|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Pavelito

|
|
| nahoru |
|
 |
nanobeast
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:41 am Předmět: |
|
|
V mlece je to opravdu diametralni rozdil...v nicem jinem uz to ani nepiju...
A ano muj prvni dojem ve vode byl taky ve stylu "no ty kravo to si nekdo dovoli pustit neco takoveho na trh pod nazvem kakao-coko"...jahoda je o neco malo lepsi
|
|
| nahoru |
|
 |
Saint-Jimmy
|
Zaslal: pá květen 27, 2011 11:44 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Hel

|
Zaslal: pá květen 27, 2011 3:42 pm Předmět: |
|
|
No co, co, tak jsem asi poněkud rozmlsanější, ale mně to zkrátka přišlo naprosto otřesné, a to jinak proti Nutrendu obecně nic nemám. Whey Core 100 čokoláda mi vysloveně chutná a Mass Gain 14 je přímo lahůdka (gainery pochopitelně bývají chutnější), ale toto je přímo hvězda. Konkrétně vanilkový. Když se do něj přidají dvě, tři "živé" jahody, nemá chybu.
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:25 am Předmět: |
|
|
Co ten Pure Whey od Championa,jsou někde výsledky kontroly,rád bych ho zakoupil a nevím na čem jsem...
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 28, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Co ten Pure Whey od Championa,jsou někde výsledky kontroly,rád bych ho zakoupil a nevím na čem jsem... |
Stále jen u mě... Dělám, co mohu... ale nějak ve všem plavu...
|
|
| nahoru |
|
 |
AniCitronAniBanan
|
Zaslal: so květen 28, 2011 11:34 am Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | vejdy napsal: | | Co ten Pure Whey od Championa,jsou někde výsledky kontroly,rád bych ho zakoupil a nevím na čem jsem... |
Stále jen u mě... Dělám, co mohu... ale nějak ve všem plavu... |
copak, nevyšlo něco podle představ výrobců a prodejců , jako například nejslavnější vítěz testu chuti
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 28, 2011 11:38 am Předmět: |
|
|
Z českých věcí byly v rozborech Nutrend (Whey Core a 100 % Whey) a Extrifit (WPC 80) a oba měly o maličko více proteinů, než je uvedeno na etiketě... tzn. na stupnici od 1 do 5 jako ve škole mají nezpochybnitelnou jedničku.
Jen prostě nemám čas dopsat ten článek...=/
|
|
| nahoru |
|
 |
vejdy

|
Zaslal: so květen 28, 2011 12:13 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | | vejdy napsal: | | Co ten Pure Whey od Championa,jsou někde výsledky kontroly,rád bych ho zakoupil a nevím na čem jsem... |
Docela mě to překvapilo,jelikož jsem bral Pure Whey (příchuť vanilka) delší dobu a byl jsem moc spokojenej,chuť složení rozpustnost atd.. vynikajicí.
Tak mě zajimají ty vysledky,asi to vypadá že si připlatím a koupím Instant Whey (Reflex Nutrition).
děkuji za info!
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so květen 28, 2011 2:19 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Z českých věcí byly v rozborech Nutrend (Whey Core a 100 % Whey) a Extrifit (WPC 80) a oba měly o maličko více proteinů, než je uvedeno na etiketě... tzn. na stupnici od 1 do 5 jako ve škole mají nezpochybnitelnou jedničku.
Jen prostě nemám čas dopsat ten článek...=/ |
Az tak nechapu proc se davaji do testu cesti vyrobcim, kde je vic nez jasne, ze udaje na etikete budou souhlasit s obsahem baleni, jelikoz jsou prisne kontrolovani statem, narozdil od zahranicnich vyrobcu, kteri dovazi kde co, na obal uvadeji nesmysly, ale zrejme se to dobre prodava, takze proc si kazit ksefty. Viz zmineny Pure Whey od Championu, kde uz pred casem prosakovaly napovrch skutecnosti o ne uplne nejlepsi kvalite, opet se spise jedna o protein urceny zakaznikum preferujici chut, kterych je na trhu prevazna vetsina, cili dobra prodejnost, a opet, proc si kazit ksefty. Je "zajimave", ze vysledky testu jsou uvedeny pouze u produktu, kterym vysledky neublizi (az na Dynatize ktery zrejme nemel nejlepsi benefit program pro obchodni partnery nebo byl hacek zrejme jinde), snad kazdy kdo se o slozeni proteinovych doplnku zajima by vytipoval produkty, ktere by mohli byt pro test opravdu zajimave (ikdyz obsah bilkovin je pro komplexni porovnani kvality proteinu znacne zavadejici) , kontretne Champion byla trefa do cerneho, verim ze kdyby testy vysly pozitivne, jiz davno by se odpublikovaly a na prodejnach udelaly poradne skladove zasoby....
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 28, 2011 3:23 pm Předmět: |
|
|
| vejdy napsal: | | Ronnie napsal: | | vejdy napsal: | | Co ten Pure Whey od Championa,jsou někde výsledky kontroly,rád bych ho zakoupil a nevím na čem jsem... |
Docela mě to překvapilo,jelikož jsem bral Pure Whey (příchuť vanilka) delší dobu a byl jsem moc spokojenej,chuť složení rozpustnost atd.. vynikajicí.
Tak mě zajimají ty vysledky,asi to vypadá že si připlatím a koupím Instant Whey (Reflex Nutrition).
děkuji za info! |
jo to udelas tu nejlepsi vec, co muzes udelat a kup si rovnou deluxe _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: so květen 28, 2011 3:40 pm Předmět: |
|
|
| Ronnie napsal: | Z českých věcí byly v rozborech Nutrend (Whey Core a 100 % Whey) a Extrifit (WPC 80) a oba měly o maličko více proteinů, než je uvedeno na etiketě... tzn. na stupnici od 1 do 5 jako ve škole mají nezpochybnitelnou jedničku.
Jen prostě nemám čas dopsat ten článek...=/ |
To by me zajimalo, kolik je v tech ceskych proteinech narvano kolagenu, sojove bilkoviny a podobnych veci. Ono je sice hezke, ze maji vic bilkovin, ale jakeho puvodu ta bilkovina, to uz se netstuje. Mozne znehodnoceni bilkoviny zpusobem zpracovani je dalsi vec. Osobne ale tem ceskym proteinum verim vic nez tem americkym, ktere tu na trhu jsou, ale ktere Ameriku v zivote nevideli :), i presto ze na etikete je casto napsano ze jsou v USA vyrobeny. Tam bych to skutecne slozeni (nikoliv deklarovane) ani radeji videt nechtel, kdybych je pravidelne uzival. _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:08 pm Předmět: |
|
|
| petr616 napsal: | | Az tak nechapu proc se davaji do testu cesti vyrobcim, kde je vic nez jasne, ze udaje na etikete budou souhlasit s obsahem baleni, jelikoz jsou prisne kontrolovani statem, narozdil od zahranicnich vyrobcu.... |
Protože jsem vybíral nejprodávanější proteiny a to minimálně dva z těch tří zmíněných jsou.
| petr616 napsal: | | Viz zmineny Pure Whey od Championu, kde uz pred casem prosakovaly napovrch skutecnosti o ne uplne nejlepsi kvalite, opet se spise jedna o protein urceny zakaznikum preferujici chut, kterych je na trhu prevazna vetsina, cili dobra prodejnost, a opet, proc si kazit ksefty. |
Ty informace "prosakovaly" ode mě, tzn. hláška "proč si kazit kšefty" je dosti nepravdivá a značně nefér.
| petr616 napsal: | | Je "zajimave", ze vysledky testu jsou uvedeny pouze u produktu, kterym vysledky neublizi (az na Dynatize ktery zrejme nemel nejlepsi benefit program pro obchodni partnery nebo byl hacek zrejme jinde)... |
Není pravda, na Dymatize máme podmínky vcelku exkluzivní, vzhledem k tomu, z jakého zdroje ho nakupujeme. Totéž platí o Pure Whey, který (doufám) půjde také tam, kam si zaslouží...
| petr616 napsal: | | ...snad kazdy kdo se o slozeni proteinovych doplnku zajima by vytipoval produkty, ktere by mohli byt pro test opravdu zajimave... |
Asi proto jsem tu nedávno dával topic, kde jsem se ptal, co chcete otestovat a nějaké věci z návrhů (třeba Scitec 100 % Professional) tam potom i skutečně dal.
| petr616 napsal: | | ...verim ze kdyby testy vysly pozitivne, jiz davno by se odpublikovaly a na prodejnach udelaly poradne skladove zasoby.... |
To věříš špatně, protože jediná věc, na které to visí, je můj čas... ale proč to opakovat po několikáté, když se stejně najde někdo, kdo za tím vším uvidí vždy něco jiného .
Update 1: Každopádně uznávám, měl jsem raději být ticho a přijít hned s článkem...
Update 2: Jenže kdybych to tak udělal, nikdo by na mě netlačil a článek by byl tak k Vánocům .
|
|
| nahoru |
|
 |
petr616
|
Zaslal: so květen 28, 2011 4:39 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: |
To by me zajimalo, kolik je v tech ceskych proteinech narvano kolagenu, sojove bilkoviny a podobnych veci. Ono je sice hezke, ze maji vic bilkovin, ale jakeho puvodu ta bilkovina, to uz se netstuje.... |
No tak to me osobne taky, ale tak co chces kupovat, zlata dobra stara Pharma, te sem veril, a nemela chybu. Ted jsem se dal na Promil 80, pres svoje mouchy bych rad uveri, ze se svym slozenim (ne chuti ani konzistenci) jedna o kvalitni cesky protein, ale jak se dostanou na hodnotu 1,7g tuky na 100g by me teda fakt zajimalo, kdyz to neni zadnej izolat, ale klasiky mikrofiltrovanej koncentrat, to me nekdo vysvetlete...
Jinak jsem zvedavej kolik bude stat ten novej Native Whey od Reflexu, tam si myslim, ze clovek co se kvality tyce sahnout vedle nemuze, ale zadarmo to samozrejme neni....
|
|
| nahoru |
|
 |
L@dis
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|