PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 7:16 am    Předmět: 100 % Pure Whey Maxx Odpovědět s citátem

Máte někdo pls osobní zkušenost s aktuální týdenní akcí, 100 % Pure Whey Maxx? Cena mi příjde velmi dobrá, jen nevím jak je na tom se stravitelností, ať si nekoupím pixlu betonu..
Mám zatím ještě nenačatý WPC a dojíždím Nutrend, takže spíš bych nakřečkoval do zásoby.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
papaya

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 8:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten protein neznám, ale podle ceny bych usoudil, že to asi žádná bomba nebude.. Být tebou, tak bych vsadil na již ozkoušené věci.
Spashett

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:10 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja teda uz druhym tydnem jeduc Combat prichut čoko-arašídové máslo. Ano spravne, po procitani tohoto topicu jsem dosel k zaveru, ze pokud jsem ho jeste nevyzkousel tak neziju :D:D:D Moje dojmy:
Rozpusnost je skvela. Nekdo tu psal, ze rozmichavani lzickou v mlece dela hrudky ale tak to uz je trosku magorina. Dle me, kdyz to hodim do sejku a 5x s tim zatresu a mam naprosto rozpusteny protein ve vode nebo mlece se dle meho nazoru da nazyvat "skvela rozpustnost".. to ze tam neni ani naznak penivosti je take skvele.
Chut je skvela avsak prichut hodne zklamala. Tenhle protein ma pouze jednu vec spolecnou s arasidovym maslem a to je samolepka. Osobne jsem pomerne dost zavislej prave na arasidovem masle a tady neni ani spetka. Zkousel jsem nekolikrat proste v tom najit chotove nejaky naznak. OPRAVDU TAM NENI. Takze chut je proste takova cokolada, ktera nadruhou stranu stoji za pochvalu, chutna mi :)
Taky tu jiz nekdo psal a to me take prekvapilo, ze Combat je opravdu hodne sladky takyze si ho redim tak o 100ml vice vody nez s jinymi proteiny. Celkove hodnoceni z me strany urcite dobre, jen upozornuji na tu prichut. Jestli vas laka zkusit 'arasidove maslo'protoze to je neco co se tak casto v prichutich nevidi, tak to opravdu nema cenu kupovat a volil bych jinou prichut.
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 9:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Najdou se tu vubec lidi co neutracej prachy za suplementy ?

Me to prijde jako vyhozeny prachy, az budete platit hypoteku, energie, zivit manzelku a deti, mozna si reknete ze tech tisic, co slo za ty roky usetrit, by se zatracene hodily.

Ja posiluju od 1998 a nikdy sem si nic takoveho nekoupil, a sem v pohode )
cmtr2©®

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 10:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Me to prijde jako vyhozeny prachy, az budete platit hypoteku, energie, zivit manzelku a deti, mozna si reknete ze tech tisic, co slo za ty roky usetrit, by se zatracene hodily.

Hypotéka, manželka, děti.... Ne, ty skutečně nejsi normální
TS

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 11:02 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Judson napsal:

Jaký vyhozený prachy??
Zkusil sis to někdy spočítat než začneš tvrdit nějaký kraviny?
Třeba protein 2,2kg vanilka (81,3g bílkovin ve 100g) - 1788g bílkovin
Abys to načerpal z kuřecího třeba tak to vyjde na cca 8kg masa (22.5g bílkovin na 100g).
Cena proteinu - 1000kč
Cena 8kg kuřecího (160kč/kg) - 1280kč

O praktičnosti ani nemluvim!
Onďa.

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 11:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

eSko napsal:
Tak mám ten "slavnej" Combat, příchuť CnC a je to velice povedený, ale rozhodně bych tomu nedal plný počet bodů. Musim si ještě pohrát s ředěním, ale cítím tam trošičku jemnej syntetickej podkres. V mléce to bude bezchybný, ale ve vodě to není taková orgie, jakou bych čekal. Příště prubnu vanilku, ta většinou ukáže kvality lidí, kteří stojí za ochucováním proteinu.

Me dneska přišel Combat ve vanilce tak jsem ho hned vyzkoušel a musím říct že ta vanilka je opravdu dobrá :) nemůžu říct že jsem lepší nepil (kdysi jsem měl nějaký protejn co chutnal opravdu jako vanilk.zmrzlina ale co to bylo za značku už se nepamatuju). Rozpustnost parádní.. párkrát jsem s tím zahrkal a naprosto bez hrudek a pěnit to taky nepění takže spokojenst. :)
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

TS napsal:

Jaký vyhozený prachy??
Zkusil sis to někdy spočítat než začneš tvrdit nějaký kraviny?
Třeba protein 2,2kg vanilka (81,3g bílkovin ve 100g) - 1788g bílkovin
Abys to načerpal z kuřecího třeba tak to vyjde na cca 8kg masa (22.5g bílkovin na 100g).
Cena proteinu - 1000kč
Cena 8kg kuřecího (160kč/kg) - 1280kč

O praktičnosti ani nemluvim!

Jasne ze sem to pocital :

2 az 3 tvarohu denne - 75kusu za mesic - 825kc - 2250g bilkovin.

Ale je me jasny ze protejnaky davej vic nez jen samotny bilkoviny.
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 12:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak dvě kila měsičně navíc Tě snad nepoloží Judsone, ne?
Tohle nebyl dobrý příklad.
Lepší by byl 500 g pravé svíčkové denně:o)) To by i leasing na auto byl na jednou na skoro stejné úrovni:o)
Spashett

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i kdyby suplementy staly 10k a kureci maso 1k tak vubec nchapu, ze je nekdo schopnej s necim takovym vyjit. Nepripada ti to jako trosku povrchni?
to je stejny jak: jezdim MHD a to byste se divili kolik jsem usetril penez za benzin, vite kolik by za tech penez z a benzin bylo deti nebo zplacenejch hypek? Kdyz si vezmes treba muj pripad.. je mi 24, nemam pritelkyni, natoz deti, nemam hypoteku, nemam auto a penez mam akorat tak proc si nekoupit neco co chci.
a k tem tvarohum.. ja pouzivam denne oboje dvoje.. Neni podle me dobry prijimat bilkoviny 3x za den z proteinovyho napoje a to samy si myslim o tvarohu. takze kombinace . mas to za podobny prachy a hezky ruzny zdroje bilkovin.
---
spis me opravdu prekvapil ten post typu "ja to nedelam od 1998 tak nechapu proc to delate vy":D:D:D Ja zeru suplementy od roku 2003 a jsem taky v pohode.. :D
TS

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 12:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Beztak chtěl jen nějaký vzorky od Ronnieho
Judson

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 12:54 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Este do toho trochu zavrtam )

Třeba protein 2,2kg vanilka (81,3g bílkovin ve 100g) - 1788g bílkovin - 1000kc
A z tvarohu je 1788g v za cenu 655kc.

Takze rozdil cca 350kc , za rok 4200kc.

Samozrejme, kdyz se naskytne sance na nejakou super akci, treba kilo 75- 80% protejnu za treba 700kc, pak uz je to o necem jinym.
Spashett

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 12:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to uz by sis koupil i ty vid :D:D::D:D:D at se hypoteka zaplati sama :)
TS

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 1:03 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já bych prostě 3 tvarohy denně nežral a tečka, Ty živ manželu, já si připlatim 300,- za protein a život půjde dál.
dogeatdog

PříspěvekZaslal: čt březen 22, 2012 1:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak protein je IMHO asi to nejmenší zlo na peníze.. Já teď mimo protein a creatin nebaštím coby doplňky nic (plus maltodextrin po cvičení), a jde to pěkně. Svého času jsem valil "Full Profile", startéry typu Jack3d, rychlý protein, pomalý, gainer, glutamin, amina, BCAA, krealkalyn, tribulus, dvakrát týdně injekčně B12, zkoušel jsem všechno možné.. to letěly prachy :) výsledky byly ok, ale už bych se na to s odpuštěním vysral.
Kvalitní jídlo, kvalitní protein a spokojenost. Základní cviky, pyramidy, střídat cviky ať tělo dostává do držky ("Telo je treba šokůvať"... jestlipak víte, kdo to řekl?) a spokojenost.

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 326, 327, 328 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: