|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
A nemel si treba jinej?Protoze tenhle 100% Whey Protein Isolate je naprosto v pohode
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:57 pm Předmět: |
|
|
| Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vokr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
Osobně bych si ATP nekoupil, ale proti gustu...
Chuť sice není rozhodující, ale co si budeme povídat, když máš pít 3x denně něco, co způsobuje od první dávky dávící reflex, tak jde hrdinství stranou |
Jo tak to mě ho ve fitku nabídl jako balík s creatinem za 1000,- tak sem to vzal. Když sem ho pak nasypal do shakeru a zalil tak se ani nerozpustil a shaker sem od toho celej zasral. jo a ta chut: bláto je lepší |
tak mas asi sejkr na hovno me se rozpousti uplne normalne a chutna taky dobre..nechapu,co to sem chodi za primadony,ze jim tohle nejede...po vsech strankach dobrej a navic izolat...nejakej Extrifit se muze jit houpat...slozenim na ATP nema ani nahodou a o cene nemluve | kupovat si protein od ATP , kdyz muzu mit za stejny , ba dokonce mensi penize opravdu dokonale instantni a chutove naprosto bezchybnej Champion je trochu ujety |
vyrabi ho MegaPro..to je sesterska firma ATP..do sacharidaku bych nesel..ale tento protein je naprosto v pohode...jak slozenim,cenou,chuti i rozpustnosti takze nevim co je zde ujeteho...mozna ,az se udelaji testy na dalsi proteiny z USA,tak si zde vsichni zacnou rvat vlasy
PS:ukaz mi protein se stejnym slozenim za nizssi cenu
|
|
| nahoru |
|
 |
Sacharidacek
(ban)

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 5:59 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | | Sacharidacek napsal: | | Iron.Pumping napsal: | | Vokr napsal: | | CIZOPASNIK napsal: | Iron.Pumping:
Osobně bych si ATP nekoupil, ale proti gustu...
Chuť sice není rozhodující, ale co si budeme povídat, když máš pít 3x denně něco, co způsobuje od první dávky dávící reflex, tak jde hrdinství stranou |
Jo tak to mě ho ve fitku nabídl jako balík s creatinem za 1000,- tak sem to vzal. Když sem ho pak nasypal do shakeru a zalil tak se ani nerozpustil a shaker sem od toho celej zasral. jo a ta chut: bláto je lepší |
tak mas asi sejkr na hovno me se rozpousti uplne normalne a chutna taky dobre..nechapu,co to sem chodi za primadony,ze jim tohle nejede...po vsech strankach dobrej a navic izolat...nejakej Extrifit se muze jit houpat...slozenim na ATP nema ani nahodou a o cene nemluve | kupovat si protein od ATP , kdyz muzu mit za stejny , ba dokonce mensi penize opravdu dokonale instantni a chutove naprosto bezchybnej Champion je trochu ujety |
vyrabi ho MegaPro..to je sesterska firma ATP..do sacharidaku bych nesel..ale tento protein je naprosto v pohode...jak slozenim,cenou,chuti i rozpustnosti takze nevim co je zde ujeteho...mozna ,az se udelaji testy na dalsi proteiny z USA,tak si zde vsichni zacnou rvat vlasy | kazdej to ma jinak , ale me jde o perfektni rozpustnost a kdyz si aj pochutnam , ja se na to dokonce tesim ... Tohle sem nezazil u zadneho jineho proteinu , dycky tam bylo neco co mi nesedlo
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:00 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:04 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Vokr

|
Zaslal: st červenec 15, 2009 6:05 pm Předmět: |
|
|
| Iron.Pumping napsal: | to u me tenhle protein splnuje... mel jsi ho?Jinak u me je stale jednickou Laktofit 65... | Si piš že sem ho měl jinak bych ho takle zle neposuzoval. Já mám po treninku ještě takovej ten prázdnej žaludek a když bych tohohle pozřel moc dopadlo by to špatně
|
|
| nahoru |
|
 |
Dave.6
|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 8:16 pm Předmět: |
|
|
Zdravim, chtel jsem poprosit o radu, chci si koupit svuj prvni protein. Cvicim nejakych par mesicu, ze zacatku jela vaha hezky nahoru a bylo to videt, ted me pripada, ze uz se to tolik nehybe. Zeru kazdy den co to jde vetsinou kureci maso, testoviny, rano vlocky atd atd takze bych to mel spis jen jako doplnek. Jde o to ze vazim 90 kg na 194 cm, takze na takovou vahu je toho jidla potreba fakt dost. Objemovej trening 3x tydne.
Potreboval bych poradit co koupit. O kreatinu zatim nepremyslim na to cvicim jeste kratkou dobu a nemam vyuzite jine moznosti, jako treba ten protein.
Nevim proc, ale zamlouva se me firma Vitalmax tak bych prvni zkusil asi 70% protein od nich v saccich. Je to ok? A pak jsem se chtel zeptat zda k tomu nevzit nejaky sacahridak / gainer? Jelikoz bych rekl ze by se me hodilo doplnit jak bilkoviny tak sacahridy, ted bez doplnku sezeru 180 g bilkovin, 450 sachru, a tuky snad kolem tech 50 g mozno do 100 g. Jde o to, ze kdyz nezeru tak neriberu ani gram, vsechno splaim a pribiram jen tezko, ale nacpat do sebe to jde. Cena je me jedno.
Diky za rady
|
|
| nahoru |
|
 |
lejzr
|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 8:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Serj
|
Zaslal: ne červenec 19, 2009 8:34 pm Předmět: |
|
|
| Dave.6 napsal: | Zdravim, chtel jsem poprosit o radu, chci si koupit svuj prvni protein. Cvicim nejakych par mesicu, ze zacatku jela vaha hezky nahoru a bylo to videt, ted me pripada, ze uz se to tolik nehybe. Zeru kazdy den co to jde vetsinou kureci maso, testoviny, rano vlocky atd atd takze bych to mel spis jen jako doplnek. Jde o to ze vazim 90 kg na 194 cm, takze na takovou vahu je toho jidla potreba fakt dost. Objemovej trening 3x tydne.
Potreboval bych poradit co koupit. O kreatinu zatim nepremyslim na to cvicim jeste kratkou dobu a nemam vyuzite jine moznosti, jako treba ten protein.
Nevim proc, ale zamlouva se me firma Vitalmax tak bych prvni zkusil asi 70% protein od nich v saccich. Je to ok? A pak jsem se chtel zeptat zda k tomu nevzit nejaky sacahridak / gainer? Jelikoz bych rekl ze by se me hodilo doplnit jak bilkoviny tak sacahridy, ted bez doplnku sezeru 180 g bilkovin, 450 sachru, a tuky snad kolem tech 50 g mozno do 100 g. Jde o to, ze kdyz nezeru tak neriberu ani gram, vsechno splaim a pribiram jen tezko, ale nacpat do sebe to jde. Cena je me jedno.
Diky za rady | přijmaš denně dost bílkovin, tak si nejsem jist zda je ten protein tak nutný. Já bych to zatím zkoušel bez něj a na gainer se vykašli, si kup maltodextrin a dávej po treninku.
To proč už nepřibíráš na váze, je proto, že žereš málo sachru, přidej 100g případně víc dle potřeby. to je sáček rýže denně navíc, což mi na chlapa co váži 90kg nepříde moc :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Spazik

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 9:29 am Předmět: |
|
|
Protein v sáčcích nekupuj, jsou to zbytečně vyhozený prachy, je to skoro 2x dražší, než sypanej protein v pixle...
180gr bílkovin ze stravy je dost, takže spíš než protein bych asi šel do gaineru, že ti tu radí pytlik rejže navíc, to je sice hezký, ale podle mě je pohodlnější během dne tam mezi jídly kopnout 2x gainer šejk  , než se futrovat nějakou rejží navíc...
Konkrétní gainer vyber podle finančních možností :-) Ronnie má teď v akci https://obchod.ronnie.cz/s-2191-professional-gain-15.html
za 500,- 3kg gaineru podle mě lepší než nějakej maltodextrin...
Já mám teď https://obchod.ronnie.cz/s-85-laktofit-25-euro-gainer.html
a spokojenost maximální, obsahuje mimo jiné 6% kreatinu, dávám ho asi 100gr/den a leze to pěkně nahoru, i díky tomu kreatinu samozřejmě
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny HaRd
|
|
| nahoru |
|
 |
eSko
Naivka

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 11:23 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Protein v sáčcích nekupuj, jsou to zbytečně vyhozený prachy, je to skoro 2x dražší, než sypanej protein v pixle...
180gr bílkovin ze stravy je dost, takže spíš než protein bych asi šel do gaineru, že ti tu radí pytlik rejže navíc, to je sice hezký, ale podle mě je pohodlnější během dne tam mezi jídly kopnout 2x gainer šejk , než se futrovat nějakou rejží navíc...
Konkrétní gainer vyber podle finančních možností :-) Ronnie má teď v akci https://obchod.ronnie.cz/s-2191-professional-gain-15.html
a spokojenost maximální, obsahuje mimo jiné 6% kreatinu, dávám ho asi 100gr/den a leze to pěkně nahoru, i díky tomu kreatinu samozřejmě |
Jestli se řídíš i ve fitku tím, co je pohodlnější, tak přeji hodně štěstí. _________________ "Ti, kteří si myslí, že nemají čas na tělesná cvičení, si budou muset dříve či později najít čas pro nemoc." Edward Stanley
|
|
| nahoru |
|
 |
Iron.Pumping
(ban)
|
Zaslal: po červenec 20, 2009 11:24 am Předmět: |
|
|
| Spazik napsal: | Protein v sáčcích nekupuj, jsou to zbytečně vyhozený prachy, je to skoro 2x dražší, než sypanej protein v pixle...
180gr bílkovin ze stravy je dost, takže spíš než protein bych asi šel do gaineru, že ti tu radí pytlik rejže navíc, to je sice hezký, ale podle mě je pohodlnější během dne tam mezi jídly kopnout 2x gainer šejk , než se futrovat nějakou rejží navíc...
a spokojenost maximální, obsahuje mimo jiné 6% kreatinu, dávám ho asi 100gr/den a leze to pěkně nahoru, i díky tomu kreatinu samozřejmě |
ten kreatin se dava snad uz do vseho a pak se nekdo divi kdyz si ho koupi,ze mu nezabira....Přidaná vláknina příznivě ovlivňuje střevní trakt. Proteinová složka činí 15,6 % – 16,1 % (liší se podle příchuti). ..to je velmi zanedbatelne mnozstvi...to uz si mohu koupit rovnou samotnej maltodextrin a pridat k tomu Creapure monohydrat....vyjde to levneji
|
|
| nahoru |
|
 |
metlak

|
Zaslal: po červenec 20, 2009 11:36 am Předmět: maltodextrin |
|
|
Mozete mi prosim napisat nieco o tom maltodextrine? sice som si cosi vygooglil, ale zaujimalo by ma vase stanovisko, nazory a hlavne aj skusenosti... ake su vyhody uzivania, ci je badat aj nejake vysledky,... a chcem sa este spytat, pouzivanioe tohoto doplnku nema ziadne vedlajsie ucinky? Lebo sak stale si zvysovat hodnotu cukru v krvi, nie je to zdraviu skodlive?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|