml vody).Takže chutově spokojenost (jen mi přijde lehounce hořkej dojest).

extrifit vanilku neumi..long 80 vanilka je tragicka..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

teď to nemyslím nijak zle - žádný produkt od nich jsem nezkusil - které příchutě teda umí ?
redis

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zdravím, dával jsem všude možně "testy proteinů" "test protein" a tak, ale nikde jsem to nenašel, mám pocit, že ty testy měli být snad minulý týden, neprošvihl jsem to? je to někde už?

Jo a chtěl bych se zeptat jaký máte názor na WPC 80 chutě, já mám teďka čokoládu, ale spíš chutná jako sladší kafe nebo kakao:) s mlekem je to docela dobry, ale s vodou nic moc:)
Chtěl sem vyzkoušet banán, je to v poho?
(sháním protein do "dietního" období, neberu po treninku gainer, ale protein jenom na ochranu svaloviny ... a po cca 30-60 minutach mam normal jidlo, premyslim, jestli nehodit treba mensi protein i se sachrama radsi nebo naopak vetsi protein, ale zatim mi teda ten normal vyhovuje, ikdyz teda se mi zda, ze s mlekem na noc je to dost na prd a poleze to do tuku)

predem mockrat dekuji za odpoved:)
Pavelito

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 4:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Teď piju Pharma whey banán, a šel bych být tebou do něj
Draper

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

citace:
..Cca rok zpět jsem si koupil mutant mass v jahodě a po 3,5 snědených kilech (z 6,8kg) to šlo do koše, protože pak jsem to do sebe lil z donucení.. Za to čoko je celkem fajn.. Víš, radši se pořádně zeptám, než pak koupit něco fakt hnusnýho, co akorát vyhodím..

Ja teda jako nevim, ale ten mutant jsi jiste nemel proto, aby sis na nem pochutnaval, ale za nejakym jinym ucelem cili v tomto pripade doplneni cukru po treninku a pochobuji, ze to bylo tak strasne a nedalo se to vydrzet, ze jsi to musel vyhodit, to mne pripada prehnane. Mne osobne by bylo uplne jedno, jak by to chutnalo, hlavne ze to splni svuj ucel. Neco jineho jsou pro me proteiny
, ktere piju (pil jsem) za ucelem chuti a tam uz jsem opravdu vybiravy a jsem schopnej ho vyhodit a nebo v lepsim pripade prodat:) , pokud by nesplnoval nektery z mych hlavnich pozadavku.

Jak jsem psal, zkus ten cokoladovej Myifusion, tim myslim, ze neprohloupis a co tak vsude mozne ctu a slysim, tak vicemene chvala.
MiKra

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
citace:
..Cca rok zpět jsem si koupil mutant mass v jahodě a po 3,5 snědených kilech (z 6,8kg) to šlo do koše, protože pak jsem to do sebe lil z donucení.. Za to čoko je celkem fajn.. Víš, radši se pořádně zeptám, než pak koupit něco fakt hnusnýho, co akorát vyhodím..

Ja teda jako nevim, ale ten mutant jsi jiste nemel proto, aby sis na nem pochutnaval, ale za nejakym jinym ucelem cili v tomto pripade doplneni cukru po treninku a pochobuji, ze to bylo tak strasne a nedalo se to vydrzet, ze jsi to musel vyhodit, to mne pripada prehnane. Mne osobne by bylo uplne jedno, jak by to chutnalo, hlavne ze to splni svuj ucel. Neco jineho jsou pro me proteiny
, ktere piju (pil jsem) za ucelem chuti a tam uz jsem opravdu vybiravy a jsem schopnej ho vyhodit a nebo v lepsim pripade prodat:) , pokud by nesplnoval nektery z mych hlavnich pozadavku.

Jak jsem psal, zkus ten cokoladovej Myifusion, tim myslim, ze neprohloupis a co tak vsude mozne ctu a slysim, tak vicemene chvala.

No řeknu to jinak..Máš pravdu, že ty suplementy mají svůj účel, ale ládovat do sebe něco, co ti už na začátku nechutná a máš před sebou ještě 7 kilo, není nic příjemného, navíc jsme v 21 století a tak to, co je silný ( hodně B nebo S, podle toho co člověk vybírá ) neznamená že to musí chutnat k zeblití.. Já se v tomhle směru poučil..
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 6:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

vše je to o penězích - když jich máš málo i sušený bílky dobrý - pokud chceš dělat něco na výkonostní úrovni, tak je chuť taky až poslední parametr...pokud jsi o všem kondičák - tak to je s chutí jiná - pak platí úvod tohoto postu
KillBat

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 7:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlift napsal:
teď to nemyslím nijak zle - žádný produkt od nich jsem nezkusil - které příchutě teda umí ?

Long 80 banán-jahoda super,půjdu do něj příště znova.
jiri733

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 9:06 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

redis napsal:
zdravím, dával jsem všude možně "testy proteinů" "test protein" a tak, ale nikde jsem to nenašel, mám pocit, že ty testy měli být snad minulý týden, neprošvihl jsem to? je to někde už?

Jo a chtěl bych se zeptat jaký máte názor na WPC 80 chutě, já mám teďka čokoládu, ale spíš chutná jako sladší kafe nebo kakao:) s mlekem je to docela dobry, ale s vodou nic moc:)
Chtěl sem vyzkoušet banán, je to v poho?
(sháním protein do "dietního" období, neberu po treninku gainer, ale protein jenom na ochranu svaloviny ... a po cca 30-60 minutach mam normal jidlo, premyslim, jestli nehodit treba mensi protein i se sachrama radsi nebo naopak vetsi protein, ale zatim mi teda ten normal vyhovuje, ikdyz teda se mi zda, ze s mlekem na noc je to dost na prd a poleze to do tuku)

predem mockrat dekuji za odpoved:)

Tak já můžu porovnat banán od Nutrendu Whey Core s banánem od Extrifitu WPC 80 - oba mám doma. Podle mě je chuťově lepší WPC a navíc mě vadí u Whey Core ten hořký konec.
redis

PříspěvekZaslal: ne duben 10, 2011 9:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

díky moc, už ke mně jde banán WPC 80 :) snad to bude dobrý .)
nanobeast

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 12:14 am    Předmět: Odpovědět s citátem

nejlepsi banan co sem mel..laktofit 65ka
MOOG

PříspěvekZaslal: po duben 11, 2011 3:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak u WPC 80 je jednoznacne nejlepsi nova sarze cokolady, jahoda je taky skvela... Ted se chystam vyzkouset tu novou boruvku...
http://kulturistika.ronnie.cz/c-8896-nove-vynikajici-prichute-professional-wpc-80.html

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 200, 201, 202 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: