|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Moocha

|
Zaslal: so duben 23, 2011 9:59 am Předmět: |
|
|
To dávkování mi přijde dost pochybné..
EDIT: Jakou příchuť jsi měl? A jak šmakoval? Dost mě to zajmá
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
| Moocha napsal: | To dávkování mi přijde dost pochybné..
EDIT: Jakou příchuť jsi měl? A jak šmakoval? Dost mě to zajmá |
to je na mě ?
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:01 am Předmět: |
|
|
tez sem ted dojedl whey core a objednal sem optimum cookies , uvidime
|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:05 am Předmět: |
|
|
| kubaz napsal: |
tez sem ted dojedl whey core a objednal sem optimum cookies , uvidime |
jojo taky pujdu asi do cookies :-) profil amin má celkem vpohodě a v zahranici je mezi nejprodavanejsima, uvidime..
|
|
| nahoru |
|
 |
kubaz

|
|
| nahoru |
|
 |
jadek

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so duben 23, 2011 10:24 am Předmět: |
|
|
| eSko napsal: |
EDIT: Smartlabs Chow čokoláda. Nevěděl jsem k čemu tu chuť přirovnat, ale dal jsem ochutnat včera přítelkyni a řekla, že to jsou jasný karlovarský čokoládový oplatky a má pravdu. Ve vodě jak oplatky, v mléce jak oplatky řízlé čokoládovým shakem. |
Drive jsem chow nebo tasty kupoval celkem dost, ale uz tenkrat mne prisly hodne malo sladke a ted tam jeste prestaly cpat umela sladidla, tak je to pry jeste mene sladsi, ale jinak treba ta oriskova cokolada po doslazeni docela luxus. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
KillBat
|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:06 am Předmět: |
|
|
Extrifit čoko-kokos ve vodě mňamka.Musí se fakt dodržovat ředění jinak je to oslazená obarvená voda.V studeným mlíce ó můj bože  Jinak nějakou stránku dozadu byla diskuze,jestli jsou výrobky od Extrifit kvalitní.Josu teda nebo ne?
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:35 am Předmět: |
|
|
| KillBat napsal: | Extrifit čoko-kokos ve vodě mňamka.Musí se fakt dodržovat ředění jinak je to oslazená obarvená voda.V studeným mlíce ó můj bože Jinak nějakou stránku dozadu byla diskuze,jestli jsou výrobky od Extrifit kvalitní.Josu teda nebo ne? |
Koupil jsem si WPC 80 a mě právě přišel ten čoko-kokos docela dobrý, ale na konci mám v puse takovou pachuť z toho kokosu, což mi absolutně zkazilo dojem..A na to jak každý miluje čokoládu, taky nic moc, dost umělá chuť a vůbec mě to nezaujalo, ale banán to je luxus, ve vodě absolutně super a v mléce těžko rozeznatelný od banánového koktejlu..
Jestli bude další nákup WPC tak jasnos los banános..
Ale pak zkusím zas jiný protein..
A co se týče sáčků od Nectaru, tak jsem si koupil jahoda kiwi a od džusu to má kurva daleko.. Někomu to chutná třea, ale pro mě docela solidní humus.. _________________ ..
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po duben 25, 2011 7:55 am Předmět: |
|
|
Zkusil jsem take WPC 80 příchuť banán,jahoda,boruvka,chuť velmi přijatelná ale Instant Whey (malina)od Reflexu to je jiná kapitola.
Vcelku mile mě překvapil Multipower - FORMULA 80 Evolution!!!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:23 am Předmět: |
|
|
| MiKra napsal: | A co se týče sáčků od Nectaru, tak jsem si koupil jahoda kiwi a od džusu to má kurva daleko.. Někomu to chutná třea, ale pro mě docela solidní humus.. |
Jestli máš ještě další sáčky, zkus je do hodně (ale opravdu hodně) ledové vody a nebo třeba i s ledem... Já míval oblíbenou příchuť "crystal sky", v normální vodě byla všelijaká, s ledem to ale bylo opravdu hodně dobré...
|
|
| nahoru |
|
 |
MiKra

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: po duben 25, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
ledova voda na nectar to je zaklad.. jinak ta jahoda kiwi je ta vic povedena..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 25, 2011 9:11 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | Zkusil jsem take WPC 80 příchuť banán,jahoda,boruvka,chuť velmi přijatelná ale Instant Whey (malina)od Reflexu to je jiná kapitola.
Vcelku mile mě překvapil Multipower - FORMULA 80 Evolution!!! |
Jakou prichut jsi mel? Ja jich vyzkousel hodne (tady v nabidce v e-shopu myslim nejsou zdaleka vsechny) a jsou to vazne chutovky. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: po duben 25, 2011 1:18 pm Předmět: |
|
|
Draper : FORMULA 80 Evolution : příchuť borůvka a teď se chystám na pistácii,opravdu mě ten protein velmi překvapil,rozpustnost hustota a chuť vynikající,doporučuji všem tento vícesložkový protein vyzkoušet!
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|