PROTEINY II.

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 558, 559, 560  Další

odeslat nové téma  Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II.  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> PROTEINY II.
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
cored

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 8:30 pm    Předmět: s Odpovědět s citátem

Je to oblíbené americke jídlo.Marshmalow mezi 2 grahamovima krekrama polite čokoladou tuším
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: po duben 01, 2013 8:48 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Prostě marshmelou nebo jak se to píše s kouskem čokolády mezi dvěmy oplatkami
jachym

PříspěvekZaslal: út duben 02, 2013 11:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Prostě marshmelou nebo jak se to píše s kouskem čokolády mezi dvěmy oplatkami

JJ, díky, ale to mi právě moc neřekne o tom jak to bude chutnat :D Marshmallows jsem měl jednou a nazval bych to "sladký cumel" :D Ale tim právě neřikám že to bude hnusný, jen mě zajímá jak co to třeba chutná, protein asi těžko bude chutnat jako oplatkočokoládomarshmallow :D
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 11:13 am    Předmět: Odpovědět s citátem

tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku, co se tyce chuti hodne prijmena zmena od neochucenyho hydra
Judson

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 11:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja uz asi 3 mesice kupuju mic. casein a WPC, ciste surovinu v sackach po asi 360/kg.
Ve vode to chutna asi jako mouka s vodou, peni to, a obcas je tam nerozmichana hrudka.
Ale su spokojenej
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 2:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

svuj ucel samozrejme splni oboje.. stejne jako kure na vode s rejzi vs vychucena dobrota od pohlreicha, oboje zasyti a dostanes z toho pozadovany ziviny, ale prozitek je z toho "trochu" jinej
Draper

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku, co se tyce chuti hodne prijmena zmena od neochucenyho hydra

Konecne nekdo po me, kdo ho taky zkusil. Uz jsem mel 3 prichute coko, skorice a vanilka a nevim, kterej byl lepsi, vsechny byly vyborne. Blizsi hodnocenii jsem psal pred casem zde https://forum.ronnie.cz/post1017721.html?highlight=nesquik#1017721
Frozz.

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 3:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:

Lustereeee, stejný myšlenky před 2 hod jsem ho též objednal a jsem zvědavý, jaký bude. Složení se mi taktéž líbí, a i příchuť máme stejnou.

PS: chtěl jsem už klikat na Combat, ale řekl jsem si, že musím zkusit něco jiného
Luster

PříspěvekZaslal: po duben 08, 2013 4:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper: aha, tak to tvoje hodnoceni me nejak minulo.. ja na nej narazil az ted nedavno na jistym tajnym eshopu kde byly pozitivni komentare + sem ted koukal, ze dokonce i lab. zkouska

Frozz: nj tak ty aby ses neopicil, ti taky nemuze uniknout nic novyho co?
Frozz.

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 11:55 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
...tak sem se rozhodl vyzkouset ten novej protein od Cellucor , protoze slozeni ma fakt perfektni (prevazne izolat, 1g cukru na davku..), ale z toho duvodu sem uplne neveril, ze muze chutnat dobre.. no, nicmene je fakt, ze v prichuti, co sem mel ja " peanut butter marshmallow " je fakt vedle combatu a synthy v mym TOP3 zebricku...

Cellucor - příchuť Peanut Butter+marshmallow

- kvalitní složení (2,5g laktózy na 100g, trávicí enzymy, 50% izolát...)
- publikovaná zkouška z laboratoře
- cena odpovídající kvalitě, není levný, ale existují i dražší proteiny

- jsem zvědavý, jak bude chutnat v kaši a v proteinové placce

Chuť: ve vodě velmi příjemná, není přeslazená - 8,5/10
Pěnivost: nulová, 10s třepání není zrovna málo :-) - 10/10
Konzistence: krémovější, v mléce bude o to hustší (nevyzkoušeno) - 9/10
Rozpustnost: žádné kousky či hrudky - 10/10
Stravitelnost: nevím, konzumace před 20min :-) ?/10

Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 12:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdy ten Cellucor dáváte? Dá se i po tréninku? Vzhledem ke složení by to snad neměl být vůbec žádný problém.
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 12:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to bych rekl, ze je prave skoro idealni, pripadne klidne i pred treninkem, protoze stravitelnost je opravdu hodne dobra
Johny.Fox

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 1:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Luster napsal:
to bych rekl, ze je prave skoro idealni, pripadne klidne i pred treninkem, protoze stravitelnost je opravdu hodne dobra

Našel jsem na """"""", že ho mají, zrovna mi došel Hydro od Extrifitu, pokud víš o lepší ceně jinde, budu jedině rád
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 1:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox napsal:
Luster napsal:

Našel jsem na """""""", že ho mají, zrovna mi došel Hydro od Extrifitu, pokud víš o lepší ceně jinde, budu jedině rád

jestli jsi nekde nasel lepsi cenu, klikni na to pri objednavani a ronnie ti ho proda za tu lepsi
Luster

PříspěvekZaslal: čt duben 11, 2013 1:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johny.Fox: nikde levnejc neni a smaz ten odkaz, nebo budes behem par vterin cenzurovanej

Peter Ustinov: tady zatim v nabidce neni..

odeslat nové téma   Toto téma je zamknuto bez možnosti úpravy příspěvků a psaní odpovědí - PROTEINY II. Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 410, 411, 412 ... 558, 559, 560  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: