PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Hyppo

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 4:39 pm    Předmět: Protein do diety Odpovědět s citátem

Zdravím lidi rad bych se zeptal kterej protein bych mel brat do diety ? https://obchod.ronnie.cz/s-2196-professional-cfm-iso-90.html stacil by tento ? k tomu kupuji Bcaa od https://obchod.ronnie.cz/s-3787-bcaa-extreme-pure-xxl.html Dekuji za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 4:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Do diety bych žádný protein nebral. bílkoviny bych přijímal z masa, bílků apod.
Hyppo

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 5:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo dneska jsem sezral 10x bilku a 300 g kurete na 0 S vlne. , a neni me to zrovna pri chuti.. tak takovej protein se muze hodit ne ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyppo napsal:
No jo dneska jsem sezral 10x bilku a 300 g kurete na 0 S vlne. , a neni me to zrovna pri chuti.. tak takovej protein se muze hodit ne ?

ne
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 5:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Deadlife, jaky mas duvod pro ne protein a co bys daval po treninku? Nejaky islat po treninku nebo i sacharidy na doplneni glykogenu nebo to az nasledujicim jidlem ?!
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

CZEBLADE napsal:
Deadlife, jaky mas duvod pro ne protein a co bys daval po treninku? Nejaky islat po treninku nebo i sacharidy na doplneni glykogenu nebo to az nasledujicim jidlem ?!
V dietě? V dietě bych dal po tréninku maso a rýži.
Ještě před tím aminokyseliny...ty bych dávkoval už v průběhu tréninku. Osvědčilo se mi dávkovat BCAA cca 50 g / den.
Hyppo

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Po 50 g na den BCaaa bychom to meli na tyden , a bylo by to fuc.. asi to kupujes v kg balenich ne ?
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyppo napsal:
Po 50 g na den BCaaa bychom to meli na tyden , a bylo by to fuc.. asi to kupujes v kg balenich ne ?
To není tak hrozné s tou cenou. Pokud si dobře pamatuji, bylo to tak cca 50 tablet denně?
Bara

PříspěvekZaslal: čt březen 07, 2013 6:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Hyppo napsal:

Já třeba dávám taky hodně BCAA a fakt to kupuju v kilových baleních.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 5:18 am    Předmět: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

Ahoj, mám dotaz na Scitec v červené pixle, co je v eShopu právě v akci. Měl jste někdo v poslední době? Zvažuju koupi a nevím, jakou příchuť. Protože plánuji vzít 5000 g, nechci šlápnout vedle .

Předem děkuji všem za případné sdílení referencí
karlkanas

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 7:06 am    Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Ahoj, mám dotaz na Scitec v červené pixle, co je v eShopu právě v akci. Měl jste někdo v poslední době? Zvažuju koupi a nevím, jakou příchuť. Protože plánuji vzít 5000 g, nechci šlápnout vedle .

Nejlepši proteein co jsem měl i stále mám ve všech ohledech , chutě mam oblibené - bilacoko jahoda, vanilka-med. Koupi rozhodne doporučuju :)
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 9:09 am    Předmět: Re: Scitec 100 % Whey Professional Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
Johny.Fox napsal:

Nejlepši proteein co jsem měl i stále mám ve všech ohledech , chutě mam oblibené - bilacoko jahoda, vanilka-med. Koupi rozhodne doporučuju :)

Díky za doporučení, já se právě rozhodoval mezi Scitecem a Optimum nutrition, ale vzlhedem k atuální akci je volba jasná. Měl jsi třeba i banán nebo tu čoko-kokos nebo čoko-oříšek? Z těch příchutí mám vždy dilema
Black Mamba

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mohl by mi někdo vysvětlit proč se někdy doporučuje protein cca 30 min po cvičení a ne hned?
patrikdundych

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Black Mamba napsal:
Mohl by mi někdo vysvětlit proč se někdy doporučuje protein cca 30 min po cvičení a ne hned?

Protože po tréninku bys měl doplnit hlavně rychlý sacharidy,ale pokud jsi v dietě a sacharidy si dovolit nemůžeš šoupneš tam protein.
Veruš

PříspěvekZaslal: so březen 09, 2013 8:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Někde jsem četla, že půl hodiny po cvičení nastává v těle "anabolické" okno, kdy je tělo schopné přijmout až dvojnásobné množství živin. Proteinem přerušíš katabolické procesy a nastartuješ regeneraci a růst svalů...asi tak nějak. Co je na tom pravdy těžko říct, nejsem odborník

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 401, 402, 403 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: