|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
cored
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: po duben 01, 2013 8:48 pm Předmět: |
|
|
Prostě marshmelou nebo jak se to píše s kouskem čokolády mezi dvěmy oplatkami
|
|
| nahoru |
|
 |
jachym
|
Zaslal: út duben 02, 2013 11:22 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Prostě marshmelou nebo jak se to píše s kouskem čokolády mezi dvěmy oplatkami |
JJ, díky, ale to mi právě moc neřekne o tom jak to bude chutnat :D Marshmallows jsem měl jednou a nazval bych to "sladký cumel" :D Ale tim právě neřikám že to bude hnusný, jen mě zajímá jak co to třeba chutná, protein asi těžko bude chutnat jako oplatkočokoládomarshmallow :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: po duben 08, 2013 11:13 am Předmět: |
|
|
tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku, co se tyce chuti  hodne prijmena zmena od neochucenyho hydra
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po duben 08, 2013 11:20 am Předmět: |
|
|
Ja uz asi 3 mesice kupuju mic. casein a WPC, ciste surovinu v sackach po asi 360/kg.
Ve vode to chutna asi jako mouka s vodou, peni to, a obcas je tam nerozmichana hrudka.
Ale su spokojenej
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:36 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku, co se tyce chuti hodne prijmena zmena od neochucenyho hydra |
Konecne nekdo po me, kdo ho taky zkusil. Uz jsem mel 3 prichute coko, skorice a vanilka a nevim, kterej byl lepsi, vsechny byly vyborne. Blizsi hodnocenii jsem psal pred casem zde https://forum.ronnie.cz/post1017721.html?highlight=nesquik#1017721 _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: po duben 08, 2013 3:43 pm Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku, co se tyce chuti hodne prijmena zmena od neochucenyho hydra |
Lustereeee, stejný myšlenky před 2 hod jsem ho též objednal a jsem zvědavý, jaký bude. Složení se mi taktéž líbí, a i příchuť máme stejnou.
PS: chtěl jsem už klikat na Combat, ale řekl jsem si, že musím zkusit něco jiného _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 11:55 am Předmět: |
|
|
| Luster napsal: | | ...tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku... |
Cellucor - příchuť Peanut Butter+marshmallow
- kvalitní složení (2,5g laktózy na 100g, trávicí enzymy, 50% izolát...)
- publikovaná zkouška z laboratoře
- cena odpovídající kvalitě, není levný, ale existují i dražší proteiny
- jsem zvědavý, jak bude chutnat v kaši a v proteinové placce
Chuť: ve vodě velmi příjemná, není přeslazená - 8,5/10
Pěnivost: nulová, 10s třepání není zrovna málo :-) - 10/10
Konzistence: krémovější, v mléce bude o to hustší (nevyzkoušeno) - 9/10
Rozpustnost: žádné kousky či hrudky - 10/10
Stravitelnost: nevím, konzumace před 20min :-) ?/10
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 12:07 pm Předmět: |
|
|
Kdy ten Cellucor dáváte? Dá se i po tréninku? Vzhledem ke složení by to snad neměl být vůbec žádný problém. _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 1:07 pm Předmět: |
|
|
| Johny.Fox napsal: | | Luster napsal: | to bych rekl, ze je prave skoro idealni, pripadne klidne i pred treninkem, protoze stravitelnost je opravdu hodne dobra |
Našel jsem na """""""", že ho mají, zrovna mi došel Hydro od Extrifitu, pokud víš o lepší ceně jinde, budu jedině rád |
jestli jsi nekde nasel lepsi cenu, klikni na to pri objednavani a ronnie ti ho proda za tu lepsi _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
Luster

|
Zaslal: čt duben 11, 2013 1:08 pm Předmět: |
|
|
Johny.Fox: nikde levnejc neni  a smaz ten odkaz, nebo budes behem par vterin cenzurovanej
Peter Ustinov: tady zatim v nabidce neni..
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|