|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Hyppo
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 4:39 pm Předmět: Protein do diety |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 4:44 pm Předmět: |
|
|
Do diety bych žádný protein nebral. bílkoviny bych přijímal z masa, bílků apod.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 5:12 pm Předmět: |
|
|
No jo dneska jsem sezral 10x bilku a 300 g kurete na 0 S vlne. , a neni me to zrovna pri chuti.. tak takovej protein se muze hodit ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 5:24 pm Předmět: |
|
|
| Hyppo napsal: | No jo dneska jsem sezral 10x bilku a 300 g kurete na 0 S vlne. , a neni me to zrovna pri chuti.. tak takovej protein se muze hodit ne ? |
ne
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 5:55 pm Předmět: |
|
|
Deadlife, jaky mas duvod pro ne protein a co bys daval po treninku? Nejaky islat po treninku nebo i sacharidy na doplneni glykogenu nebo to az nasledujicim jidlem ?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 6:02 pm Předmět: |
|
|
| CZEBLADE napsal: | | Deadlife, jaky mas duvod pro ne protein a co bys daval po treninku? Nejaky islat po treninku nebo i sacharidy na doplneni glykogenu nebo to az nasledujicim jidlem ?! | V dietě? V dietě bych dal po tréninku maso a rýži.
Ještě před tím aminokyseliny...ty bych dávkoval už v průběhu tréninku. Osvědčilo se mi dávkovat BCAA cca 50 g / den.
|
|
| nahoru |
|
 |
Hyppo
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 6:30 pm Předmět: |
|
|
Po 50 g na den BCaaa bychom to meli na tyden , a bylo by to fuc..  asi to kupujes v kg balenich ne ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: čt březen 07, 2013 6:32 pm Předmět: |
|
|
| Hyppo napsal: | Po 50 g na den BCaaa bychom to meli na tyden , a bylo by to fuc.. asi to kupujes v kg balenich ne ? | To není tak hrozné s tou cenou. Pokud si dobře pamatuji, bylo to tak cca 50 tablet denně?
|
|
| nahoru |
|
 |
Bara

|
Zaslal: čt březen 07, 2013 6:48 pm Předmět: |
|
|
| Hyppo napsal: | Po 50 g na den BCaaa bychom to meli na tyden , a bylo by to fuc.. asi to kupujes v kg balenich ne ? |
Já třeba dávám taky hodně BCAA a fakt to kupuju v kilových baleních.
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 09, 2013 5:18 am Předmět: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
Ahoj, mám dotaz na Scitec v červené pixle, co je v eShopu právě v akci. Měl jste někdo v poslední době? Zvažuju koupi a nevím, jakou příchuť. Protože plánuji vzít 5000 g, nechci šlápnout vedle  .
Předem děkuji všem za případné sdílení referencí _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
karlkanas

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:06 am Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
| Johny.Fox napsal: | Ahoj, mám dotaz na Scitec v červené pixle, co je v eShopu právě v akci. Měl jste někdo v poslední době? Zvažuju koupi a nevím, jakou příchuť. Protože plánuji vzít 5000 g, nechci šlápnout vedle .
Předem děkuji všem za případné sdílení referencí |
Nejlepši proteein co jsem měl i stále mám ve všech ohledech , chutě mam oblibené - bilacoko jahoda, vanilka-med. Koupi rozhodne doporučuju :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: so březen 09, 2013 9:09 am Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Black Mamba
|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:02 pm Předmět: |
|
|
Mohl by mi někdo vysvětlit proč se někdy doporučuje protein cca 30 min po cvičení a ne hned?
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: so březen 09, 2013 7:46 pm Předmět: |
|
|
| Black Mamba napsal: | | Mohl by mi někdo vysvětlit proč se někdy doporučuje protein cca 30 min po cvičení a ne hned? |
Protože po tréninku bys měl doplnit hlavně rychlý sacharidy,ale pokud jsi v dietě a sacharidy si dovolit nemůžeš šoupneš tam protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
Veruš
|
Zaslal: so březen 09, 2013 8:02 pm Předmět: |
|
|
Někde jsem četla, že půl hodiny po cvičení nastává v těle "anabolické" okno, kdy je tělo schopné přijmout až dvojnásobné množství živin. Proteinem přerušíš katabolické procesy a nastartuješ regeneraci a růst svalů...asi tak nějak. Co je na tom pravdy těžko říct, nejsem odborník
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|