|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 13, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 13, 2009 10:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: so červen 13, 2009 10:54 am Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | Sacharide:vazne??? u me to totiz docela boduje ale treba ty si kupujes lepsi dobroty | no cesky proteiny si nekupuju , to je fakt , protoze vecinou nesplnujou ani ten zakladni pozadavek , aby se to dobre rozpoustely ...
|
|
| nahoru |
|
 |
ripperr

|
Zaslal: so červen 13, 2009 11:01 am Předmět: |
|
|
[/quote] no cesky proteiny si nekupuju , to je fakt , protoze vecinou nesplnujou ani ten zakladni pozadavek , aby se to dobre rozpoustely ...[/quote]
tak s tým by som velmi nesúhlasil..totiž Smartlabs aj Promil sú ako aj chutovo tak aj rozpustnostou dobré , kvalitné...poslednú dobu kupujem len tie a som spokojný
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: so červen 13, 2009 11:03 am Předmět: |
|
|
ono je trochu zavadejici tvrdit..cesky protein..kdyz syrovatku berou ze zahranici..jak Smartlabs,tak Extrifit..Promil by ji mel mit svou
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzunk
|
Zaslal: so červen 13, 2009 11:04 pm Předmět: |
|
|
Ahoj mate nekdo zkusenosti s Pharma Blend 6 HR od PhD Nutrition? Zajima me chut oproti matrixu a pure whey od championa.
|
|
| nahoru |
|
 |
Qwake

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:17 am Předmět: |
|
|
| Dzunk napsal: | | Ahoj mate nekdo zkusenosti s Pharma Blend 6 HR od PhD Nutrition? Zajima me chut oproti matrixu a pure whey od championa. |
Mám vanilku a čekal jsem od toho více. Dá se to pít, ale "lahodné" to není.
|
|
| nahoru |
|
 |
Aivosh

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 8:30 am Předmět: |
|
|
| Dzunk napsal: | | Ahoj mate nekdo zkusenosti s Pharma Blend 6 HR od PhD Nutrition? Zajima me chut oproti matrixu a pure whey od championa. |
mel sem matrix cokolada, mam pharm blend 6hr cokolada a rek bych, ze je to o neco lepsi. dle mych osobnich chutovych bunek :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzunk
|
Zaslal: ne červen 14, 2009 9:07 am Předmět: |
|
|
a jaka je rozpustnost? ja se prave rozhoduju mezi matrixem pharma blendem a pure whey od champion a nemuzu se rozhodnout... chutove maj byt udajne vsechny dobry, jen nevim jak je to s tim postupnym uvolnovanim, jestli to tak doopravdy je nebo je to jeden z dalsich reklamnich triku....
|
|
| nahoru |
|
 |
Aivosh

|
Zaslal: ne červen 14, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
| Dzunk napsal: | | a jaka je rozpustnost? ja se prave rozhoduju mezi matrixem pharma blendem a pure whey od champion a nemuzu se rozhodnout... chutove maj byt udajne vsechny dobry, jen nevim jak je to s tim postupnym uvolnovanim, jestli to tak doopravdy je nebo je to jeden z dalsich reklamnich triku.... |
championa sem nemel, postupne uvolnovani ti tady tezko nekdo kompetentne vysvetli, ze se dle nej ten protien uvolnoval postupne :-)
matrix se mi dycky rozpustil perfektne a nepenil. pharma taky nepeni,ale uplne se nerozpusti. ale me se zda, ze se nerozpusti spis naky pevny slozky, ktery k tomu ani urceny nejsou,ale je to laicky nazor. kazdopadne je to jemnej prach, kterej vypijes v pohode, zadny hrudky tam nejsou.
ja jsem spokojenej.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzunk
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzunk
|
Zaslal: čt červen 18, 2009 7:31 pm Předmět: |
|
|
hele a prosimte jak tzo mixujes ten pharma blend? Na obalu je totiz napsaNY 2 NABERACKY DO 300ML ale to se mi zda strasne moc... je to takovy hrozne husty...
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: čt červen 18, 2009 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Dzunk napsal: | | hele a prosimte jak tzo mixujes ten pharma blend? Na obalu je totiz napsaNY 2 NABERACKY DO 300ML ale to se mi zda strasne moc... je to takovy hrozne husty... |
tak co treba zkusit 400ml? _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Aivosh

|
Zaslal: čt červen 18, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
| Dzunk napsal: | | hele a prosimte jak tzo mixujes ten pharma blend? Na obalu je totiz napsaNY 2 NABERACKY DO 300ML ale to se mi zda strasne moc... je to takovy hrozne husty... |
davam dve naberacky a 70-80 gramu glukopuru do 700 ml vody po trenalu.
ono to zustava husty furt.
|
|
| nahoru |
|
 |
Dzunk
|
Zaslal: ne červen 21, 2009 12:48 pm Předmět: |
|
|
tyo ale to se neda pit.. zlatej promil xD
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|